reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja jestem w szoku znalazłam przed chwilą 7 ząbka u Mikiego nawet nie wiem czy to czwórka czy piątka jest tak jakoś z tyłu ukryty jakoś tak się wybił przed szereg:szok::-):-p

Witam i odzywam sie !
:(( jestem zła! Jak już spakowałam torbe, postawiłam w pokoju usiadłam, lepiej sie poczułam, wmusiłam w siebie kluski z truskawkami bo nic prócz tych bananów nie jadłam i szkoda zebym dzidzie głodziła ;P No i przyszedł Jasiek i mi przeszło, brzuch miałam twardy ale przestał mnie tak bolec jak wczesniej krocze też.. No później tak koło 22 jeszcze źle sie czułam, ale położyłam sie i usnęłam w sekunde..
i wyobraźcie sobie ze całą noc przespałam nawet razu nie wstałam na siku...

Z jednej strony fajnie, z drugiej wściekła jestem bo już myślałam że to to, tak sie naprawde źle czułam i młody był niespokojny do południa a pozniej sie praktycznie nie ruszał. :(
Już chce okruszka mieć...

No cóż młody sobie sam wybierze pore ;]
Dzis wstałam o 10 i młody 2 razy sie ruszyl i to tak mizernie ledwo co czulam.
No i nakarmiłam go kanapką z nutellą :p i zamierzam dziś ugotować rosołek, bo tatuś już w Częstochowie jest wiec niedługo zajedzie ;)

kasie i jak tam wieczór udany?

adka rozumiem Cie, ja z P jestem i jest nam no powiedzmy że dobrze, bo mimo mojego eks jak sie zachował to jeszcze tam czasem mysle o nim, czasem mam nadzieje że skończy z tym ćpaniem, handlowaniem ze sie zmieni dla dziecka. Ale i tak wiem że to nie możliwe. On nie jest człowiekiem ulegliwym.

kolia Miki może chce żeby mamie sie zbytnio nie nudziło i zeby miała co robić :D

Grecja chciałabym już urodzić. I chyba dziś zrobie z 10 rundek z 4 pietra i na 4 pietro, może urodze szybciej :D

Adka ja wyciszyłam telefon i gdzies polożyłam nie wiem gdzie.. Szukam po całym domu i znaleść nie moge!

kasie aż taka wredna to ja nie jestem :D

artystka no wiesz co:zawstydzona/y: a ja już miałam nadzieję, że urodziłaś:-) ale czop ci chyba odszedł w końcu? bo coś tam wczoraj czytałam...

ja to muszę się zebrać i podjechać do zoologicznego kupić rybę niech mi pozjada ślimaki w akwarium bo już mam dość:confused2:

Artystka wieczór super:tak:;-) zakończył się śniadaniem do łóżka:rolleyes: a ty się nie martw nie ma bata musisz urodzić i to już nie długo nie unikniesz tego;-)

artystka a nie mówiłam, że fałszywy alarm ?? :-) trzeba nie panikować ogólnie zaskoczą Nas te porody w najmniej oczekiwanym momencie pewnie... :eek:

a ja melduję się iż nie urodziłam... dalej 2 w 1 :confused2:

i pokażę Wam (z okazji 39 tygodnia) mój brzuchol ...

Załączniki

• 39tc.jpg
    39tc.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 39tcc.jpg
    39tcc.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
śliczniusi i gratuluje kolnego tygodnia mamusi:-)

a u mnie roztopy na całego wszędzie woda chodzić się nie daje buty do razu mokre:wściekła/y:

Do góry