reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie dziewczynki ja po dwóch kawch już, ale nie postawiona za bradzo na nogi bo cosik mnie bierze i ból głowy mam masakryczny do tego kaszel i wogóle bleee... jeśli o obiados idzie to ja miałam wczoraj straszną ochote na kluchy i zrobiłam leniwe pierogi a dziś to zero pomysłu, chyba ryż z jogurtem :sorry:za oknem szaro buro i na zakupy nie wybieram sie na razie a w lodówie pusto.
Apropos rozliczeń rocznych to ja jeszce nie dostałam pita z Zus-u za macierzyński właśnie sie zastanawiam kiedy dotrze bo z tego co sie orietuje to do konca lutego powinien byc a tu ani widu ani słychu Wy już dostałyście ?

Witajcie dziewczynki ja po dwóch kawch już, ale nie postawiona za bradzo na nogi bo cosik mnie bierze i ból głowy mam masakryczny do tego kaszel i wogóle bleee... jeśli o obiados idzie to ja miałam wczoraj straszną ochote na kluchy i zrobiłam leniwe pierogi a dziś to zero pomysłu, chyba ryż z jogurtem :sorry:za oknem szaro buro i na zakupy nie wybieram sie na razie a w lodówie pusto.
Apropos rozliczeń rocznych to ja jeszce nie dostałam pita z Zus-u za macierzyński właśnie sie zastanawiam kiedy dotrze bo z tego co sie orietuje to do konca lutego powinien byc a tu ani widu ani słychu Wy już dostałyście ?
ja już dostałam od pracodawcy na początku lutego:tak:

ja już dostałam od pracodawcy na początku lutego:tak:
Ja czekam na Pita z Zus bo to oni wypłacali i zrozumiałam, ze oni wystawiają pit 11?! potem z firmy nie pobierałam zednych pieniędzy w stylu za urlop zaległy itp, no mam nadzieje, ze sie doczekam, jakby co 1 marca uderzam do nich z ponagleniem :sorry:;-)

Cześć dziewczynki
Wpadłam tylko na chwilkę bo mam dużo do zrobienia. Byliśmy wczoraj z mężem na imprezce, wprawdzie przewagę stanowili tam ludzie starsi, ale i tak super się bawiło, jak na weselu :-). Jakbym tam nie była to bym nie uwierzyła, że niektóre starsze pary umieją się tak świetnie bawić :-D, aż miło popatrzeć. Tak się wytańczyłam, że dzisiaj nogi mi odpadają, chyba ostatnio raz tyle tańczyłam na własnym weselu.
Byłam u fryzjera, zrobiłam grzywkę i mocno podcięłam, zaraz wkleję jakieś zdjęcie.
Chyba ten ostatni dzień karnawału mi się udał. Przynajmniej raz się porządnie umalowałam, uczesałam i ubrałam :-), a nie tylko dom i gary .
Nadrobię Was później.

Ja dzisiaj nic nie gotuje na obiad, zgodnie ze zwyczajem zawsze w środę popielcową są śledzie, czyli zimny obiadek, a już mnie kręci na słodycze, ale nie dam się jeden dzień wytrzymam :happy:.
Ja też jeszcze nie dostałam pita z zusu, ale oni chyba się nie spieszą, jak zwykle.

Witamy się i my:)
Ja i Zuzka od wczoraj zakatarzone chodzimy i skorzystałam z waszych rad co do clemastinum....bo akurat mam to w domu...zobaczymy czy pomoże.

Kurcze ja jej jeszcze nie zaszczepiłam:( Bo cały czas coś jej jest....

No nic, kawke zrobiłam, Zuzia ogląda Teletubisie więc mam chwilę spokoju:)

reklama
witam sie i ja
oczywiscie z kawusia:tak::tak::tak:

u mnie dzisiaj pieczona panga z warzywami, a dla tatusia z ziemniakami i warzywami
hmmmmm mam jakąś jeszcze rybke w zamrażalniku tylko ona jest jeszcze do obrania z łusek więc samej mi się w tym paprać nie chce:confused2: moze makaron z jakims sosem bezmięsnym??? zna ktoś jakis fajny przepis na sos wegetariański do makaronu????

Do góry