Zartujesz z tymi skarpetkami tak?no w końcu jakaś pokrewna duszaskarpwtki też prasujesz??? bo ja tak
Madziula obsadę już mają w żłobku pytałam ale cv i tak zostawiłam
MH Madziula mój Pietruszka też do przedszkola nie chodził![]()

A moj chodzil do przedszkola i co...

Zdrowka dla CiebieWitam
Maja śpi to ja sobie do komputera zasiadłam - a miałam jej dzisiaj nie kłaść
Przeziębienie znowu mnie rozkłada, nigdy wcześniej tak często nie chorowałam jak tej zimy, już sama na siebie jestem zła
Pomysłu na obiad nie miałam dzisiaj żadnego a jak w końcu wymyśliłam że zrobię rybkę do ziemniaków to jak poszłam do sklepu okazało się jak na złość że żadnych ryb dzisiaj nie ma i w związku z tym na obiad jajko sadzone bo nic innego nie mam
U nas przedszkole prywatne od 550zł wzwyż, też się boję że w tym roku Mai nie przyjmą a ona tak chętnie tam chodzi i tak dużo się uczy, chyba bym się całkiem załamała, no a na prywatne to też mnie nie stać
U nas zapisy też koło marca będą przez internet ale wcześniej pójdę i pogadam z dyrektorką tego przedszkola co Maja chodzi, zobaczymy co ona mi powie![]()

A Maja co dzien spi Tobie w poludnie?
Ale fajnie ze Laura tak dlugo spiwitam i ja
nadrobilam odpisalam a teraz bym sie musiala na zakupy wybrac
Rano po 14h snu LauryZjadlysmy wspolnie sniadanko i udlysmy sie na wspolny spacerek z Aga i Emily.Po spacerku wstapilam na herbatke.Potem do piekarni po chlebek i na chate.
Moj przyjechal z kurczakiem z rozna i juz byl obiad.Zupa z wczoraj na balkonie.
Jeszcze przed zakupami zjemy z lali co by sie nie marnowala
Moj pojechal do ksiegowego, Laura oglada bajke a ja na bb
Bo nadrobic trzeba
Wiecie ja myslalam ze dzis jest czwartek
Dobrze ze mnie Aga z Davidem oswiecili![]()

Bo moje to ostatnio coraz krocej i w dzien tez coraz mniej i przyznaje ze wcale mi sie to nie podoba
Fakt czesto jak mlode wstana to sie bawia a ja dalej spie;-):-)
KERNA
Masz dziewczyno fiola z tym prasowaniem hehe

AS
No to niezle.Co za glupia baba

Dobrze ze Klaudia w tym wsyztskim pomyslala i obylo sie bez jakies tragediiA ja dzisiaj tez prawie wszystko poprasowalam

Zostal mi recznik Dominika i recznik kuchenny

Pranie sobie powiesilam i wystawilam znowu na balkon

Zabawy z mamusią już nie wystarczają