Marta1981
Rodzyneczka
Anka uwielbiam Twoje mega posty;-)
:-):-).
As współczuję - trzymaj się kochana.
Zmykam bo listę płac robię.

As współczuję - trzymaj się kochana.
Zmykam bo listę płac robię.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i wszsytko jasne..ja też nie chodziłamA co do tego że ci co do przedszkola nie chodzili to mniej reformowani to się podpisuję rękami i nogami MÓJ TEŻ NIE CHODZIŁ![]()
to widzę że ja z moim mam luzikWiem że się łapiesz wszystkiego ale po jego zachowaniu widać że wcale mu nie zależy, a znając chłopów to mało który dba o swoje zdrowie, mojego np. co kilka dni ząb boli i to tak mocno że całe noce nie śpi ale za chiny nie da sobie przetłumaczyć że trzeba do dentysty iść![]()
e no brawooooooooooo do lata masz jeszcze czas;-)a dziękuje jeszcze 24 kg na minusie i będe happy
muszę jakoś wyglądać latemale jedne spodnie ściągam już z siebie bez odpinania
ale letnie rybaczki kupione kiedyś na wyprzedaży nadal wchodzą tylko do ud
![]()
mój tak i nic nie pomoglo
as co za babsko
anka wiem ze na rozrzedzenie i na cholesterol- mam to gdzies, jak ma kase na fajki to niech ma tez na tabletki,albo albo-jego wybór- wiedział, e tak bedzie, bo juz mu mowilam, ze jak znajde fajki to tabletek nie bedzie miał-zawsze chowałam, i na drugi dzien, dwa mu dawałam, to nic sobie z tego nie robił- teraz zobaczył e nie żartuje- i powiedisłam że każde tak będa lądować dopóki on nie presatanie palić
chlop to chlop nic nie zrozumie ja pewnie tez bym w nerwach tak zrobila.Ale chyba lepiej jak bedzie bral te tablety i palil niz samo palenie bez tabletek.I tak mu do glowy nic nie wbijesz szkoda Twoich nerwow kochana.Po co masz sie stresowac Pracuje to niech robi tak zeby Tobie nie brakowalo i zeby mial na tabletki i fajki.Jak zacznie Tobie brakowac to niech ci daje kase z fajek.A Ty palisz?anaconda nie wiem,łapie sie ju wszystkiego, czegokolwiek...............
Anka uwielbiam Twoje mega posty;-):-):-).
p
Medea wiesz co,ona chyba nie końca przemyślała co może się stać...,ale pomimo wszystko...
To w końcu dorosła osobai to ona powinna myśleć
Kiedyś miałyśmy podobny przypadek na stajni,kiedy dziecko podeszło pod ćwiczącego konia i oberwało kopa w głowę niestety.
Fakt złamało regulamin stajni,bo jest absolutny zakaz podchodzenia,ale wypadek to wypadek.
Nie dość ,że wstząśnienie mózgu to jeszcze 2 zęby wybite i 4 naruszone.
Efekt taki,że odszkodowanie 5000 ,trzeba było zapłacić i tyle.:--(
A na temat Kamili to mój mąż powiedział krótko.
"co poradzisz -na debilizm lekarza nie ma"
Na tym zakończył temat.![]()