ale ci fajnie !!! to chyba lepsze od moich paznokciowo fryzjerowych wyczynow !!
Dla mnie to tez luksus ostatnio

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ci fajnie !!! to chyba lepsze od moich paznokciowo fryzjerowych wyczynow !!
Narazie jestesmy na etapie ze to moj maz sobie nie wyobraza zeby mnie obcy facet masowalCzyli ogolnie mam dobra karte przetargowa - albo masujesz albo ide do masazysty
:-) A ciekawe ze nie ma nic przeciwko temu zebym do ginekologa - faceta chodzila
![]()
hi hi hi ja się mojego spytałam, czy nie jest zazdrosny...bo tak wkółko powtarzał,że umówił mnie na masaż z panem Piotrem ...odpowiedział z uśmiechem, że jest jak diabli,ale chce mi sprawić przyjemność a odrobina zazdrości nikomu nie zaszkodzi![]()
Dla mnie to tez luksus ostatnioCzuje sie jak zapuszczony mops
Dobrze ze jade niedlugo do Polski i jeszcze mamy chrzciny to sie w koncu zrobie na bostwo
Chwilowo jestem baaaaardzo naturalna ;-)
![]()
he he he myśle,ze nie czytaMoze Twoj maz wie cos o orientacji pana Piotra czego Ty nie wiesz ;-) (mam nadzieje ze pan Piotr nie czyta BB)
kurde justyna to mnie o wrzody zoladka przyprawi ... a wino sie konczy !!
aaa takkkkk teee olejkiiii ...ja też z oczami zamkniętymi lezałam...jak bylismy w mielnie
to byłam na ajurwedzie
bosh no poprostu super
tak mnie ta kobitka wypiesciła dosłownie
i te olejki...
musze to powtórzyc
nie chciało mi sie z tej lezanki zchodzic
aaa i jeszcze musiałam miec cały czas oczy zamkniete
i oliwiera janiaka tam wydziałam
taki zblazowany był
chyba przyszedł sie podreperowac
Butelke wina wypilas??![]()
Butelke wina wypilas??![]()