reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co tu takie pustki:szok::szok::szok:
Ja byłam z mlodymi na chwile u tesciowej ale mi ryczeli ze chca isc do domu:szok::-D:-D:-DWiec juz wrocilismy:tak:Mam nadzieje ze dadza mi troszke poklikac chociaz

reklama
Wygoniłam mężola na trening co by na BB posiedzieć w spokoju.:zawstydzona/y:

:-D:-Dprzypomniał mi sie dowcip sprzed lat wielu
synku popatrz pająk je biedronkę
mamo a co to jest dronka:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

HA,HAJusta to ulubione danie wszystkich na diecie ,ja dziś na kolacje mam inicjusz:-D:-D:-D
Słuchajcie u mnie piekne słoneczko dziś świeci ,aż miło tylko jak wyrze przez okno i widzę te hałdy śniegu to ,az mi przykro sie robi:crazy:Na termometrze mam +3 ale sople nie kapią ,ani lód nie puszcza,te ciepełko to tylko od słonka chyba:tak:
fakt, te sople teraz to istne bomby spadające z dachów.:baffled:

.....nio tak jak moja kumpela w ostatniej maturalnej....brzuch jej rósł a ta do końca 6 m-ca puszczała teksty nie jestem wiatropylna, przestańcie!!:confused2::confused2::confused2: jakoś jednak widać możliwe:eek::-)
:rofl2::rofl2:
:szok::szok::szok::-D:-D:-p

MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
pagebk.jpg

WARIATKI !!:szok::szok::szok: wszsytkie oglądają olimpiade???:rofl2::rofl2::rofl2::eek::eek::eek:
JA ide zaraz na pierogi i od razu na wspólnej;-) i pewnie zasnę..jak zwykle:sorry:

hejka diewczyny.

jestem wczoraj nie dałąm rady zajrzeć,nawet o mnie nie pamiętacie :cool:

malinka super że między wami już zgoda :tak::tak::tak:
a Julka to rzeczywiście wyedukowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anaconda zdrówka dla Maji :tak::tak::tak::tak:

kerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała :-D:-D:-D:-D:-D

czy myszunia już rodzi czasem?????
a pati tez już od jakiegoś czasu się nie pojawia????

przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona:tak::tak::tak::tak:
jak chce grę to woła:mamo ja chcę sie uczyć :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

jest tą gfrą bardzo zainteresowana,niektóre plansze sa dla niej zatrudne ale to z czasem.jetsesmy bardzo zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M mi dzis zapowiedział ze mnie dzis wykorzysta bo ma chcicę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz Oliwka będzie jadła kolacje i idzie do wyrka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Oliwka zajęła sie teraz puzzlami:tak::tak::tak:

hej haj hello

Ja dopiero teraz mam chwile czasu by cos naklikac
Rano podudka o 9:30 male sprzatnie, obiadek, pranie.Potem zakupy na miescie w perfumerii.Wrocilam i tak sie wzielam za oponki:-D Moj wpadl i kazal sobie zronic kawke i podac swiezutkie i cieple oponki:-)
O 19 przyjechala znajoma z corkami wiec do 20 mialam towarzystwo
Potem kolacja Laury i sprzatanie kuchni
Teraz Lali gotowa do spania a moj w papaierach grzebie
Dzis jeszcze musze pranie rozwiesic i daruje sobie prasowanie.Jutro je odwale

dzislo teroche spuchniete ale juz nie boli

no nic ide czytac bo jeszcze nie czytalam

kerna to nie boli:tak: potem troszkę jak znieczulenie zejdie- ale mniej niż normalny chory bolący ząb;-)

ide sobie zrobić kawkę i powystawiam co nieco na allegro co by zarobic na jakieś ciuchy dla Maksa;-)
Zgadzam się, nic nie boli. Mi jak dał znieczulenie to dopiero po 20 mnie zaczęło puszczać :tak: no ja też muszę coś wystawić ale jakoś weny nie mam :sorry:
a ja przy wyrywaniu pierwszego zeba miałam trzy znieczulenia i nic mi one nie dały wyrywał mi zeba na żywca przez bite 45 min, pozniej drugi zab rwalam na kase chorych i trwalo to zaledwie 5 min ok spadam bo maly chce spac;-);-):tak::tak:
No mi dał chyba z 4-5 razy znieczulenie :tak: a wyrywał w ciągu minuty :tak:
(...)
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochoty:no:może i lepiej szybciej mi sadło spadnie:-D:-D:rofl2:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D nie no powalił mnie ten tekst :-D:-D:-D
Madziula ja tam pewności nie mam co do tego ze za młodu nie wpadnie:sorry:mój brat niby wszystko wiedział i mówił do mojego taty że on to wie co i jak no i w wieku 19 lat został tatusiem:sorry::-D:-D:-D:-D
Monic ja też wiem że gdybym obcieła włosy to pewnie lepiej bym się czuła ale jak pomyslę że trzeba te włosy układac itp to mi ochota przechodzi bo ja przy włosach nic nie lubie robić:no:za leniwa na to jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To Twój brat tak jak ja, mówiłam że nigdy dzieci nie będę mieć bo już się naopiekowałam za młodu a tu proszę :laugh2: No to witamy w klubie z włosami Kochana :sorry: ja też nienawidzę wręcz układać włosów itd :tak:
WARIATKI !!:szok::szok::szok: wszsytkie oglądają olimpiade???:rofl2::rofl2::rofl2::eek::eek::eek:
JA ide zaraz na pierogi i od razu na wspólnej;-) i pewnie zasnę..jak zwykle:sorry:
Ja od wczoraj mam pierogi :tak: ale co z tego jak jeść nie mogę za bardzo :sorry:

Witam wieczorem, ja tylko dobranoc wpadłam napisać :tak: Kubek śpi na szczęście, jutro chyba do Wrocka bo coś auto nam znowu szfankuje :crazy: no wywalę go na złom :no: już mnie wkurza jak nie wiem co :wściekła/y: no to tyle ode mnie jutro może zajrzę jak dam radę. Dobranoc Kochane :-)

Ja pożarłam się z A.:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy:happy:dzis droga nawet w miarę ok była:tak::tak::tak:auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy:-D:-D:-D:-Di czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok:-D:-D:-D
Natalineczka ani sie obejrzysz a juz będzie 39 tydzień ciąży i końcóweczka:tak:a na ciężki poród sie nie nastawiaj bo nastawienie to połowa sukcesu:tak::tak::tak:
Mamitka gości nie zazdroszczę do takiej godziny:no:a zresztą oni chyba bezdzietni ze nie wiedzieli że wypadało by się pożegnać bo dziecko chce spać:sorry::sorry::sorry::sorry:
my gości zbyt często nie miewamy a jak juz to z dużym wyprzedzeniem się umawiamy i łóżeczko Antonia wędruje do dzieciaków co by mogli spać oni w spokoju a my bez uciszania imprezować:tak:
Justyś a ty co jak po zpałki:sorry::sorry::sorry:
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochoty:no:może i lepiej szybciej mi sadło spadnie:-D:-D:rofl2:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D
Goście bezdzietni. A Julina po prostu nieziemska:-D:-D:-D:szok:Aleś Ty dzieci edukujesz:-D:-D

Madziula ja tam pewności nie mam co do tego ze za młodu nie wpadnie:sorry:mój brat niby wszystko wiedział i mówił do mojego taty że on to wie co i jak no i w wieku 19 lat został tatusiem:sorry::-D:-D:-D:-D
Monic ja też wiem że gdybym obcieła włosy to pewnie lepiej bym się czuła ale jak pomyslę że trzeba te włosy układac itp to mi ochota przechodzi bo ja przy włosach nic nie lubie robić:no:za leniwa na to jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja też nie lubie układać włosów:no:
Za to kocham jak ktoś mi układa:-)

:-D:-D:-D:-D wyłabym też jakbym tam była:-D:-D:-D dobra jest :tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nie ledwo weszłam i wyje:-D:-D:-Dależ humor:-)
nio tak jak moja kumpela w ostatniej maturalnej....brzuch jej rósł a ta do końca 6 m-ca puszczała teksty nie jestem wiatropylna, przestańcie!!:confused2::confused2::confused2: jakoś jednak widać możliwe:eek::-)
wróciłam ze sklepu i kasjerki jak zwykle z daleka juz darły sie Michaś mój idzie!!!!:rofl2: normalnie a babka z serów najbardziej sfiksowana na punkcie bejbesa.ośmiałam sie dzis nieźle...rozkładał z jedna towar, druga dała mu czytnik do zabawy....żyć nie umierać..ja sobie zakupki porobiłam a te mi niańczyły małego:rofl2::rofl2:
Prosze jaki podrywacz z Michasia. W tym wieku juz a niego "lecą" to co będzie za 20 lat:-D:szok::-D:-D

MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
pagebk.jpg
Śłiczna dziewczynka:-):-)

Ja nie ogladam:no: Jeszcze mj film później przez to:wściekła/y:

hejka diewczyny.

jestem wczoraj nie dałąm rady zajrzeć,nawet o mnie nie pamiętacie :cool:

malinka super że między wami już zgoda :tak::tak::tak:
a Julka to rzeczywiście wyedukowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anaconda zdrówka dla Maji :tak::tak::tak::tak:

kerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała :-D:-D:-D:-D:-D

czy myszunia już rodzi czasem?????
a pati tez już od jakiegoś czasu się nie pojawia????

przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona:tak::tak::tak::tak:
jak chce grę to woła:mamo ja chcę sie uczyć :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

jest tą gfrą bardzo zainteresowana,niektóre plansze sa dla niej zatrudne ale to z czasem.jetsesmy bardzo zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M mi dzis zapowiedział ze mnie dzis wykorzysta bo ma chcicę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz Oliwka będzie jadła kolacje i idzie do wyrka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Oliwka zajęła sie teraz puzzlami:tak::tak::tak:
Super że Oliwce się podoba:tak::tak:
A Myszunia pewno juz po;-)

Medea, Justa gratki;-)

reklama
Policjant zatrzymuje faceta za przekroczenie prędkości. Kiedy podchodzi do samochodu, widzi, że ten jest bardzo zdenerwowany.
- Dobry wieczór panu. Wie pan, dlaczego pana zatrzymałem?
- Tak, panie władzo... Za przekroczenie prędkości, ale to sprawa życia i śmierci.
- Ach tak? Dlaczego?
- Naga kobieta czeka na mnie w domu.
- Nie rozumiem, dlaczego miałaby to być sprawa życia i śmierci.
- Jeśli nie dotrę tam przed moją żoną, będę martwy.

Dwóch facetów sika obok siebie. Jeden pyta się drugiego:
- Dlaczego tobie leci jak z konewki?
- Bo moja żona bierze mi do buzi.
- Moja żona też bierze mi do buzi i sikam normalnie!
- Tak. Ale moja się brzydzi i bierze widelcem!

Facet odwiedza swojego kolegę I widzi dziwną maszynę, stojącą po środku jego salonu, pyta:
- Co to jest?
- To jest sex maszyna - odpowiada kolega.
- A jak to działa? - pyta znów facet.
- Po prostu wsadzasz w nią swego wacka wrzucasz ćwierć dolara i tyle - instruuje kolega.
Więc facet chce od razu wypróbować maszynę, kolega się zgadza i mówi mu, że będzie w kuchni.
Nagle kolega słyszy krzyki dobiegające z salonu, wbiega z powrotem i pyta się:
- Co się stało, czy wrzuciłeś ćwierć dolara?
- Nie - odpowiada facet - nie miałem ćwierć dolara, więc wrzuciłem dziesięć centów.
- O, ale za dziesięć centów to tylko ostrzy ołówki - wyjaśnia kolega.

Jedzie małżeństwo samochodem i nagle mężczyzna przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona pyta - Dlaczego przejechałeś na czerwonym ?
Na to mąż - Kaziu zawsze tak robi!
Jadą dalej i mąż znowu przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona - Dlaczego znowu przejechałeś na czerownym ?
Mąż - Kaziu zawsze tak robi !
Po chwili mąż staje na zielonym świetle.
Żona pyta - Czemu stanąłeś ??
Mąż - A nóż mi taki Kaziu wyjedzie z naprzeciwka !!

Kawal jak najbardziej szowinistyczny
oczko.gif

-Mamo, co to jest orgazm??
-Nie wiem, zapytaj ojca

Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę? Bo zawsze zaczynamy od zera!!

Jak nazwać inteligentnego faceta w Polsce?
Turysta.

Kiedy mężczyzna jest inteligentny?
Przed stosunkiem ?
W trakcie stosunku?
Czy po stosunku?
??????????????????????????????????????????????????
W trakcie stosunku!!
A wiecie dlaczego ??
Bo jest podłączony do INTELIGENCJI!!
Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę? Bo zawsze zaczynamy od zera!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry