reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
ehhhh
ledwo zyje....
jutro bede umierac z bolu

od poczatku.rano jak Pauline wyslalam do szkoly,rozaplilam w piecu,wstawilam zupke,poczytalam gazetke.no i mala wstala zaraz po 8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mialam siasc na komp.aok.dokoczylam zupke cos tam ogranelam i o 11 polecilasymy do szkoly.o godz 11 bylo sluchajcie AŻ +4 stopnie i piken sloneczko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
az moja rozerwana dusza i zszragane nerwy sie uspokoily.a ze jak ide do szkoly to slonce mam prosto w gebe to cieszylam sie jak glupia do slonca:tak::tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no cudnie poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

droga dobra i nie moiwe tu o chodnikach:no::no::no:
znow tak jak wczoraj wracalam z dzieciakami taka boczna droga,snieg ubity to sie dobrze i piekna pogoda....zyvc nie umierac.Weronika droge powritna tez szla na piechote

przyszlismy do domu,Paulinie juz buty niezle przemiekaja a nie szla po kaluzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam dzieciom jesc,zrobilam sobie kawke i nagle slyszymy potworny halas.od razu wiedzielismy ze sie snieg z dachu zzusnal,bo od poludnia wczoraj polecial
teraz polecial od polnocy,tam gdzie mam furtke a dom stoi 3m od ogrodzenia ta sciana.

poszedl z dachu caly snieg z tych 2misiecy!!!!!!!!!
my z p przez okno i patrzymy a tam w polowie dlugosci akurat jak dom, sitaka nie dosc ze sciagnieta do 3/4 wys slupka to jeszcze na dole odgieta jak balon:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a siataka byla mocno linkami naciagnieta
to co w doslownie sekunde potrafi tyle ton sniegu zrobic z siatka
dobrze ze nikt nie szedl bo zaraz za siatka mamay chodniczek i jak poszedl ten snieg to zanlazl sie na podworku,pogila siatke i jeszcze wysypal sie na jakie 4metry wglab uliczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
praktycznie na cala odsniezona szerokosc

przyszedl za chwile szwagiewr oznajmic nam co sie stalo-brat p zza plotu.wiec p do niego czy mu nie pomoze bo ten snieg potwornie ciezki,a czasu mial malo bo to bylo jakos 13.30 a o 16 do roboty
podobno braciszek powiedzial mu ze jego zona chora i poszedl do domu

wyszlam za chwile sprawdzic jak to wyglada i patrze ze p jest sam
a siatke trzeba bylo ratowac,bo nie ma kasy na nowa.
wlaczylam dziewczynom bajke i kazalam wolac w razie potrzeby.zalapalm za lopate i dawaj kopac
dobrze ze poszlam bo wzdluz siatki jest ulozone drzewo-normlanie to jest tam przerwa ok30cm a teraz zrobilo sie ponad pol metra tyle ze siatak od gory zagieta.
p by tam nie wlazla zeby wybierac snieg wiec ja musialam
i do teg przerzucac snieg za siatke.
odgarnelismy-wladsciwie ja wieoszosc odranelam i p wzial sie za poprawianie siatki
na szczescie dalo sie ja jakso naprostowac,tylko trzeba bedzie jedna linke dolozyc zeby psy nie odgiely badziej

w miedzyczasei jak p walczyl z naciaganiem siatki ja sie wzielam za odgarnianie przejscia bo jutro bym z wozkiem nie przefrunela.

zeszlo nam sie 1,5 godziny:szok::szok::szok::szok:
ale cala uliczka jeszcze nie odsniezona

co najlepsze po uplywie ponadgodziny wychodzi szwagier na podworko wywozic snieg i do nas z tekstem-"jeszcze wlaczycie?":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
alez sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rzucilam mu tekstem "noie dziwne!" i jego szczescie ze zniknal mi z oczu
jego zona ponoc chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i w ciagu akurat tej godziny zachorowala i wwyzdrowiala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
brak mi ***** slow.taki *******ony braciszek:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
:angry::angry::angry:
i pozniej dalej spokojnie cos tam robil na podworku

drugi raz w takim dosc waznym momencie tak zrobil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ze mial jakis wazny powod
to nic ze ja sie na****lam z tym sniegiem jak dziki osiol,to nic ze wszytsko mnie boli,ze nie mialam pozniej sily nawet szklanki do gory podneisc a jutro nie bede mogla nawet noga ruszyc,gdyby to byl puch to nic bym nie mowila a to snieg z lodem z 2miesiecy

wszytsko nic zeby nie to ze dziewczymny same siedzialy w domu przez 1,5godz a ten *******ony bo zona chora i pewnie dzieckiem sie zajmowal
sra ta ta ta:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
pewnie obiad jadl i mu sie nie chcialo
a mi juz niezle nadgarstek w prawej rece spuchl:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

nosz brak slow
zeby nie poszla to moj z zyciu by sie nie wyrobil poza tym nie wiem jakby sie wcisnal miedzy siatje a deski,a szwagier jest mniejszy

do tego buty mi sie niezle poodklejaly,przemokly
spocilam sie tak ze cala bylam mokra
calkiem:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
wzielam prysznic i nie mialam sily nic mowic.zjadlam troche i normlanie spalam przy stole pol godziny bo nie bylam w stanie przejsc na lozko

ale juz odzylam
p pojechal do roboty,dziewczynom wlaczylam bajke.....

koniec eseju:rofl2:
sorki ze tak wulgarnie ale musialam sie wygadac:-p

reklama
moje kochanie przysłało mi smska zebym nie prasowała on wieczorkiem poprasuje:-D:-Da niech odkupuje winy nawet nie szturne tego prania z suszarki:-D:-D
Ania Lali to ma pomysły na ubieranie niczym moja Julka ona tez lubie na rajtuzki i bluzkę zakładac kostium kąpielowy:-D:-D:-D
:szok::szok::szok:twoj Ci poprasuje:szok::szok:kurde u mnie to nigdy by nie przeszlo:szok:
Laura ogolnie lubi w domu dziwnie sie ubierac.Choc ostatnio sukienki sie jej spodobaly:tak:
Witam

Ja wkoncu dotarłam do domu , rano odebrałam M z pracy no i wróciliśmy

Wkońcu gmina sie zlitowała i dala traktor z pługiem zeby odwalał wszystkim drogi dojadowe do domu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:wkońcu:rofl2: mam dojazd do domu:-):-):-)

Mężuś śpi a ja posprzatałam no i trzebaby sie wziąść za obiad :eek::eek::eek:

Ciuchy spakowane wkońcu moge pojechac do syna na ferie , myśle ze dzisiaj ok 16 moge jechać , wiec nie bedzie mnie kilka dni , no i lipa bo tam nie mam dostepu do neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę was poczytac :-):-):-):-)
o siostra widze ze blogie lenistwo Cie czeka
fajnie, odpoczywaj!
A gmina sie widze postawila woow co za larytas:-)
Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
witam, dziewczyny napewno Ci dadza przepisy
Wszystkiego dobrego dla corki:-)
Uuuuuuuuuu....pewnie było gorąco:-D:-D:-D

No tak chlop sie wybiera do PL a ty już kombinujesz:-D:-D:-D:-D

oooooo to moze i ja sie dokoptuje bo ja tez 9 maja bede w żorach i na tydzien zostaje:-):-):-)bo M zaklepał juz sobie wolne:tak::tak::tak:
trzeba trzeba :))
Fajnie ze bedziedie na tydzien uda sie nam napewno spotkac z babkami w sumie bedzie nas 5:-)
Na jednych byl przybrany lentilkami a tu żelakmi malinakmi :-d:-d:-d
super!!!
troche posprzatałm ale Gabryska juz zdązyla wszystyko porozwalac pomalowac kaloryfer :-D
:szok::szok:
ja to sama zazdroszczę !!!

