reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciliśmy:happy:dzis droga nawet w miarę ok była:tak::tak::tak:auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy:-D:-D:-D:-Di czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok:-D:-D:-D
Natalineczka ani sie obejrzysz a juz będzie 39 tydzień ciąży i końcóweczka:tak:a na ciężki poród sie nie nastawiaj bo nastawienie to połowa sukcesu:tak::tak::tak:
Mamitka gości nie zazdroszczę do takiej godziny:no:a zresztą oni chyba bezdzietni ze nie wiedzieli że wypadało by się pożegnać bo dziecko chce spać:sorry::sorry::sorry::sorry:
my gości zbyt często nie miewamy a jak juz to z dużym wyprzedzeniem się umawiamy i łóżeczko Antonia wędruje do dzieciaków co by mogli spać oni w spokoju a my bez uciszania imprezować:tak:
Justyś a ty co jak po zpałki:sorry::sorry::sorry:
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochoty:no:może i lepiej szybciej mi sadło spadnie:-D:-D:rofl2:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D

o mamo:szok::szok::szok::szok:
dobra Julka!!!!!!!!!1:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:

no nie ledwo weszłam i wyje:-D:-D:-Dależ humor:-)
nio tak jak moja kumpela w ostatniej maturalnej....brzuch jej rósł a ta do końca 6 m-ca puszczała teksty nie jestem wiatropylna, przestańcie!!:confused2::confused2::confused2: jakoś jednak widać możliwe:eek::-)
wróciłam ze sklepu i kasjerki jak zwykle z daleka juz darły sie Michaś mój idzie!!!!:rofl2: normalnie a babka z serów najbardziej sfiksowana na punkcie bejbesa.ośmiałam sie dzis nieźle...rozkładał z jedna towar, druga dała mu czytnik do zabawy....żyć nie umierać..ja sobie zakupki porobiłam a te mi niańczyły małego:rofl2::rofl2:

mnie dzis WEronika w sklepie szukala bo nie chciala za mna chodzic tylko sobie lazila
ale ogolnie nie mam z nia problemow
nie scigaa mi rzeczy z polek czy cos takiego:-)

MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
pagebk.jpg

fajna dziewczynka

WARIATKI !!:szok::szok::szok: wszsytkie oglądają olimpiade???:rofl2::rofl2::rofl2::eek::eek::eek:
JA ide zaraz na pierogi i od razu na wspólnej;-) i pewnie zasnę..jak zwykle:sorry:

jakak olimpiade wez daj zyc:laugh2::rofl2:

witajcie
przywołujecie przywolujecie i jestem
wprawdzie padam na pysk...
dopiero co goscie wyszli a ja przeczytalam smsa od agnes :tak::-)

nie bylo mnie bo nie mielismy dostepu do kompa ze wzgledu an to ze musilismy oddac koledze karte graficzna z komputera... wiec bylismy odcieci:sorry:
jutro pewnie tez nie zajrze bo znow gosci a wczesniej sprzatanie i wogole masa roboty.... pranie to juz pomalu zaczyna chodzic :confused2::confused2::confused2: no ale nie nadazam za moimi brudasami - nie wiem gdzie oni sie tak marasza:confused2::sorry:

pytacie o Sewka - juz o wiele lepiej - spi w swoim pokoju bo ataki przeszly....
ale ja mecze sie juz od 3 dni z bolem zeba... a zadnej tabletki nie moge wziac a do dentysty nie mam czasu zajsc...:no:
teraz mam spokoj choc nie do konca bo musze isc jeszcze z psem bo m w pracy i zrobic pranie bo jutro czeka nastepne i pomyc w zlewie.... ehhhh :wściekła/y::wściekła/y:

dziekuje Wam za pamiec - ja tylko taka feeeee jestem bo Was zaniedbuje:-(
ale mamy podlaczyc neta juz nie bedziemy mieli tego z play'a albo z blueconnect'a to jest do żici bo trza ladowac :no:

poki co jestem z doskoku :happy:

fajnie ze jestes:tak::tak::tak::tak::tak:
dobrze ze Sewciowi lepiej

a masz zdrowie na gosci.tak codziennie ja bym rady ni dala.
wolalabym gora 3 razy w tyg.trezba kiedys oodpoczac

