reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

ja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz

Załączniki

• 030108133246.jpg
    030108133246.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 38
  • 030208140636.jpg
    030208140636.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 37
Malinka takie spięcia nie sa fajne:-( mój mązna razie grzeczny ponoć budziłmnie rano żebym go odwiazła do pracy :-D:-D ale ja spałam :-p

MYSZUNIA GRATULACJE I WRACAJ DO nAS SZYBKO BO JESTESMY CIEKAWE MALUTKIEJ MYSZUNI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też uciekam kochane :tak:
do pracy musze się wyszykować :sorry:
lekcje z Adamem odrobiłam Julinie w wycinankach pomogłam Antka zabawiam żeby nie zasnął bo bardzo by chciał więc z ulgą do pracy pójdę odpocząć:-p:-p
wieczorkiem pewnie nie wpadnę bo mamy z Pietruszką niecne plany nocne:-D:-D:-D:-D no ale jutro będe;-);-)
papatki:-*

Uuuuuuuuuu....pewnie było gorąco:-D:-D:-D

Julka jak zwykle the best :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiesz ze babcia nie bedziesz zbyt szybko :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

jak cie ktos zacznie wyrzucac to powiedz ze z nami do czynienia bedzie mial :tak::tak::tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-D
a co;-);-)

no wreszcie jakas normalna pora m z czarkiem na spacerek poszli juz dosc dawno mial juz do domu wracac ale nie wiem czemu ich jeszcze nie ma

Na szczęście nikt mnie nie wywalił ale musiałam jechac o 18 do kumpeli bo dowiedziala sie ze jestem tylko 4 km od jej domu i sie zwinęłam od szwagierki:tak::tak::tak::tak:

MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
pagebk.jpg

śliczna dziewczynka fajne ma mebelki:-):-):-)

hejka diewczyny.

jestem wczoraj nie dałąm rady zajrzeć,nawet o mnie nie pamiętacie :cool:

malinka super że między wami już zgoda :tak::tak::tak:
a Julka to rzeczywiście wyedukowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anaconda zdrówka dla Maji :tak::tak::tak::tak:

kerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała :-D:-D:-D:-D:-D

czy myszunia już rodzi czasem?????
a pati tez już od jakiegoś czasu się nie pojawia????

przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona:tak::tak::tak::tak:
jak chce grę to woła:mamo ja chcę sie uczyć :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

jest tą gfrą bardzo zainteresowana,niektóre plansze sa dla niej zatrudne ale to z czasem.jetsesmy bardzo zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M mi dzis zapowiedział ze mnie dzis wykorzysta bo ma chcicę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz Oliwka będzie jadła kolacje i idzie do wyrka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Oliwka zajęła sie teraz puzzlami:tak::tak::tak:

No to jak mąż ma chcice to nie miałaś chyba wyjścia:-):-):-):-)

Policjant zatrzymuje faceta za przekroczenie prędkości. Kiedy podchodzi do samochodu, widzi, że ten jest bardzo zdenerwowany.
- Dobry wieczór panu. Wie pan, dlaczego pana zatrzymałem?
- Tak, panie władzo... Za przekroczenie prędkości, ale to sprawa życia i śmierci.
- Ach tak? Dlaczego?
- Naga kobieta czeka na mnie w domu.
- Nie rozumiem, dlaczego miałaby to być sprawa życia i śmierci.
- Jeśli nie dotrę tam przed moją żoną, będę martwy.

Dwóch facetów sika obok siebie. Jeden pyta się drugiego:
- Dlaczego tobie leci jak z konewki?
- Bo moja żona bierze mi do buzi.
- Moja żona też bierze mi do buzi i sikam normalnie!
- Tak. Ale moja się brzydzi i bierze widelcem!