WITAM ja dopiero z kawą ciężki ranek i słonka brak Laura zasnęła dopiero o 23.20 o dziwo wstała o 7.30 :rofl2::rofl2:
przydałoby się troszkę posprzątać już się boję jak zacznę teraz to skończę za tydzień:tak::tak:
synuś dzwonił że chce już do domu i żebym po niego przyjechała mówię mu że ma jeszcze ferie i niech odpoczywa
zaczął płakać :no::no:wiec obiecałam że przyjadę w piątek .:-)
Muszę najpierw zrobić zdjęcie to pokażę się w tej nowej fryzurce :sorry:
]

synek juz zatesknil za mamusia to trzeba jechac:sorry:
Iwcik będziesz dzwoniła do Anki codziennie wieczorem i ona ci na bieżąco będzie czytała co na bb:-D:-D:-D:-D:-D
:no::no::no::no:[/B]
kochana co wieczor bede dzwonila do Iwony z relacja mam darmowe wiec luzik:-D
Echa zajrzałam jeszcze do Was.
Ciągnie do tego kompa jak cholera....:-):-);-)

Na basen mamuśka,a nie dziecko w kostium w domu ubierać.:-D:-D:-D

fajny torcik

slat-:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D-co to za język?

żigul -ja nie mogę -co jeden to lepszy...:-D:-D:-D

To mi się coś przypomniało:

Tak Klaudia mówiła
gangu i kopa w lodówkę :-D:-D:-D-głodna
tuty -buty
japiejki -skarpetki
hujek-wujek
Do gujami jajami-do góry nogami :-D:-D:-D:-D
oj wiele tak można
Kuba :
daj kapa-daj pilota
pipek-piesek
dli dli-picie
afeee- jedzenie niedobre-gest z wykręceniem głowy :-D:-D:-D:-D
dobra starczy :tak:;-)

Witam nową mamę
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.
Moje torty
Jak Ci się podobają to podam przepis :tak:
]
boskie!!!
Dtak więc my mamuśki to jesteśmy zorganizowane machiny:-D:-D:-D[/B]
:tak::tak::tak:
Dowiklus przyślij troche tej wiosny do mnie:tak::tak::tak::tak:plisssssss bo u mnie już 0 na termometrze zero słońca przez cały dzień jest szaro buro i ponuro:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:a ja tak marze o wiośnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie +5.5st wiec przesle troche slonka bo dzis fajnie dawalo po oczch:eek:
Maja śpi, a też przy niej zasnęłam, miała wpaść koleżanka z córką ale dzwoniła ze dzisiaj chyba nie da rady dlatego z Mają poszłyśmy spać, mała zawiedziona strasznie mało nie płakała, kurcze nie lubię ludzi którzy są niesłowni:crazy::crazy:

wkurzajace!!! nie znosze takich osob Tu sie naplisz dziecko sie cieszy a w ostatecznosci lipa:-(
M wrocil z pracy z browarami:sorry: teraz to ju wogóle niech sie w zad pocałuje-na pewno w niczym mu nie pomoge:no::no:
:-:)-:)-( ehhhh brak slow
Witam wieczornie :tak:

Ale dzisaj smakowicie na naszym watku :-p:tak:

Madea znam ten ból, mój też taki była, mam nadzieje że się uż na zawsze oduczył :sorry: ale wątpię :eek:

Lunka, współczuje potopu.

A ja z temperaturą :eek: Ale z przyjemnością patrzę za okno jak wszystko topnieje :tak:

kochana ty sie kuruj, cos ten slask ci zaszkodzil:sorry:

Anabuba biedulko ciezi dzionek nie dziwne ze sie musialas wyladowac.tez bym sie wku...jakby mi taki przychodzil i jeszcze pytal czy odwalam snieg:wściekła/y:
Jeszcze te buty przemakajace:eek: szok, jutro to ty rak nie bedziesz czula:eek:

Kolezanka byla u mnie od 12 do 14
Ja w tym czasie ugotwalam zupke, nakarmila Laure i zawiozlam ja do domku a sama z Lali pojechalam do parku nakarmic zwierzatka chlebkiem. Sloneczko niezle dawalo.
O 16 wrocilysmy do domku zrobilam kisiel i wspolnie zjedlismy.
Teraz Lali pochlonela jogurt i oglada bajke Elmo

