karnitynka1982
Fanka BB :)
OOO dzieki juz sciagam hihi i zabieram sie za ten 3 tomStephenie Meyer Midnight Sun.pdf - maharette - Chomikuj.pl
czytaj Midnight sun:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOO dzieki juz sciagam hihi i zabieram sie za ten 3 tomStephenie Meyer Midnight Sun.pdf - maharette - Chomikuj.pl
czytaj Midnight sun:-)
haha o nie ale sie usmialam tego nie przewidzialamJakbym jej to powiedziała, to by leciała na kurs, żeby grać jak Edward![]()
haha o nie ale sie usmialam tego nie przewidzialam)))

MOj maly ma teraz miec morfologie zrobiona bo ma sklonnosci do anemi bo mial z moja krwia konflikt ale poki co mial dobra morfologie ale lekarka stwierdzila ze ma troche marmurkowa skore i ze moglby mocniej plakac na szczepionce no to zrobie ale nie martw sie bo wiesz anemia to sie w tydzien nie wyleczy wymaga minimum 2-3 miesiecy podawania witaminek zeby byla poprawa na pewno bedzie dobrze!!!CZesc dziewczyny ..
wlasnie wrocilam z przychodni odebralam wyniki krew mocz misia i misio ma dalej anemie:--
-(
jeju jutro ide do lekarki ....pewnie znowu zelazo przepisze ehh moglo by mu sie to skonczyc i tu pytanie do dziewczyn ktore moze cos wiecej wiedza na tan temat CZY ANEMIA NIEMOWLAKA MOZE BYC GROZNA???:-(
i jak ja leczyc ...
jak widac u nas zelazo i folik to malo ..
MOj maly ma teraz miec morfologie zrobiona bo ma sklonnosci do anemi bo mial z moja krwia konflikt ale poki co mial dobra morfologie ale lekarka stwierdzila ze ma troche marmurkowa skore i ze moglby mocniej plakac na szczepionce no to zrobie ale nie martw sie bo wiesz anemia to sie w tydzien nie wyleczy wymaga minimum 2-3 miesiecy podawania witaminek zeby byla poprawa na pewno bedzie dobrze!!!
ehhh a najgorsze to to ze od zelaza ma zaparcia straszne a jak teraz bo lek sie konczyl zelazo wszystko jest dobrze i teraz znow wrocimy do zelaza i znowu zaparcia i kupa zielona ehhh :-confused2:
A bierze Ferrum.Czyta któraś z was lub czytałą sagę Zmierzch?? Bo ja jestem już w połowie Zaćmienia i te książki mnie zachwyciły. Zawsze uwielbiałam czytać więc wieczory po zaśnięciu Alusia wykorzystuję na czytanie![]()

mi sie przytulaski też bardziej podobają
ja biorę microgynon i mogę mieć 12 h spóźnienia tylko ja mam prawie ciągle okres i się zastanawiam czy to normalne![]()

Asia powiedz mi...Filip ma już 3 miesiące więc teoretycznie kolki powinny przejść
Jak długo masz zamiar podawać bobotik?
Bo nie wiem kiedy spróbować odstawić![]()
a 3 dni maly mi robil takie jazdy ze masakra.zapodalam dzis znowu krople narazie ,je normalnie i gaworzyl i smial sie caly dzien teraz spi,zobaczymy wieczorkiem !ale mysle ze u nas brzuszek jeszcze boli !2 dni temu jak walil baki to az plakal ,dzis pierdzi na luzaku ale od rana dalam juz krople
.kazde dziecko jest inne ,ja myslalam ze moj wogole kolek nie ma i dawalam zapobiegawczo bobotic ,ale widocznie nie mial kolek dzieki kropla
juz kiedys tez tak przetestowalam i tez byl marudny ale nie plakal i zaczelam dawac spowrotem az do dni ostatnich !Moja wizyta kosztuje 80 i dodatkowo za cytologię 20 zł czyli stówka pękła.
A specjalnie patrzyłam czy do cyto pobiera próbkę na patyczek z watą czy tą szczoteczką i była szczoteczka na szczęście

u nas nigdy w zyciu tak nie robili a chodze do ginekologa od dobrych kilku lat ...u nas patyczkiem z watka pobieraja wymaz z pochwy ,cytologia zawsze byla robiona szczoteczka aby pobrac naskorek 
nie martw sie zrobimoj olek co 3 dni robi i tez sie martwilam
![]()

u was dzis tez tak ciepło ???
bo u mnie to 10 stopni jest oczywiscie na plusie![]()

my juz po wizycie...
maly na szczescie osluchowo ok..
kaszle bo kata mu podraznia gardlko jak splywa..
dostalismy wit. c, calcium i jakies kropelki do inhalacji...
i maly ma za malo wit. d i mam zwiekszyc do 2 kapsulek...
mamy wychodzic na krotkie spacerki zeby sie uosparniac...
uspokoilo mnie to...
a na deser dostalam od pana z apteki zestaw startowy dla dzieciaczka:-)
a w nim slniaczek buciki i pelno kosmetykow![]()

Nie wiem czy dużo..na opakowaniu mleczka jest napisane, że od 2- 4 miesiąca JUŻ 200ML![]()

Dziewczyny a jaki ma tytuł ta 4 część?
Bo na tym chomiku są chyba 3 do ściągnięcia![]()