Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za oknem szaro buro i na zakupy nie wybieram sie na razie a w lodówie pusto.ja już dostałam od pracodawcy na początku lutegoWitajcie dziewczynki ja po dwóch kawch już, ale nie postawiona za bradzo na nogi bo cosik mnie bierze i ból głowy mam masakryczny do tego kaszel i wogóle bleee... jeśli o obiados idzie to ja miałam wczoraj straszną ochote na kluchy i zrobiłam leniwe pierogi a dziś to zero pomysłu, chyba ryż z jogurtemza oknem szaro buro i na zakupy nie wybieram sie na razie a w lodówie pusto.
Apropos rozliczeń rocznych to ja jeszce nie dostałam pita z Zus-u za macierzyński właśnie sie zastanawiam kiedy dotrze bo z tego co sie orietuje to do konca lutego powinien byc a tu ani widu ani słychu Wy już dostałyście ?

Ja czekam na Pita z Zus bo to oni wypłacali i zrozumiałam, ze oni wystawiają pit 11?! potem z firmy nie pobierałam zednych pieniędzy w stylu za urlop zaległy itp, no mam nadzieje, ze sie doczekam, jakby co 1 marca uderzam do nich z ponagleniemja już dostałam od pracodawcy na początku lutego![]()
;-)
, aż miło popatrzeć. Tak się wytańczyłam, że dzisiaj nogi mi odpadają, chyba ostatnio raz tyle tańczyłam na własnym weselu.
.

u mnie dzisiaj pieczona panga z warzywami, a dla tatusia z ziemniakami i warzywamiA co robicie dziś na obiad?????![]()
Zdróweczka dla Zuzieńki naszej kochanej i jej mamusiuKurcze ja jej jeszcze nie zaszczepiłamBo cały czas coś jej jest....

hmmmmm mam jakąś jeszcze rybke w zamrażalniku tylko ona jest jeszcze do obrania z łusek więc samej mi się w tym paprać nie chcewitam sie i ja
oczywiscie z kawusia
u mnie dzisiaj pieczona panga z warzywami, a dla tatusia z ziemniakami i warzywami
moze makaron z jakims sosem bezmięsnym??? zna ktoś jakis fajny przepis na sos wegetariański do makaronu????