Marta1981
Rodzyneczka
Ja tylko dobranoc zajrzałam napisać
.
Beatko, coś Ci ostatnio dowcip potroiło
.

Beatko, coś Ci ostatnio dowcip potroiło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sliczna dziewczynkaMOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
![]()
no ja widze ze ty dalej z oponkami szalejeszhej haj hello
Ja dopiero teraz mam chwile czasu by cos naklikac
Rano podudka o 9:30 male sprzatnie, obiadek, pranie.Potem zakupy na miescie w perfumerii.Wrocilam i tak sie wzielam za oponkiMoj wpadl i kazal sobie zronic kawke i podac swiezutkie i cieple oponki:-)
O 19 przyjechala znajoma z corkami wiec do 20 mialam towarzystwo
Potem kolacja Laury i sprzatanie kuchni
Teraz Lali gotowa do spania a moj w papaierach grzebie
Dzis jeszcze musze pranie rozwiesic i daruje sobie prasowanie.Jutro je odwale
dzislo teroche spuchniete ale juz nie boli
no nic ide czytac bo jeszcze nie czytalam
No witamy witamy:-):-)witajcie
przywołujecie przywolujecie i jestem
wprawdzie padam na pysk...
dopiero co goscie wyszli a ja przeczytalam smsa od agnes:-)
nie bylo mnie bo nie mielismy dostepu do kompa ze wzgledu an to ze musilismy oddac koledze karte graficzna z komputera... wiec bylismy odcieci
jutro pewnie tez nie zajrze bo znow gosci a wczesniej sprzatanie i wogole masa roboty.... pranie to juz pomalu zaczyna chodzicno ale nie nadazam za moimi brudasami - nie wiem gdzie oni sie tak marasza
pytacie o Sewka - juz o wiele lepiej - spi w swoim pokoju bo ataki przeszly....
ale ja mecze sie juz od 3 dni z bolem zeba... a zadnej tabletki nie moge wziac a do dentysty nie mam czasu zajsc...
teraz mam spokoj choc nie do konca bo musze isc jeszcze z psem bo m w pracy i zrobic pranie bo jutro czeka nastepne i pomyc w zlewie.... ehhhh
dziekuje Wam za pamiec - ja tylko taka feeeee jestem bo Was zaniedbuje:-(
ale mamy podlaczyc neta juz nie bedziemy mieli tego z play'a albo z blueconnect'a to jest do żici bo trza ladowac
poki co jestem z doskoku![]()
fajnie ze Emilce juz lepiejWitam i ja
U nas nic ciekawego Emily po malu zdrowieje tzn po tym 3 antybiotyku kaszel juz jest duuuzo lepszyjak sie antybiotyk skonczy musze z nia do kontroli
M poszedl na nocke a ja sie tak przyzwyczailam ze byl te pare dni w domu ze mi teraz strasznie nudno
![]()
fajny macie ten zwyczaj z KOZAHejka,
Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.
.
widac ze trafiony zakupno w końcu po długich walkach z kompem udało mi się i wrzucam fotki..
1 na poprawe humorku.. jak się powinno jeść ryż preparowany
2,3 zestaw majsterkowicza i uśmiech od ucha do ucha
Mała wstała obsrana po pachy,...
zdrowka dla Majki.Chyba powinnas zmienic lekarza co za gadka do laryngologa a samemu sprawdzic sie nie chceWitam :-):-):-)
Niestety Maja choraObudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-
-
-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść
Medea pochwal się kiecką![]()
witam na forumWitam dziewczyny.
Moge sie do Was dołączyć.
Tak dużo naskrobałyście, że chyba nie ma sensu żebym chociaż ostatnie pare stron czytała - jak pozwolicie będę z Wami na bieżąco.
fajnie ze robisz to co lubiszW oriflame nie zarabiam dużo ale to lubię.
bo zeby kupic cos fajnego trzeba zrobic sporo kilometrowwotam nową mamusię:-)
aaa i jescze kolejne pranie sie robi do rozwieszenia- jutro bedzie prasowanko
kurde nie mam spodni- wszystkie jakies poszarpane juz na nogawkach a jedne w kroku ju sie przetarły tak, że jeszcze raz wyjde, ze juz sie poprują
musiałabym coś sobie kupić, ale jak chodze po sklepach, to albo drogie, a jak jakas przecenia to wyglądam w nich jakoś tak nie fajnie[/I]
[/B]
kochana na spacerze to nozkami przebierasz a przy kompie to raczej plauszki chodzaUPS,
Ja wczoraj miałam spiecie z mzabronił mi iść na spacer dla zdrowotnosci wieczorem ,bo sie przemoczę i dostane kataru
tak sie troszczy
a tak na prawde to nie chciał sam dzieci szykowac do spania,no duzo roboty nie ma ,ale pogonić ,dać kolację itd....
