Moni27
Monika
Nio a teraz czas nadrobić to co dzisiaj naskrobałyście a jest tego od groma 
Co do terminu to chyba wolałabym ten z ostatniego usg bo jest na 9 marca a z OM dopiero na 18 marca ale chyba moge pomarzyć.
 ale chyba moge pomarzyć.
Agniesiak85 clotrimazol wydaje mi sie że można bez obaw ja go stosowałam bardzo często, maść ze sterydami tez stosowałam oczywiście nie w 1 trymestrze ale potem, gin chyba wie co robi, mnie zalecił stosować w małych ilościach i przez krótki okres czasu. Ale myśle że decyzja należy do Ciebie, jesli masz się bardzo bać to może faktycznie lepiej poczekać do rozwiązania
 ja go stosowałam bardzo często, maść ze sterydami tez stosowałam oczywiście nie w 1 trymestrze ale potem, gin chyba wie co robi, mnie zalecił stosować w małych ilościach i przez krótki okres czasu. Ale myśle że decyzja należy do Ciebie, jesli masz się bardzo bać to może faktycznie lepiej poczekać do rozwiązania 
Co do facetów i alkoholu to mój prawie wogóle nie pije, czasmi piwko ale to tylko jak gdzieś idziemy w lato pod parasolki. Wódki nie pije, a jak idziemy gdzieś na imprezke to woli za kierowce robić
mag007 słyszałam że w niektórych szpitalach staraja się obrócić dzidzie przed porodem ale zazwyczaj chyba robią cesarke tak dla bezpieczeństwa matki i dziecka, a juz szczególnie jak dzidzia jest poprzecznie
Agama gratulacje z okazji magisterki
koza71 no w końcu się pojawiłaś bo już były podejrzenia że jesteś na porodówce
 bo już były podejrzenia że jesteś na porodówce

Co do terminu to chyba wolałabym ten z ostatniego usg bo jest na 9 marca a z OM dopiero na 18 marca
 ale chyba moge pomarzyć.
 ale chyba moge pomarzyć.Agniesiak85 clotrimazol wydaje mi sie że można bez obaw
 ja go stosowałam bardzo często, maść ze sterydami tez stosowałam oczywiście nie w 1 trymestrze ale potem, gin chyba wie co robi, mnie zalecił stosować w małych ilościach i przez krótki okres czasu. Ale myśle że decyzja należy do Ciebie, jesli masz się bardzo bać to może faktycznie lepiej poczekać do rozwiązania
Co do facetów i alkoholu to mój prawie wogóle nie pije, czasmi piwko ale to tylko jak gdzieś idziemy w lato pod parasolki. Wódki nie pije, a jak idziemy gdzieś na imprezke to woli za kierowce robić

mag007 słyszałam że w niektórych szpitalach staraja się obrócić dzidzie przed porodem ale zazwyczaj chyba robią cesarke tak dla bezpieczeństwa matki i dziecka, a juz szczególnie jak dzidzia jest poprzecznie
Agama gratulacje z okazji magisterki

koza71 no w końcu się pojawiłaś

ale uczucie śmieszne..jakby mały mnie tam paluszkami gmerał hihi
 ale uczucie śmieszne..jakby mały mnie tam paluszkami gmerał hihi

mniam
 mniam