Ja musze poprasowac ale jak patrze na te mokre pranie na suszarce to myslke ze jutro zaczne prasowac:-D:-D:-D

nadrobila to wieczorem jak laski pjda spac bede iala wiecej czasu na pisanie:-D

witam,
oczywiście znów bez humoru:wściekła/y:
M mnie wkurzył zaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam za niego wszystko do urzędu wypisywać bo on nie umie:eek:
wniosek o dofinansowanie do firmy itd:eek: i tam trzeba wpisywać reczy których ja nie wiem, np nie wiem co potrzeba do warsztatu a ten mówi,że tez nei wie co tam wpisac i k...... mowie to kto ma to wiedziec? i wogóle mowie mu ze teraz to mam kombinowac wymyslac i sie wpieprzac, a potem jak juz bedzie miał firme to mam oczywiście sie nie wtrącać, bo nic nie wiem!!!!!! już mi to zapowiedział milion razy ze ma mu sie broń boze wogóle do jego warsztatu nie wtrącać:eek:
walnęłam wszystkim i powiedziałam ze mam w d... jego firme niech sobie sam wypisuje ja sie wtrącac nie bede.Bo zeby dostac kase to mam mu pomagac ale rozpranowac na co ją wyda to juz nawet nie moge nic wiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj Medea wspolczuje
ja w domu tez wypelniam wszytskie papaiery a moj co najwyzej za kuriera robi:-p
ale jak mu kiedys kazlaam co wypelnic to stwierdzil ze ja wiem lepiej co napisac i ladniej pisze:rofl2:

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni
no teraz juz wiemy
ale szybko poszlo
a miala tak szybko nie urodzic jeswzcze:-D

No dobrze że ma już za sobą.
ale duża dziewczynka 3350kg i 53 cm
taka akurat:tak::tak::tak:

gratuluje myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE MYSZUNIU KOCHANA
WRACAJ DO NAS SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja na ucho już nie narzeka czyli antybiotyk dobrze dobrany, oby całkiem jej się to zapalenie wyleczyło i więcej nie wracało.
Poczytałam was ale tak na szybko bo pora Mai śniadanie zrobić i zapewne dzisiaj też czasu na bb zabraknie:-:)-(
Super że Myszunia urodziła - gratulacje:tak::tak::tak:
[/B]
dobrez ze juz elpiej

!
Witam o poranku kochane:happy:
chłop mnie z rana lekko wnerwił:eek:w nocy nie mogłam spać budziłam sie bolała mnie nerka rano jak budzik zadzwonił ja nietomna mówię kotek zaprowadz dzieciaki do szkoły,,,,a on malinuś jestem nietomny:wściekła/y::wściekła/y:mówię kotek bolała mnie w nocy nera spać nie mogłam....on no wiem kochana słyszałem jak się kręciłaś....i śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ty w morde i nożem:angry::angry:wstałam obudziłam dzieci zrobiłam im śniadanie ,kanapki do szkoły dałam Toniemu piciu bo gadał w łóżeczku:sorry:a ten spi ubrałam się zaprowadziłam dzieci do szkoły wracam a ten co śpi razem z Antkiem:wściekła/y:nosz ......nie będe przeklinała bo mnie moderatorki wywalą:-p:-):-)poderwał się o malinuś juz jestes kochana o patrz Toni spi...... no i szybko robił kawę i sniadanie sobie do pracy szybki prysznic Toni sie obudził o 8.30 po godzince drzemki ciekawe o której mi pójdzie teraz spać:sorry::sorry::sorry:opierdzieliłam go :wściekła/y:no ale przeprosił kawkę zrobił ucałował no niech mu będzie ale zła jestem bo mi plany popierniczył przez to spanie Antka bo tak położyłabym go o 10 i mogłabym sobie ogarnąć mieszkanko odpocząć spokojnie a tak to młody pewnie będzie marudny od 10 może zaśnie w drodze po Julkę a jak nie to klops bo będzie marudził mi od 15-16 a wtedy to go już nie położę:no:
no się wygadałam wam:-D:-D:-D

z tymi chlopami
moj by nie mial pomiluj i tyle bym go z lozka sciagnela na sile:-D:-D:-D:-D:-D

;

:zawstydzona/y: przyłapałaś mnie.:-p Chciałam połaczyć posty Dorotki a gdzies między nimi zaznaczył się post As i wyszło jak wyszło.:-p:-p:-p
Uczę się.:sorry:
Oczy to trzeba dookoły głowy mieć.:crazy:

