Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Wróciliśmydzis droga nawet w miarę ok była
auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy
i czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok
Natalineczka ani sie obejrzysz a juz będzie 39 tydzień ciąży i końcóweczkaa na ciężki poród sie nie nastawiaj bo nastawienie to połowa sukcesu
Mamitka gości nie zazdroszczę do takiej godzinya zresztą oni chyba bezdzietni ze nie wiedzieli że wypadało by się pożegnać bo dziecko chce spać
![]()
my gości zbyt często nie miewamy a jak juz to z dużym wyprzedzeniem się umawiamy i łóżeczko Antonia wędruje do dzieciaków co by mogli spać oni w spokoju a my bez uciszania imprezować
Justyś a ty co jak po zpałki
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochotymoże i lepiej szybciej mi sadło spadnie
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obokJulina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony
ja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi
Julina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu
...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali
no to dziecko mam wyedukowane![]()
o mamo

dobra Julka!!!!!!!!!1

:
no nie ledwo weszłam i wyjeależ humor:-)
nio tak jak moja kumpela w ostatniej maturalnej....brzuch jej rósł a ta do końca 6 m-ca puszczała teksty nie jestem wiatropylna, przestańcie!!jakoś jednak widać możliwe
:-)
wróciłam ze sklepu i kasjerki jak zwykle z daleka juz darły sie Michaś mój idzie!!!!normalnie a babka z serów najbardziej sfiksowana na punkcie bejbesa.ośmiałam sie dzis nieźle...rozkładał z jedna towar, druga dała mu czytnik do zabawy....żyć nie umierać..ja sobie zakupki porobiłam a te mi niańczyły małego
![]()
mnie dzis WEronika w sklepie szukala bo nie chciala za mna chodzic tylko sobie lazila
ale ogolnie nie mam z nia problemow
nie scigaa mi rzeczy z polek czy cos takiego:-)
MOJA Laura ur.03.01.2008 2600 i 50 cm
Jestem wielka wielka dałam rady jeszcze te moje pomyłki w pisaniu ale dam rade.
nastepnym razem synuś . ALE SIĘ CIESZĘ !!!
![]()
fajna dziewczynka
WARIATKI !!wszsytkie oglądają olimpiade???
JA ide zaraz na pierogi i od razu na wspólnej;-) i pewnie zasnę..jak zwykle![]()
jakak olimpiade wez daj zyc

witajcie
przywołujecie przywolujecie i jestem
wprawdzie padam na pysk...
dopiero co goscie wyszli a ja przeczytalam smsa od agnes:-)
nie bylo mnie bo nie mielismy dostepu do kompa ze wzgledu an to ze musilismy oddac koledze karte graficzna z komputera... wiec bylismy odcieci
jutro pewnie tez nie zajrze bo znow gosci a wczesniej sprzatanie i wogole masa roboty.... pranie to juz pomalu zaczyna chodzicno ale nie nadazam za moimi brudasami - nie wiem gdzie oni sie tak marasza
pytacie o Sewka - juz o wiele lepiej - spi w swoim pokoju bo ataki przeszly....
ale ja mecze sie juz od 3 dni z bolem zeba... a zadnej tabletki nie moge wziac a do dentysty nie mam czasu zajsc...
teraz mam spokoj choc nie do konca bo musze isc jeszcze z psem bo m w pracy i zrobic pranie bo jutro czeka nastepne i pomyc w zlewie.... ehhhh
dziekuje Wam za pamiec - ja tylko taka feeeee jestem bo Was zaniedbuje:-(
ale mamy podlaczyc neta juz nie bedziemy mieli tego z play'a albo z blueconnect'a to jest do żici bo trza ladowac
poki co jestem z doskoku![]()
fajnie ze jestes

dobrze ze Sewciowi lepiej
a masz zdrowie na gosci.tak codziennie ja bym rady ni dala.
wolalabym gora 3 razy w tyg.trezba kiedys oodpoczac
Mamita sorki za te wykrzykniki ale jak cos takiego czytam to az mnie krew zalewa

SUo zalatwia MOPS!!!!!!!!!!!!!
skladasz podanie i tyle
masz prawo nawet do 2specjlaistow jezeli jest taka potzreba.w przedosotatnim puncie jest taka wzmianka a wam by sie przydl wlasnie fizjoterapeuta i pedagog