reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powinny byc surowe kary za nie sprzatanie po psie... szczególnie na osiedlach gdzie nie ma możliwosci posiadania własnego ogródka, w końcu to jedyny skrawek zieleni...:-( niestety u nas bardziej dziwi jak ktos sprząta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe co zrobiliby własciciele tych psów jakby im te kupy przyniesc do domu :crazy::-D
Mnie osobiście strasznie denerwowało jak ktos na plac zabaw przychodzil z psem i swobodnie go puszczał...

Ja powoli szykuje sie na wyjazd, piszcie dużo abym miala co czytac :-p miłego weekendu:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie u mnie od 11 sloneczko niestety bylo teraz juz nie ma, ale my juz po porządnym spacerku...Jula dzisiaj kładła sie na śnieg i opalała buzię:-D:-D:-D:-D
Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No mnie też to wk....rza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....jak ktoś wychodzi z psem to mógłby po sobie sprzątnąć...a tu czasem i chodnikiem nie da się przejść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już prawie mam gotowy obiadek...naleśniczki na słodko i zupka grzybowa (tylko grzanki jeszcze przygotować):tak::tak::tak::tak: miałam w zamrażalce filety z dorsza, ale mama zabrała wczoraj - będzie robić faszerowaną rybkę na urodzino-imieniny w niedzielę:sorry:

sienio udanego wyjazdu!!!!!

Maja śpi a ja na chwilkę zaglądam. Przeziębienie znowu mnie rozkłada, już nie mam sił, nigdy tak często nie chorowałam jak tej zimy:wściekła/y::wściekła/y: Do tego całkiem brak pomysłu na obiad i w końcu wymyśliłam że będzie ryba do ziemniaków, poszłam do sklepu a tam jak na złość dzisiaj żadnych ryb nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mus jajka sadzone do ziemniaków robić bo nic innego nie mam:-:)-(

Maz pojechal na zdjecie szwow z palca,a drut jeszcze siedzi....(Anaconda druta ma w palcu;-))

Przepraszam, coś mi się pomieszało że to noga:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A swoją drogą fajnie masz teraz w domku skoro jeszcze jedno dzieciątko na ferie do was zjechało:tak::tak::tak:

Mnie też to wkurza i ten żółty śnieg od sików, aż na wymioty się zbiera i to przy samym chodniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Powinny byc surowe kary za nie sprzatanie po psie... szczególnie na osiedlach gdzie nie ma możliwosci posiadania własnego ogródka, w końcu to jedyny skrawek zieleni...:-( niestety u nas bardziej dziwi jak ktos sprząta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe co zrobiliby własciciele tych psów jakby im te kupy przyniesc do domu :crazy::-D
Mnie osobiście strasznie denerwowało jak ktos na plac zabaw przychodzil z psem i swobodnie go puszczał...

U nas co jest ten ogrodzony plac pod moim oknem to na szczęście z psami nie przychodzą bo zaraz ich ktoś krzyczy i ja właśnie przeważnie tam chodzę bo tam gdzie są otwarte place zabaw to pełno psiaków i kup po nich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a mandaty za coś takiego właścicielom powinni wlepiać:angry::angry::angry::angry:

Witam się popołudniowo!
Załatwilam tylko internet i pazurki,bo moje Dziecko nie zrobilo mi siku ani kupy na badanie!!!:no::baffled:
A tu obecne moje pazurki!

U mnie kiedyś tak było z badaniem moczu (Maja miała wtedy ze 2 lata), wcale nie chciało jej się rano wysiusiać a przecież dziecka nie zmusi się, no i w końcu jak już się wysiusiała to była godz.11 a z badaniami to tylko rano przyjmują, ale i tak trafiłam na jakąś wyrozumiałą babkę bo po tłumaczeniach że to przecież tylko dziecko jakoś mi ten mocz przyjęła:tak::tak::tak:
A pazurki fajne:tak::tak::tak:

Ja powoli szykuje sie na wyjazd, piszcie dużo abym miala co czytac :-p miłego weekendu:tak::tak:
Pod moim blokiem to z całego osiedla z psami przychodzą:wściekła/y::wściekła/y: i gonię ich :tak::angry::angry::angry: Osobiście wolę jak któryś moich chłopaków w krowi placek wejdzie :tak:bo lepiej zmyć i tak nie śmierdzi:no::-).
Szerokiej drogi - już tęsknimy

reklama
Do góry