Nie chciał ze mna iść to poszłam sama,a po powrocie zaczął sie do mnie sadzić ,ze jakby on zniknał na tyle czasu na kompie to bym krzyczała,a sama wyszłam z domu jak gdyby nigdy nic
Chyba jest róznica mieędzy spacerem (proponowałam towarzystwo) a siedzeniem na kompie?????
Wkażdym badz razie teraz namiętnie spaceruję ,jak co rano![]()
normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć![]()
A dzisiaj się zachowuje jakby nigdy nicniech spada na szczaw liście pompować
![]()
Malinka to dobrze że rozmowa pomogłaa no zęba wyrywałam i jeszcze 5 mam do usunięcia
następna wizyta 2 marca
![]()
i ze sie jej nie znudziloDziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo![]()
wspolczuje Ci tych gosci ale niekotrzy nie maja poczucia czasu i nie wiedza a raczej nie chca wiedziec kiegy wyjscWitam!Wczoraj mnie nie było bo A. mi numer odwalił wczoraj o 15 zadzwonił że kolega z dziewczyną na śledzika przyjedzie do nasna 16siedzieli do 23 prawie. Masakra na jednym pokoju z dzieckiem a on mi gości na chlanie sprasza
do tak późna. Weź tu małą spac połóż
Byłam w Mopsie z decyzja o przyznaniu tych usług opikuńczych wyslali mnie do działu oświaty. Nie bylo Pana który sie tym zajmuje. Dzwonię dzisiaj a on że jest za mała i mops się tym zajmieJuz widzę co z tego wyjdzie
Zuza spi a ja obiad skręcam;-)
Ale mam nadrabiania 7stron
LUNKA wspólczuje bólu głowy. Tak mysle czy też nie iść do neurologa. Głowa to mnie bolała non stop przez miesiąc. Teraz troszkę mniej ...
Wróciliśmydzis droga nawet w miarę ok była
auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy
i czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obokJulina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony
ja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi
Julina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu
...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali
no to dziecko mam wyedukowane![]()
fajnie ze wkoncu dalas sie skusic na nowa fryzurkeWitam :-),pozdrawiam wszystkie mamusie które trzymają za mnie kciuki ale jak widać troszkę już złapałam i daje sobie jakoś radę ,obiecuję dać zdjęcia .
Właśnie wróciłam do domu zaliczyłam fryzjera oczywiście o mało zawału nie dostałam skusiłam się na ścięcie góry ale duł długi został (ale super)
decydowałam się tak od 2 lat,o 13.00 wizyta u neurologa z małą -kontrola wszystko jak najlepiej już
także udany dzień ,mała zasnęła w aucie i w nocy będzie wesoło
teraz zastanawiam sIę co zrobić do jedzenia jak już zjem to (studiowanie)zdjęć :-) .pozdrawiam
o siostra widze ze sie goscisz ale co zrobic jak droga do domu zawalonaHej laski
Ja dopiero wsoczyłam na BB kurcze od wczoraj nie miałam kontaktu z internetem masakra 21wiek a tu internetu brakteraz aktualnie korzystam od szwagra bo jestem w gosciach wiec musiałam zobaczyć co tu sie u was dzieje
Pewnie nie dam rady teraz nadrobic , zobacze kiedy mnie wygonią z kompa :-):-):-) ale jutro juz bede w domu to nadrobie poczytam ile sie da
U mnie dalej droga nie odwalonai musze wozić chłopa do roboty ....no i nici z moich feriii
Dobrze ze wy tu jesteście to mozna poklikać:-):-):-)
Ide poczytać puki nikt mnie nie wyrzuca z kompa![]()
super dziewczynkaMOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
![]()
hejka diewczyny.
jestem wczoraj nie dałąm rady zajrzeć,nawet o mnie nie pamiętacie
malinka super że między wami już zgoda
a Julka to rzeczywiście wyedukowana
anaconda zdrówka dla Maji
kerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała
czy myszunia już rodzi czasem?????
a pati tez już od jakiegoś czasu się nie pojawia????
przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona
jak chce grę to woła:mamo ja chcę sie uczyć:-):-):-):-):-):-):-)
jest tą gfrą bardzo zainteresowana,niektóre plansze sa dla niej zatrudne ale to z czasem.jetsesmy bardzo zadowoleni
M mi dzis zapowiedział ze mnie dzis wykorzysta bo ma chcicę
zaraz Oliwka będzie jadła kolacje i idzie do wyrka
A Oliwka zajęła sie teraz puzzlami![]()