Mamita sorki za te wykrzykniki ale jak cos takiego czytam to az mnie krew zalewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SUo zalatwia MOPS!!!!!!!!!!!!!
skladasz podanie i tyle
masz prawo nawet do 2specjlaistow jezeli jest taka potzreba.w przedosotatnim puncie jest taka wzmianka a wam by sie przydl wlasnie fizjoterapeuta i pedagog:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
pisałam sms-ka do myszuni ale nie odpowiada :no::no::no::no: moze sie już rozdwoiła albo jest w trakcie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-):-):-):-):-)

tak ja wyganialysmy to moze sie posluchala:-D:-D:-D:rofl2:

tyle drukujecie ze jak nie ma kogos caly dzien to masakra:szok:

wez ja tak mam codziennie
zanim skoncze czytac to wszytskie wybywaja:-:)-:)-:)-(

Ptrysia nowy avatarek? Śliczny:tak:
Dobranoc ja zmykam;-)

fajowy awatarek
Mamita jak zajrzysz to poczytaj co ci wyzej napisalam

Poczytalam tylko kilka postow .
MONIK masz sliczna coreczke :tak:.
PATI dobrze ze jestes .Super ze Sewkowi przeszlo.A jak malutka?
ANABUBKA ja zauwazylam ze u nas juz sie leiej chodzi.Sniegu mnie i bardziej taki zbyty jakby byl.Nie umeczy sie czlowiek tak bardzo jak kilka dni temu:tak:.

G wrocil z pracy z kolega .Kolega wzial od nas stary komputer za 100 zl.Zawsze to jakis grosz.Juz wiem na co przeznacze.Na rachunek:-D.
Bylismy tez u pediatry po te dokument,jUTRO DZWONIE UMOWIC SIE Z ENDOKRNOLOGIEM.
W klubie bylismy wszyscy .Jak ja siedzialam z babkami to G zajmowal sie mala.

Jutro wstajemy o 6 rano a to dlatego ze kolo 10 lub 11 ma przyjechac do nas kolezanka z synkiem w wieku Oliwki a to jest godzina drzemki Oliwki.I dlatego chce ja obudzic o 6 aby juz o 9 lub wczesniej poszla spac a pozniej bawila sie ladnie z kolega:tak:.

Dobranoc

dzis juz sie lepiej chodzilo bo snieg jeszcze ubity ale bylo ok:tak::tak::tak::tak::tak:
dzwon do endo dzwon:tak::tak::tak::tak:

Ja jestem teraz w sobote zaproszona na babski wieczor bedzie nas 6 kobit:tak::tak::tak: tylko wiesz jak to jest z Niemkami impreze robic nawet sie pozradnie nie napije:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale D ma wolne zeby zostac z Emily to trzeba korzystac:tak::tak:

hhehehe
z nami bys sie napisla na pewno:tak::tak::tak::tak::rofl2:

As a myslalam ze bede pierwsza hihihi :-).
WLASNIE jestem ciekawa jak nasza Myszuia.Jak ktoras bedzie cos wiedziala to piszcie tutaj :-).
MALINKA JULINKA jest rozbrajajaca z tymi tekstami.No i uswiadamic jej juz nie musisz :-).
KERNA fajna masz pomoc przy zakupach :-).

Posty pomieszkane i ja zauwazylam hihihi.

Witajcie dziewczyny.My na nogach od 6.30 ide sie zbierac bo mnie kolezanka zastanie a ja jeszcze nic nie posprzatane.
Jak sie uwine albo jak Oliwka zasnie to wejde do was :-).
Aha zupke jeszcze musze nastawic :-).Do pozniej i milego dnia.

witam,
oczywiście znów bez humoru:wściekła/y:
M mnie wkurzył zaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam za niego wszystko do urzędu wypisywać bo on nie umie:eek:
wniosek o dofinansowanie do firmy itd:eek: i tam trzeba wpisywać reczy których ja nie wiem, np nie wiem co potrzeba do warsztatu a ten mówi,że tez nei wie co tam wpisac i k...... mowie to kto ma to wiedziec? i wogóle mowie mu ze teraz to mam kombinowac wymyslac i sie wpieprzac, a potem jak juz bedzie miał firme to mam oczywiście sie nie wtrącać, bo nic nie wiem!!!!!! już mi to zapowiedział milion razy ze ma mu sie broń boze wogóle do jego warsztatu nie wtrącać:eek:
walnęłam wszystkim i powiedziałam ze mam w d... jego firme niech sobie sam wypisuje ja sie wtrącac nie bede.Bo zeby dostac kase to mam mu pomagac ale rozpranowac na co ją wyda to juz nawet nie moge nic wiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabuba no u Ciebei to moze mozna po ulicy ja to bym musiala spieprzac przed autami co pól metra:sorry::-D

No i po środzie...
Hejka w czwartek...

wróciłam ze sklepu i kasjerki jak zwykle z daleka juz darły sie Michaś mój idzie!!!!:rofl2: normalnie a babka z serów najbardziej sfiksowana na punkcie bejbesa.ośmiałam sie dzis nieźle...rozkładał z jedna towar, druga dała mu czytnik do zabawy....żyć nie umierać..ja sobie zakupki porobiłam a te mi niańczyły małego:rofl2::rofl2:
no rzeczywiście żyć nie umierać, hihi. Fajnie tak sobie pochodzić na zakupkach po sklepie jak wiesz, że mała nie broi na Twoje konto, hihi.

Monik śliczna ta Twoja córcia!

przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona:tak::tak::tak::tak:
jak chce grę to woła:mamo ja chcę sie uczyć :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

jest tą gfrą bardzo zainteresowana,niektóre plansze sa dla niej zatrudne ale to z czasem.jetsesmy bardzo zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes mogłabys jakimś linkiem rzuciuć. Moja uwielbia takie zabawy i coś takiego bardzo by jej się spodobało.

Beata-dowcipy świetne!!!

Pati jak Ty dajesz rade z gośćmi dzień w dzień to ja nie mam pojęcia, już dawno zaryglowałabym drzwi kobieto, podziwiam. cieszę się, że Sewek już lepiej-dośc się nacierpiał biedaczek. Współczuje bólu zęba, idż szybciutko do dentysty, bo się wykończysz, a jak w nocy pospać Ci nie da, to nie wiem jak sobie w dzień dasz rade i z zębem, gośćmi, dziećmi i domem.

No i ciekawam też co z naszą Myszunią-już sie udało??? Kto wie niech powiadamia resztę.

jakoś dużo cytataów byo a tak mało mi poakazało.
Co pamiętam jeszcze
Malina, no Julina wyedukowana pierwszorzednie, hihi, jakby co to wie co robić rzeby dzieci nie mieć, albo co wam zpsocić, żeby jeszcze rodzeństwo miec, hihi.

No nie pamiętam, kurde...

A ja wczoraj byłam u mamy, ale nie za długo bo mnie gowa znów zaczęła boleć a tabletek nie wziąłm, a jak miałam lecieć do apteki to już wolałam do domu. Ale było fajniusio. Mała wymęczyła dziadzia, my pogadałyśmy. Jeszcze miałam do bratowej waśc, ale nie dałam rady

Wróciłam, pokręciłam się, wzięłam się za pity i zasnęłam o 21 zaraz po małej.

Medea zrobiłabym to samo-cisnęła w pieruny.
A ja ez po ulicach jak chodnik nieprzjezdny i niech mi któryś trąbnie, to szybe przednią ma w mak, bo jak już wjeżdżam na ulicę to z mega wścieklizną, hehe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam :-) chciałam do Was zajrzć wieczorem ale nie było internetu :no::wściekła/y: :eek: to poszłam spać troche poczytałam mąz mnie trochę "zaczepiał "a ze reakci z mojej strony nie było dal spokój dziś ponoc mnie budził zeby go odwiezdz do pracy ale ponoc twardo sapłąm fakt nie słyszłam jak wychodzi Zuzia sam wstał do szkoły po 7.20 mialm do mnie pretensje ze ja wczesniej nie obudzilam a co ja zrobie jak ja dopiero oczeta otworzylam o 7.30 i to jeszcze ledwo ledwo Chyba ta pralkamnie wykonczyła :szok::-D zreszta zawsze byłam spioch :-D:-D dobrze ze dzis juz do pracy na 15.30 bo chyba bym zwrajowala :eek:moja mam ma przyusc do Gabi bo mąz w pracy do 18
WITAM NOWĄ MAMUSKĘ :tak:(lepiej pozno niż wcale )najgorzej ze nie mam pomyslu na obiad :eek::sorry:

Do góry