Facet odwiedza swojego kolegę I widzi dziwną maszynę, stojącą po środku jego salonu, pyta:
- Co to jest?
- To jest sex maszyna - odpowiada kolega.
- A jak to działa? - pyta znów facet.
- Po prostu wsadzasz w nią swego wacka wrzucasz ćwierć dolara i tyle - instruuje kolega.
Więc facet chce od razu wypróbować maszynę, kolega się zgadza i mówi mu, że będzie w kuchni.
Nagle kolega słyszy krzyki dobiegające z salonu, wbiega z powrotem i pyta się:
- Co się stało, czy wrzuciłeś ćwierć dolara?
- Nie - odpowiada facet - nie miałem ćwierć dolara, więc wrzuciłem dziesięć centów.
- O, ale za dziesięć centów to tylko ostrzy ołówki - wyjaśnia kolega.

Jedzie małżeństwo samochodem i nagle mężczyzna przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona pyta - Dlaczego przejechałeś na czerwonym ?
Na to mąż - Kaziu zawsze tak robi!
Jadą dalej i mąż znowu przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona - Dlaczego znowu przejechałeś na czerownym ?
Mąż - Kaziu zawsze tak robi !
Po chwili mąż staje na zielonym świetle.
Żona pyta - Czemu stanąłeś ??
Mąż - A nóż mi taki Kaziu wyjedzie z naprzeciwka !!

Kawal jak najbardziej szowinistyczny
oczko.gif

-Mamo, co to jest orgazm??
-Nie wiem, zapytaj ojca

Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę? Bo zawsze zaczynamy od zera!!

Jak nazwać inteligentnego faceta w Polsce?
Turysta.

Kiedy mężczyzna jest inteligentny?
Przed stosunkiem ?
W trakcie stosunku?
Czy po stosunku?
??????????????????????????????????????????????????
W trakcie stosunku!!
A wiecie dlaczego ??
Bo jest podłączony do INTELIGENCJI!!
Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę? Bo zawsze zaczynamy od zera!!

Dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie
przywołujecie przywolujecie i jestem
wprawdzie padam na pysk...
dopiero co goscie wyszli a ja przeczytalam smsa od agnes :tak::-)

nie bylo mnie bo nie mielismy dostepu do kompa ze wzgledu an to ze musilismy oddac koledze karte graficzna z komputera... wiec bylismy odcieci:sorry:
jutro pewnie tez nie zajrze bo znow gosci a wczesniej sprzatanie i wogole masa roboty.... pranie to juz pomalu zaczyna chodzic :confused2::confused2::confused2: no ale nie nadazam za moimi brudasami - nie wiem gdzie oni sie tak marasza:confused2::sorry:

pytacie o Sewka - juz o wiele lepiej - spi w swoim pokoju bo ataki przeszly....
ale ja mecze sie juz od 3 dni z bolem zeba... a zadnej tabletki nie moge wziac a do dentysty nie mam czasu zajsc...:no:
teraz mam spokoj choc nie do konca bo musze isc jeszcze z psem bo m w pracy i zrobic pranie bo jutro czeka nastepne i pomyc w zlewie.... ehhhh :wściekła/y::wściekła/y:

dziekuje Wam za pamiec - ja tylko taka feeeee jestem bo Was zaniedbuje:-(
ale mamy podlaczyc neta juz nie bedziemy mieli tego z play'a albo z blueconnect'a to jest do żici bo trza ladowac :no:

poki co jestem z doskoku :happy:

Dziewczyno kiedy ty odpoczywasz?????????:szok::szok::szok:

tyle drukujecie ze jak nie ma kogos caly dzien to masakra:szok:

Jutro na 13 kumpela sie zapowiedziala wiec rano sprzatnie i BB oczywiscie:-D:-D

Patrysia ty to masz rece pelne roboty ale to chyba wiecej prze gosci niz dzieci:-D

Agnieszka a co tam masz do picia? Moj cos mi gada ze za tydzien chyba pojedzie do PL wiec moze bedzie mozna sie zgadac:sorry:wkoncu:-D:-Drane trzeba odkazic:-D:-D

No tak chlop sie wybiera do PL a ty już kombinujesz:-D:-D:-D:-D

No kuzwa wkoncu:-):-):-):-):-):-):-):-) bo juz mam takie suchoty ze glowa mala:-D:-D:-Dkochana nie mart sie procenty zawsze sie zalatwi bo obecnie to mam tylko Martini a to za slabe dla Ciebie trzeba cos mocniejszego kupic:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ona to tylko spirytus z cola , bo ódka z red bulem juz na nią nie działa:-D:-D:-D:-D

No wlasnie trzeba by bylo wszystkie zwolac i imprezke zrobic:tak::tak::tak: ja juz dlugo na to czekam:-D:-D:-D:-D
A nie dala Ci dentystka takich tabletek bialo niebieskie one sa sa dwie biale na dzien i jedna niebieska na noc bardzo silne bez recepty nie dostaniesz bo uzalezniaja tak mi powiedziala dentystka ja wzielam tylko jedna biala na dzien i bol zniknal jak reka odjal:tak::tak::tak::tak:przynajmniej sie nie meczylam:-D:-D:-D
Jak mam zas jutro wizyte u sadysty

A ta niebieska to czasem nie wiagra????????:-D:-D:-D

Poczytalam tylko kilka postow .
MONIK masz sliczna coreczke :tak:.
PATI dobrze ze jestes .Super ze Sewkowi przeszlo.A jak malutka?
ANABUBKA ja zauwazylam ze u nas juz sie leiej chodzi.Sniegu mnie i bardziej taki zbyty jakby byl.Nie umeczy sie czlowiek tak bardzo jak kilka dni temu:tak:.

G wrocil z pracy z kolega .Kolega wzial od nas stary komputer za 100 zl.Zawsze to jakis grosz.Juz wiem na co przeznacze.Na rachunek:-D.
Bylismy tez u pediatry po te dokument,jUTRO DZWONIE UMOWIC SIE Z ENDOKRNOLOGIEM.
W klubie bylismy wszyscy .Jak ja siedzialam z babkami to G zajmowal sie mala.

Jutro wstajemy o 6 rano a to dlatego ze kolo 10 lub 11 ma przyjechac do nas kolezanka z synkiem w wieku Oliwki a to jest godzina drzemki Oliwki.I dlatego chce ja obudzic o 6 aby juz o 9 lub wczesniej poszla spac a pozniej bawila sie ladnie z kolega:tak:.

Dobranoc

ANKA licze ze z Patrysia i medeuska sie spotkamy wszystkie jak bedziesz w PL ??

oooooo to moze i ja sie dokoptuje bo ja tez 9 maja bede w żorach i na tydzien zostaje:-):-):-)bo M zaklepał juz sobie wolne:tak::tak::tak:

Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
WITAMY NA NASZYM FORUM NAPISZ NAM COS O SOBIE:tak::tak:
przepisy znajdziesz na forum mamy gotują :tak::tak:
Antonio mega marudny:-:)-:)-:)-(nie położę go teraz spać bo niedługo trzeba iść po Julię:eek:
Dowiklus ale on nie pierwszy raz prsuje:tak:i to nie tylko dla odkupienia win:-D:-D:-Dnajczęściej jak piore w piątek a on w sobote to potem to wszystko on w niedzielę prasuje bo wie ze ja po zatyranym weekendzie w pracy w poniedziałek nie mam na to ochoty:no::no::no::no:
Madziula u nas tez tego sniegu multum i dobrze będzie jak do końca marca pusci tym bardziej że co kilka dni coś dosypuje:wściekła/y::wściekła/y:
Joasiu ładne te twoje torciki:tak::tak:

Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają :tak::rofl2:

Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzej :eek: Paskudne katarzysko i gardło :eek:
Ja też oglądałam :-D:-D:-D
Zdrówka MH :tak:

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni
SUPER.OGROMNE GRATULACJE. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No dobrze że ma już za sobą.
ale duża dziewczynka 3350kg i 53 cm
Ma dokładnie taką wagę jak miał mój Kubuś z 35 tc.:-D:-D:-D:-D:-D
Moim zdaniem waga taka średnia,ale ważne ,że córka i do tego zdrowa.:tak:;-):-):-)
Tyle zdążyłam nadrobić .
Głowa boli ,życie jakoś ze mnie ucieka....
Nic się nie chce.
Może później wena na czytanie mnie najdzie.
Pozdrawiam

reklama
Do góry