K
króliczątko
Gość
Ja sama już nie wiem czego chceNie wiem skąd:mnie deprymuje fakt ze ledwo chodze i chce zeby juz bylo po żeby do normalnego zycia wrócic!! Jarek sobie łazi na jakies plenery robic zdjecia, nad morze..kurcze cokolwiek..a ja siedze..jak jakas...grrrr matrona
Ty Króliczątko masz przynajmniej 2 tyg blizej ode mnie! dwa tyg to dla mnie teraz to jakas neverending story
![]()
Wiem że już niedługo koniec sle jednocześnie początek zja****...nych nocy ryków i bolacej ci..py i cycków. Już teraz czuje sie aseksualna
I do tego dochodzi stres z moim zyciem zawoowym (przekwalifikowuje sie) no i wiem ze czeka mnie niedługo wykańczanie chaty i przprowadzka. A najgorsze to jeszcze nie wiem kiedy bo przez mrozy prace w polu 

mnie deprymuje fakt ze ledwo chodze i chce zeby juz bylo po żeby do normalnego zycia wrócic!! Jarek sobie łazi na jakies plenery robic zdjecia, nad morze..kurcze cokolwiek..a ja siedze..jak jakas...grrrr matrona
Ty Króliczątko masz przynajmniej 2 tyg blizej ode mnie! dwa tyg to dla mnie teraz to jakas neverending story
ale poszalałyście dzisiaj pięknie z tymi porodami
jestem ciekawa czy wogóle zostanie ktoś na marzec 
Może na autosradzie urodzę to będę ją mieć za darmodo końca zycia
problem w tylko w tym że nawet nie wie co mnie tak denerwuje...