karnitynka1982
Fanka BB :)
OOO dzieki juz sciagam hihi i zabieram sie za ten 3 tomStephenie Meyer Midnight Sun.pdf - maharette - Chomikuj.pl
czytaj Midnight sun:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOO dzieki juz sciagam hihi i zabieram sie za ten 3 tomStephenie Meyer Midnight Sun.pdf - maharette - Chomikuj.pl
czytaj Midnight sun:-)
haha o nie ale sie usmialam tego nie przewidzialamJakbym jej to powiedziała, to by leciała na kurs, żeby grać jak Edward![]()
haha o nie ale sie usmialam tego nie przewidzialam)))
MOj maly ma teraz miec morfologie zrobiona bo ma sklonnosci do anemi bo mial z moja krwia konflikt ale poki co mial dobra morfologie ale lekarka stwierdzila ze ma troche marmurkowa skore i ze moglby mocniej plakac na szczepionce no to zrobie ale nie martw sie bo wiesz anemia to sie w tydzien nie wyleczy wymaga minimum 2-3 miesiecy podawania witaminek zeby byla poprawa na pewno bedzie dobrze!!!CZesc dziewczyny ..
wlasnie wrocilam z przychodni odebralam wyniki krew mocz misia i misio ma dalej anemie:--
-(
jeju jutro ide do lekarki ....pewnie znowu zelazo przepisze ehh moglo by mu sie to skonczyc i tu pytanie do dziewczyn ktore moze cos wiecej wiedza na tan temat CZY ANEMIA NIEMOWLAKA MOZE BYC GROZNA???:-(
i jak ja leczyc ...
jak widac u nas zelazo i folik to malo ..
MOj maly ma teraz miec morfologie zrobiona bo ma sklonnosci do anemi bo mial z moja krwia konflikt ale poki co mial dobra morfologie ale lekarka stwierdzila ze ma troche marmurkowa skore i ze moglby mocniej plakac na szczepionce no to zrobie ale nie martw sie bo wiesz anemia to sie w tydzien nie wyleczy wymaga minimum 2-3 miesiecy podawania witaminek zeby byla poprawa na pewno bedzie dobrze!!!
ehhh a najgorsze to to ze od zelaza ma zaparcia straszne a jak teraz bo lek sie konczyl zelazo wszystko jest dobrze i teraz znow wrocimy do zelaza i znowu zaparcia i kupa zielona ehhh :-confused2:
Czyta któraś z was lub czytałą sagę Zmierzch?? Bo ja jestem już w połowie Zaćmienia i te książki mnie zachwyciły. Zawsze uwielbiałam czytać więc wieczory po zaśnięciu Alusia wykorzystuję na czytanie![]()
mi sie przytulaski też bardziej podobają
ja biorę microgynon i mogę mieć 12 h spóźnienia tylko ja mam prawie ciągle okres i się zastanawiam czy to normalne![]()
Asia powiedz mi...Filip ma już 3 miesiące więc teoretycznie kolki powinny przejść
Jak długo masz zamiar podawać bobotik?
Bo nie wiem kiedy spróbować odstawić![]()
Moja wizyta kosztuje 80 i dodatkowo za cytologię 20 zł czyli stówka pękła.
A specjalnie patrzyłam czy do cyto pobiera próbkę na patyczek z watą czy tą szczoteczką i była szczoteczka na szczęście
nie martw sie zrobimoj olek co 3 dni robi i tez sie martwilam
![]()
u was dzis tez tak ciepło ???
bo u mnie to 10 stopni jest oczywiscie na plusie![]()
my juz po wizycie...
maly na szczescie osluchowo ok..
kaszle bo kata mu podraznia gardlko jak splywa..
dostalismy wit. c, calcium i jakies kropelki do inhalacji...
i maly ma za malo wit. d i mam zwiekszyc do 2 kapsulek...
mamy wychodzic na krotkie spacerki zeby sie uosparniac...
uspokoilo mnie to...
a na deser dostalam od pana z apteki zestaw startowy dla dzieciaczka:-)
a w nim slniaczek buciki i pelno kosmetykow![]()
Nie wiem czy dużo..na opakowaniu mleczka jest napisane, że od 2- 4 miesiąca JUŻ 200ML![]()
Dziewczyny a jaki ma tytuł ta 4 część?
Bo na tym chomiku są chyba 3 do ściągnięcia![]()