reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem i zmykam kapac ferajne:tak::tak::tak:Jak sie uda to jeszcze zajrze a jak nie to mowie jzu dobranoc w razie czego:-)

Agunia nie slyszalam:szok::szok:zaraz poszykam
rekalam na tvn :D
Znalazlam
Łęczna: Zeszła jej skóra, w Łęcznej uratowali jej życie - 18 lutego 2010

Medeuska juz sie wystraszylas hehehe ja wole cierpiec :))

ja o tym słyszałam,ogladałam w wiadomościach,masakra,miałą farta ze z tego wyszła obonna ręką :tak::tak::tak::tak:

u mnie też było dziś cieplutko,słońce świeciło i było +8C super tylko ze wszędzie kałuże,pełno wody bo tyle śniegu naraz topnieje to jest masakra bo nie ma jak przejść

Hej Patrysiu:happy:
kochana a weź ty tych gości pognaj w diabły:-pSewek po chorobie ty po porodzie a goście walą drzwiami i oknami:eek:
no jak narazie jeszcze tylko na weekend kuzynka ale to tylko po wozek i bedzie spokoj na jakis czas :tak:

PATRYSIU
Widze ze zmienilas avatarek-super:-):tak:

nom, dziekuje :-D
Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
witaj i wszystkiego naj dla corusi :laugh2::tak:
ja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz
wow bomba super normlanie :laugh2:
Dziewczyno kiedy ty odpoczywasz?????????:szok::szok::szok:
hehe nogdy ja wiecznie w biegu :sorry::sorry:
A ja byłam z bejbe odśniezyć autko co by już wygladał bardziej wiosennie bez sterty śniegu na dachu. Pobawiliśmy się trochę w śniegu, Michał pościgał koty i słońce jednak wyszło...jest cuudnie!! nie patrząc na śnieg:confused2:
Pranie powieszone, rosołek już praktycznie gotowy, a ja jem ryż preparowany..bo już nic fajnego nie mam:-p
toscie sie pobawili :laugh2:
Witam Cię Kochana, ostatnio o Tobie myślałam :tak: ręce pełne roboty masz, ale fajnie że zajrzałaś :-D
heh ciesze sie :-D:-D:-D no tak roboty jest i musze wrzucic na luzzzzzzz:tak:
Moje torty
Jak Ci się podobają to podam przepis :tak:

kochana ja to Cie zatrudnie do mnie :-p:-p rewelka normlanie :tak:
Hej laseczki ,pisała do mnie Myszunia wczoraj :szok:,a ja dopiero nie dawno zauważyłam:zawstydzona/y:urodziła siłami natury dziewuszkę 3550 i 53 długą o 11.45 wczoraj ,poród był niedługi,wszystkie was bardzo pozdrawia:tak:

Myśle ,ze jak znajdzie chwilke ,to mi odpisze na eska ,a wtedy dowiemy sie więcej:tak:

Ja mam Klaudie na siatkówce,Ksawierka zaraz do kolegi prowadze ,sama sie małaczarna raczę ,jakaś przymulona sie zrobiłam...u nas tez wszystko puszcza ,jest +3 i kałuze na lodzie ,w nocy pewnie znowu zamarznie i tak w kólko:szok:

As przestań sie chwalić:-p:-D:-p

Ja w domu nie mam nic słodkiego ,bo unikam pokus:-D
Ty to mosz zaplon :eek:
Monik jakos z czasem sie przyzwyczaiłam i moj dziecko tez dobrze ze zawsze o 20 wyłancza te maszyny bo bm chyba zwariowała a przez zime to nawet spokój bo chyba im tam zimno:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka normalnie juz bym sie cieszyła :-):-):-)jak bedzie córka to masz flaszke u mnie w poniedziałek nastepny mam usg wiec mze mi powiedzą jak sie dzidzius dobrze odwróci:tak::tak::tak::tak:

Dziewczynki ja sie z wami żegnam na kilka dni bo jade do syna na ferie:-)a niestety tam nie ma neta nikt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze nadrobie troche po powrocie chociaz kilka dni to wy tu sporo naskrobiecie

Pozdrawiam was wszystkie i bedzie mi was brakowało :-:)-:)-(
udanych ferii uwazaj na sibeie i pozdrow synka :tak:;-)
Nic mi nie mów ,bo ,aż mi sie gorąco zrobiło jak siegłam do kieszeni po drodze po Ksawka po telefon:szok:wiedziałybyśmy wszystkie wczoraj przed 18:szok:ale byłam wtedy na siłce i jakoś nie sprawdzałam telefonu:zawstydzona/y:
Mam spokój i ciszę ,moje zycie opiera sie ostatnio na pilnowaniu ,zeby nikt nigdzie sie nie spóżnił i wałówke dostał na czas:eek:troche to deprymujące:eek:
Iwcik ,ale będziesz za nami tęskniło ,ho,ho:-D

Ściagam sobie avatara z chomikuj z lektorem ,mam nadzieje ,ze film jest taki świetny jjak mówią ,oglądała któraś moze???
tak widzialam tak przelotnmie i jezeli ktos lubi fantastyke to git ... ale ogolnie nie fajny :no::sorry:
M wrocil z pracy z browarami:sorry: teraz to ju wogóle niech sie w zad pocałuje-na pewno w niczym mu nie pomoge:no::no:
hehe dokladnie prosic i dawac to za duzo :confused2:
Nie iwem o której zaczęłam tego posta. KOńczę teraz-zalało mi mieszkanie duży pokuj, łazienka i pokój małej. Uporałam się z ciurkiem po ścianie. Padam na ryj.
to co to sie stalo ????
przyszlismy do domu,Paulinie juz buty niezle przemiekaja a nie szla po kaluzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam dzieciom jesc,zrobilam sobie kawke i nagle slyszymy potworny halas.od razu wiedzielismy ze sie snieg z dachu zzusnal,bo od poludnia wczoraj polecial
teraz polecial od polnocy,tam gdzie mam furtke a dom stoi 3m od ogrodzenia ta sciana....
wygadalas sie...
Jezuniu toscie musieli przezyc - nie zazdroszecze sytuacji ale wspolczuje postawy szwagra.... oj biedna ta jego chora zonka :sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra ja wkoncu nadrobilam
bylam rano ale przyszla tesciowka i musialam konvczyc ..... :wściekła/y:
a potem mega sprzatanie ledwo wyrobilam sie do przyjazdu gosci (mojej rodzinki) a teraz mala spi ale Sewcio jeszcze sie bawi u nas w pokoju...
ide podgrzac piergoi bo mamy z m ochote i moze jeszcze wejde potem jzk zjemy....
ale narazie sie zegnam :laugh2:

ja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz
też robiłam motyla dla Miki, dwa razy, w tym roku muszę coś nowego stwć:tak::tak:

Antek ma nowy wyraz slat:-D:-D:-D:-Di to jest telewizor:-D:-D:-D:-D
w życiu bym nie wpadła, ze chodzio tv:-D:-D:-D

MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
pagebk.jpg
ślizna córcia:tak::tak::tak:

Oki mlodzi wykapani:-)Teraz czekam az Klaudia wyjdzie z wanienki bo sobie plywa i Je wypielegnuje i zrobie mleko:tak::tak::tak:
Nawet obgolilam Dominikowi glowe

reklama
Do góry