reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta szkoda, że antybiotyk, ale dobrze że słaby...... do poniedziałku juz będzie po.:tak::tak::tak: "Czarodziejski całusek" dla Natalki:tak:

U nas lekki deszczyk pada i snieg znika w oczach, w parapet tylko kap, kap, kap...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:....

Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery........:tak:. w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dla poprawy humoru zajadam się chipsami:eek:

Ja nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsami :szok: Przecież humor masz świetny. Oszukujesz :-D:-D:-D:-D

może dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem:crazy::crazy::crazy::crazy:.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:-:)-:)-:)-:)-(

może dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem:crazy::crazy::crazy::crazy:.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:-:)-:)-:)-:)-([/QUOTE]

Agulka
to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razu:tak:bo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej:tak:

Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:-:)-:)-:)-:)-([/QUOTE]

Agulka
to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razu:tak:bo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej:tak:
Monia wyjście na podwórko nie poprawia humoru...........tylko zakupy:sorry:

reklama
Do góry