Ania nie zastanawiaj sie tylko kupujLuna ja znalazlam taka
ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (915849350) - Aukcje internetowe Allegro
Moja lubi zwierzatka wiec mysle ze by polubila taka zabawe
Ale zastanawim sie czy kupic![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania nie zastanawiaj sie tylko kupujLuna ja znalazlam taka
ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (915849350) - Aukcje internetowe Allegro
Moja lubi zwierzatka wiec mysle ze by polubila taka zabawe
Ale zastanawim sie czy kupic![]()
Agunia nie slyszalamzaraz poszykam
rekalam na tvn
Znalazlam
Łęczna: Zeszła jej skóra, w Łęcznej uratowali jej życie - 18 lutego 2010
Medeuska juz sie wystraszylas hehehe ja wole cierpiec)
no jak narazie jeszcze tylko na weekend kuzynka ale to tylko po wozek i bedzie spokoj na jakis czasHej Patrysiu
kochana a weź ty tych gości pognaj w diabłySewek po chorobie ty po porodzie a goście walą drzwiami i oknami
![]()
nom, dziekuje
PATRYSIU
Widze ze zmienilas avatarek-super:-)
witaj i wszystkiego naj dla corusiWitam dziewczynyjestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia
.
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam![]()
wow bomba super normlanieja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz
hehe nogdy ja wiecznie w bieguDziewczyno kiedy ty odpoczywasz?????????![]()
toscie sie pobawiliA ja byłam z bejbe odśniezyć autko co by już wygladał bardziej wiosennie bez sterty śniegu na dachu. Pobawiliśmy się trochę w śniegu, Michał pościgał koty i słońce jednak wyszło...jest cuudnie!! nie patrząc na śnieg
Pranie powieszone, rosołek już praktycznie gotowy, a ja jem ryż preparowany..bo już nic fajnego nie mam![]()
heh ciesze sieWitam Cię Kochana, ostatnio o Tobie myślałamręce pełne roboty masz, ale fajnie że zajrzałaś
![]()
kochana ja to Cie zatrudnie do mnie
Ty to mosz zaplonHej laseczki ,pisała do mnie Myszunia wczoraj,a ja dopiero nie dawno zauważyłam
urodziła siłami natury dziewuszkę 3550 i 53 długą o 11.45 wczoraj ,poród był niedługi,wszystkie was bardzo pozdrawia
Myśle ,ze jak znajdzie chwilke ,to mi odpisze na eska ,a wtedy dowiemy sie więcej
Ja mam Klaudie na siatkówce,Ksawierka zaraz do kolegi prowadze ,sama sie małaczarna raczę ,jakaś przymulona sie zrobiłam...u nas tez wszystko puszcza ,jest +3 i kałuze na lodzie ,w nocy pewnie znowu zamarznie i tak w kólko
As przestań sie chwalić
Ja w domu nie mam nic słodkiego ,bo unikam pokus![]()
udanych ferii uwazaj na sibeie i pozdrow synkaMonik jakos z czasem sie przyzwyczaiłam i moj dziecko tez dobrze ze zawsze o 20 wyłancza te maszyny bo bm chyba zwariowała a przez zime to nawet spokój bo chyba im tam zimno
Malinka normalnie juz bym sie cieszyła :-):-):-)jak bedzie córka to masz flaszke u mnie w poniedziałek nastepny mam usg wiec mze mi powiedzą jak sie dzidzius dobrze odwróci
Dziewczynki ja sie z wami żegnam na kilka dni bo jade do syna na ferie:-)a niestety tam nie ma neta nikt
Mam nadzieje ze nadrobie troche po powrocie chociaz kilka dni to wy tu sporo naskrobiecie
Pozdrawiam was wszystkie i bedzie mi was brakowało :--
-(
tak widzialam tak przelotnmie i jezeli ktos lubi fantastyke to git ... ale ogolnie nie fajnyNic mi nie mów ,bo ,aż mi sie gorąco zrobiło jak siegłam do kieszeni po drodze po Ksawka po telefonwiedziałybyśmy wszystkie wczoraj przed 18
ale byłam wtedy na siłce i jakoś nie sprawdzałam telefonu
Mam spokój i ciszę ,moje zycie opiera sie ostatnio na pilnowaniu ,zeby nikt nigdzie sie nie spóżnił i wałówke dostał na czastroche to deprymujące
Iwcik ,ale będziesz za nami tęskniło ,ho,ho
Ściagam sobie avatara z chomikuj z lektorem ,mam nadzieje ,ze film jest taki świetny jjak mówią ,oglądała któraś moze???
hehe dokladnie prosic i dawac to za duzoM wrocil z pracy z browaramiteraz to ju wogóle niech sie w zad pocałuje-na pewno w niczym mu nie pomoge
![]()
to co to sie stalo ????Nie iwem o której zaczęłam tego posta. KOńczę teraz-zalało mi mieszkanie duży pokuj, łazienka i pokój małej. Uporałam się z ciurkiem po ścianie. Padam na ryj.
wygadalas sie...przyszlismy do domu,Paulinie juz buty niezle przemiekaja a nie szla po kaluzach
dalam dzieciom jesc,zrobilam sobie kawke i nagle slyszymy potworny halas.od razu wiedzielismy ze sie snieg z dachu zzusnal,bo od poludnia wczoraj polecial
teraz polecial od polnocy,tam gdzie mam furtke a dom stoi 3m od ogrodzenia ta sciana....
też robiłam motyla dla Miki, dwa razy, w tym roku muszę coś nowego stwćja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz
w życiu bym nie wpadła, ze chodzio tvAntek ma nowy wyraz slati to jest telewizor
![]()
ślizna córciaMOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
![]()