Hej kochane
przeczytalam wszystko
cytatów nie zrobiłam
bo niby mam dobra pamięć
Anabubka nosz złapać za bary i pierdyknąć w ten snieg wymówke sobie znalazł no chora żona taaaa

jeju jak ja takich ludzi nie lubię

współczuję bólu bo natyrałaś się nieziemsko:-
-(kochana może zrób sobie na ręke okład z altacetu albo posmaruj altacetem w żelu
Meduska osz

ten twój M to cholera nie refolmowalny jest

dobrze zrobiłaś wychodząc z domu

kochana a weź ty się zaweźmij napisz do niego co ci leży na wątrobie jak słuchac nie chce i napisz mu na koniec że jak się nie zmieni to ty ze swojej strony zero zainteresowania jego osobą obiadami,sexem,lekami itp...........
Anka no porwali dziecko

ja swoje dzieciaki wszędze za sobą ciągam jak koło nas jest sklep gdzie pani nie życzy sobie żeby wejść z wózkiem bo podłoge jej się brudzi to poprostu tam zakupów nie robie
u nas tylko Adam sam chodzi ze i do szkoły a maluchy wszędzie za mną
ja nawet przed zerówka Antosia samego w wózku nie zostawie mimo ze drzwi przeszklone i big okna

a jak widzę w supermarkecie jak rodzice robią zakupy a 2-3 letni maluszek sam chodzi np po stoisku z zabawkami to zawsze powtarzam głupota
o i tyle zapamiętałam

U nas za oknem mega mgła ponuro siąpi deszcz a na drodze szklanka w drodze do szkoły Julina 3 razy zaliczyła upadek ja raz
jest lodowisko wczoraj pół dnia padało do godziny 22-23 było na plusie a potem -2 no i szklaneczka
Antonio niedługo pójdzie spać bo wstał koło 5.30 tzn o tej godzinie już go słyszałam ale z łóżeczka wyciągnełam o 6.45
bawił sie sam ięc teraz z lekka zmęczony
on zaśnie a ja lodówkę wyszoruję bo już sie rozmroziła

Pietruszka wsio wczoraj poprasował a miał co z 3 pralek no to co by sie w weekedn nie nudził to zatraz nastawie pranie

przeczytalam wszystko

Anabubka nosz złapać za bary i pierdyknąć w ten snieg wymówke sobie znalazł no chora żona taaaa

Meduska osz

Anka no porwali dziecko

o i tyle zapamiętałam

U nas za oknem mega mgła ponuro siąpi deszcz a na drodze szklanka w drodze do szkoły Julina 3 razy zaliczyła upadek ja raz

Antonio niedługo pójdzie spać bo wstał koło 5.30 tzn o tej godzinie już go słyszałam ale z łóżeczka wyciągnełam o 6.45

Pietruszka wsio wczoraj poprasował a miał co z 3 pralek no to co by sie w weekedn nie nudził to zatraz nastawie pranie