reklama
Aneta szkoda, że antybiotyk, ale dobrze że słaby...... do poniedziałku juz będzie po.

"Czarodziejski całusek" dla Natalki
U nas lekki deszczyk pada i snieg znika w oczach, w parapet tylko kap, kap, kap...

....
Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery........
. w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu

:-):-):-):-):-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dla poprawy humoru zajadam się chipsami

"Czarodziejski całusek" dla Natalki
U nas lekki deszczyk pada i snieg znika w oczach, w parapet tylko kap, kap, kap...

....Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery........
. w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu

:-):-):-):-):-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Dla poprawy humoru zajadam się chipsami

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiDla poprawy humoru zajadam się chipsami![]()
Przecież humor masz świetny. Oszukujesz 

Coś w tym jestJa nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiPrzecież humor masz świetny. Oszukujesz
![]()

Ja nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiPrzecież humor masz świetny. Oszukujesz
![]()
może dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem

.Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:-
monia_l
Wrześniowe mamy'07
może dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:--
-
-
-([/QUOTE]
Agulka to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razubo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej
![]()
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, dużo jeszcze śniegu macie?
U nas już niewiele zostało.
U nas już niewiele zostało.Monia wyjście na podwórko nie poprawia humoru...........tylko zakupymoże dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:--
-
-
-([/QUOTE]
Agulka to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razubo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej
![]()
![]()
monia_l
Wrześniowe mamy'07
u nas jeszcze sporo jestAgulka, dużo jeszcze śniegu macie?U nas już niewiele zostało.
jakoś to powoli topnieje...............reklama
Majandra u nas czyli w Czarnem i Chojnicach spadło najwięcej sniegu na pomorzu, nawet w Tv pokazywaliAgulka, dużo jeszcze śniegu macie?U nas już niewiele zostało.

więc jeszcze sporo

Podziel się: