reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny na Polsacie zaraz komedia będzie lecieć "I kto to mówi II "
polecam :D

artystka oglądnij sobie na rozluźnienie , może jak się pośmiejesz trochę to synio zechce wyjść hyhyhy ...

zmykam... dobrej nocki ;) i do jutra
jutro pewnie zajrzę ,a później jedziemy na obchody Nowego Roku Chińskiego :D
nawącham się trochę tych chińskich dań, ale pewnie mała nie zechce i tak wyjść hahaha!

reklama
Hm no kochana to ja powiem tak :D Ja jestem wykapany tata. Jak mam zdjecie gdzies ze tata stoi a ja obok niego, jak mialam 5 lat, no istna kopia. zeby te same, twarz ta sama, oczy po tacie, figura po tacie, umięsnione łydki po tacie xD kształt pazurków taty, palce u nóg i rąk też. Po mamie nawet cycków chyba nie mam ;P po babci (mama mojego taty) haha :p

A synek móglby oczka po tatusiu odziedziczyć i takie piekne białe zęby ;) i ten uśmiech :D
Po mnie lepiej niech ma figure bo tatus chude chuchro takie :p
A no i po mnie oczywiście talencior ;D

kasiuch i grecja no mi to lecą latka szybko, ale najszybciej to zleciało tak do 13 lat. Później wolno mi leciał czas, a teraz znowu tak szybko...
No ten poród sie ciągnie i ciągnie...

Ooo dziewczyny z doświadczenia moze podpowiecie jakąś metode na przyspieszenie dzidzi? ;D

kasie też mam 18 marca ;D Ale 18te urodziny :D A o której sie urodziłaś?

to nie tak więcej ode mnie:-Dale to prawda, że po 18 czas szybko leci...jeszcze niedawno robiłam imprezę 18, szłam do liceum a to już tyle minęło. nawet od matury szybko czas zleciał:confused2: czasami się czuję jakbym zaraz miała mieć 30:-D
clio własnie zauważyłam, że my ten sam dzień;-)

kurde może to dziwne, ale mam Cyfrę+ i nie mam Polsatu. a bym obejrzała:crazy: jak byłam mała to mój ulubiony film był hahah

artystka na przyśpieszenie dzidzi hmm:
sex,
ananasy,
sex,
chodzenie po schodach,
sex,
sprzątanie ,
sex,
odkurzanie,
sex,
spacery długie...
SEX:D