Słonko. Temp. na plusie.:tak::-) Po południu wyjdziemy na spacerek. Bubka czyżbyś przywołała wiosnę?;-):-)

spoko tak sie tylko z Toba droczylam:tak::tak::tak:

i faktycznie przywoalalm wiosne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Przeczytałam co napisałaś. Pani z poradni psychologicznej powiedziała mi że mam iść do faceta tego i tego(nazwisko) a on pracuje w wydziale oświaty w mopsie też tak powiedzieli. Więc poszlam tam. W końcu on powiedział że przekaże to pismo do mopsu osobiście. dzisiaj nie mam kiedy bo na hipoterapię jade ale jutro sama pojadę do mopsu. Nosz k... brak siła na nich:wściekła/y::wściekła/y:

to koniecznie jutro idz sama to zanies do gopsu i jak juz pisalam nie daj sobie wmowic ze sie nie zajmuja czy cosna prawde wydrukuj sobie rozporzadzenie i pokaz im czarno na bilaym.podkresl sobie co potzreba:tak::tak::tak::tak::tak:
i daj znac jak poszlo
jakby co idz na skarge do burmistrza:tak::tak::tak::tak:

Ciuchy spakowane wkońcu moge pojechac do syna na ferie , myśle ze dzisiaj ok 16 moge jechać , wiec nie bedzie mnie kilka dni , no i lipa bo tam nie mam dostepu do neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę was poczytac :-):-):-):-)

szerokiej drogi i uwazaj na siebie:tak::tak::tak:

Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .)

witaj
a jak Twoja corka ma na imie?a Ty jak?a ile masz lat i skad jestes?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

kiedys lubialm piec gotowac a teraz wole chodzic do pracy :-D:-D:-D ide bo Gabi juz malpiego rozumu dostala musze isc dowiedziec sie do przedszkola kiedy zapisy :tak: a przypomnialo mi sie na sowje buty zimowe Gabi mówi "termosy" :-D:-Dna razie

o dobrze ze mi przypomnialas
u nas juz w marcu zbieraja kzatry

:
A co wy macie z tym prasowaniem:szok: nie rozumiem! Przecież to czysty relaks:szok::tak:

wole juz prac i sprztac:tak::tak::tak::tak:

[
Zaraz ta moją bestię ubiore nakremuje i pójdziemy spacerkiem po Julię może zaśnie:sorry:a za oknem piździ jak diabli do tego nadal -2 i ponuro:-:)-:)-(nie lubię takiej pogody:no::no::no::no:

chociaz raz u mnie nie jest najzimniej
huraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a ja wam tez sprzedam kawała
siedzi małolata na krawężniku, średnio fajnie ubrana. Przechodzi facet obok i pyta:
-dziewczynko chcesz na bułkę??
dziewczynka odpowiada
- a jak to jest "na bułkę"???
:eek::eek:;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nic mi nie mów ,bo ,aż mi sie gorąco zrobiło jak siegłam do kieszeni po drodze po Ksawka po telefon:szok:wiedziałybyśmy wszystkie wczoraj przed 18:szok:ale byłam wtedy na siłce i jakoś nie sprawdzałam telefonu:zawstydzona/y:
Mam spokój i ciszę ,moje zycie opiera sie ostatnio na pilnowaniu ,zeby nikt nigdzie sie nie spóżnił i wałówke dostał na czas:eek:troche to deprymujące:eek:
Iwcik ,ale będziesz za nami tęskniło ,ho,ho:-D

Ściagam sobie avatara z chomikuj z lektorem ,mam nadzieje ,ze film jest taki świetny jjak mówią ,oglądała któraś moze???

laska ale masz zaskok:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
ja co jaksi czas sprawdzam tel jezeli np.cos roilam i moglam nie slyszec
ale jak widac jestes szczesliwie zakochana:rofl2::rofl2::rofl2:

moja siora ogladala awatara ale w 3D i podobno zajebisty!!!!!!!!
tzn zajebiste efekty bo fabula nie za bardzo
wiec na normlanym niekoniecznie da sie ogladac

