reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak teraz można dokupić, mi też dużo zostało po synu,ale pożyczyłam siostrze bo ja ich chyba nie wykorzystam:-(

:no: nie wolno takiego podejścia mieć, bo się fasolinka pogniewa :no: więcej optymizmu :tak: a ciuszki to myślę, że większa radocha po sklepach z brzuszkiem buszować :tak:

Ewelina z testu d..pa zostawiam Cię samą na polu bitwy. Zrobiłam betę z krwi - wynik <2 z fasolki nieci :-( smutno mi [/QUOTE]

:-( tulam mocno ;-)

widze dziewczyny że u większości szaleje @ a moja o mnie chyba zapmniała, dzisiaj jest 32dc a jej nie ma i nie zapowiada się tak mi się wydaję. Objawów ciązowych też nie ma ale jutro się okaże czy fasolka jest

:tak: trzymam kciukaski :tak:

ja znikam, troche się porelaksuję przy książce...mam dość kompa
no i smutek mam :-( po tej słabej becie...coś słaby ten mój bociek:-(

jaka książka :-p ja to tak sobie tu tytuły zbieram i potem będę szukać w bibliotece :tak:;-)

Kobietki mam już dość :confused2: albo niech ta @ w poniedziałek przyjdzie, albo te II kreski, bo mi tak brzuch wydeło i mi "balonowo", że jak nie fasolinka to jakieś ćwiczenia są potrzebne :tak::nerd:

Witajcie Kobiałki :*

Aleś Cie się rozpisały...nie mam nawet jak nadrobić bo wpadłam na chwilkę.
Mój kochany właśnie przyszykował mi pyszne malibu i coś mi się wydaje że zapowiada się cudna noc...i nawet czarne holsy zakupiłam. Ale nic mu na razie nie mówię! Zobaczymy.
Ciągle się mnie tu dopytuje o czym my tak piszemy...i teraz właśnie stwierdził, że czegoś takiego żeby śmiać się do komputera to jeszcze nie widział!!! :-) :-) :-)

scully a Ty kiedy teściora robisz ?

olkale a ja kiedyś słyszałam że jak powyżej 1 to już może być, ale nie wiem bo nigdy nie robiłam. Jak nie ma @ to jest jeszcze nadzieja!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze - cos ostatnio sie mijamy na tym forum. Moj M na nocki chodzi i dopiero teraz moge spokojnie posiedziec, a Was nie ma:-(
Podobno jak się ma przeciwciała we krwi, to niestety ale juz się poodbno nic nie da zrobić, jak są w śluzie to jakies tam szanse są. Nie znam się na tym, tylko tyle wyczytałam
A czy w zwyklym laboratorium tez robia to badanie? Czy trza do kliniki?
to kosztowna ta imprezka;)

Chyba na początek kupię wisiołka;)
Ja wiesiolka juz przerabialam i jakos efektow nie widac:no:
A te ziolka taniej chyba wychodza jak sie osobne paczuszki z kazdego rodzaju kupuje... Tak jak Toska (?)

no widocznie musi :tak: wiesz czasami się zastanawiam co ja takiego złego zrobiłam w życiu że muszę tyle czekac na tą upragnioną dzidzie i tyle przepłakać :-(
Ja tez! Moze to przez to, ze do kosciola nie chodze:confused2:

Witajcie Kobiałki :*

Aleś Cie się rozpisały...nie mam nawet jak nadrobić bo wpadłam na chwilkę.
Mój kochany właśnie przyszykował mi pyszne malibu i coś mi się wydaje że zapowiada się cudna noc...i nawet czarne holsy zakupiłam. Ale nic mu na razie nie mówię! Zobaczymy.
Ciągle się mnie tu dopytuje o czym my tak piszemy...i teraz właśnie stwierdził, że czegoś takiego żeby śmiać się do komputera to jeszcze nie widział!!! :-) :-) :-)

Wow to życzę owocnej nocki.

Ja w pracy siedzę, jeszcze mam trochę robotki a miałam jakiś film obejrzeć ale chyba nie dam rady.

Maćku a ty kiedy idziesz na badanko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
macku ja jestem ale teraz czytam o ziolkach ale i tak jestem troche zielona w tym w poniedialek pojde do apteki zapytac o produkty na moja mieszanke :tak: albo dryndne na stronke klimuszki czy maja takiego gotowca :tak:

reklama
Do góry