[
My bylismy dlugo na dworze i bylo zarabiscie:tak::tak::tak:Normalnie czulam sie jak wiosna:-):-):-)jak wrocilam do domu to na termometrze mialam 9 stopni:szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:
Teraz mam pootwierane okna i wylaczone ogrzewanie i w domu mam prawie 21 stopni:tak::tak::tak:
Jak mlode spaly to ja poszlam z Dominikiem na kawke do sasiadki;-):-)
Teraz czekam az ugotuje sie makaron i zaraz jemy obiadek:tak::tak::tak::tak:
[/B]
zazdroszcze az takiego cieplo
ja bym woalal zeby w nocy byl przymrozek bo ja bedzie tak szybko topniec to mnie zaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a poki jest +1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

taaaa i jakos przez pomyłke sobie je pije:sorry: kuźwa troche kasy dostał i zaraz musi wydac na pierdoły:wściekła/y:

mi gazete kupił:sorry: dobrze wie, ze nienawidze wydawac kasy na takie głupstwa:wściekła/y:

jak Majcia sie czuje?

klan leci ide ogladac:-D a potem majka:-D

a wiesz czemu on sie zlosci??????????
gimnastyki mu kochana brakuje gimnastyki:-p:-p:-p:-p
ii Tobie jak widac tez bo chodzisz podminowana:-D:-D:-D:-D

Nie iwem o której zaczęłam tego posta. KOńczę teraz-zalało mi mieszkanie duży pokuj, łazienka i pokój małej. Uporałam się z ciurkiem po ścianie. Padam na ryj.

wspolczuje bidulku
a z dachu tak sie leje czy po oknach?

Ania ja juz czuje ze jutro to bede ostro polamana
chyba sobie zaraz nadgarstek bandazem owine

nie dam rady,musze odkurzyc bo iwecej nie dam ady,pozmywac i prabnie rozwiesic dziewczyny psac polozyc.....

Kochana mysle ze sam bandaz niewiel da ale zawsze cos.Wspolczuje Ci:-(
Laura w wannie a mnie dzis @ nawiedzila:-Djak w zegarku:tak:
Moj pojechal sprawy pozalatwiac wiec jak Laure ogarne i do snu przygotuje powroce jak batman:-D:-D:-D

Agnes mogłabys jakimś linkiem rzuciuć. Moja uwielbia takie zabawy i coś takiego bardzo by jej się spodobało
ENCYKLOPEDIA SKOJARZEŃ DLA PRZEDSZKOLAKA .....HIT (921459571) - Aukcje internetowe Allegro

mamy dokładnie to samo,jest rewelacyjne

Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają :tak::rofl2:

Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzej :eek: Paskudne katarzysko i gardło :eek:
bidula,zdróka :tak::tak::tak:

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni
wiedziałam,wczoraj napisałąm sms-ka do myszuni i mi odpisała ale niestety nie dotarłam na bb i nie napisałam Wam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No hej smutny wieczorek siedzę sama i wpatruję się na ekran komputera ,zdjęcia są suwaczki też ale najważniejsze jeszcze do mnie nie dotarło te moje odpowiedzi na więcej postów waszych:sorry:
i tak będę siedziała aż w końcu załapię i od powiem wszystkim :-).Miłego wieczorku .pozdrawiam

reklama
cześć laseczki, przejrzałąm narazie tylko bieżącą stronę ale chyba najważniejsze wyłąpałam GRATKI MYSZUNIA super, ze już koniec czekania i jesteście razem:tak::tak::tak:

Dowiklus przyślij troche tej wiosny do mnie:tak::tak::tak::tak:plisssssss bo u mnie już 0 na termometrze zero słońca przez cały dzień jest szaro buro i ponuro:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:a ja tak marze o wiośnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie dzisiaj było super wiosennie, na termometrze w kuchni (tam jest słonecznie) było+10 st C:szok::szok::szok::szok: a wdomu bez palenia w piecu prawie 30 stC:szok::szok::szok::szok::szok: nic tylko same oszczędnosci:-D:-D:-D:-D

Anabubka ale miałąś pracowity dzień, no nie zazdroszczę tej sytuacji z siatką:no::no::no: śnieg fajnie wygląda jak pada ale jak już się zaczyna rozpuszczać to jest masakra, mnie tu chyba zaleje bo my w dołku i spływa tędy z całej działki:szok::szok: a poza tym leje się z dachu bo są jakieś nieszczelności:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaraz poczytam coś jeszcze ale pewnie nie wszystko bo mnie głowa strasznie boli a nic przeciwbólowego nie wezmę bo się naoglądałam dzisiaj wiadomosci, słyszałyscie o tej kobiecie z Łęcznej, której po przeciwbólowych skóra zeszła?:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry