reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja znów na chwilke ...
a tu takie wiadomości:-):-):-)

Svensonka GRATULACJE!!!!
Ale się cieszę, że tak szybciutko się udalo :tak:

ja tez sie dopisze do listy czekam tylko na @ ale ma przyjsc 26 lutego- do tego czasu odiwedze sklepik z ziołkami:tak::-)

troszke mnie nie było i się za Wami baaaardzo stęskniłam... jutro zajrze na dłużej

ściskam mocno i tulam :tak: oj Kochane jesteście
nie smutkajcie się .... juz niedługo przyjdzie na każda z Nas czas na ukochana wyczekaną i upragniona fasolinkę :tak:

wiem , ze fajnie się mówi ale ja tez postanowiłam mysleć pozytywnie i teraz nadzieję pokładam w ziołach :tak:
buziaki

Ja sadze, na podstawie temperatury, ze moglo nie byc owulki:no: Bo jest duzo skokow i nie ma fazy nizszych i wyzszych temperatur...

to ja ma taką sytuację że skoki i nie wiadomo co jeszcze :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja ma taką sytuację że skoki i nie wiadomo co jeszcze :-(
Z ta tempka to nigdy nic nie wiadomo - Twoj wykres tez nie wyglada najlepiaj, a ginkamowila, ze owu byla. U mnie z koleji sa ladne skoki, a owulka nie:no: I badz tu madrym... Moj gin to w ogole nie uznaje pomiaru temperatury, gdyz uwaza, ze zbyt wiele czynnikow moze miec na nia wplyw...

reklama
:eek::tak:Hej BabeCZKI!!!
Co tam słychac????Ja jestem padnieta:-(Tata jutro ma operacje!!

Jakies nowe wiesci bo nie dam rady nadrabiac:zawstydzona/y::no:

Wiecie co ja dzis zrobiłąm rano test
I były II krechy- z czego jedna dorysowana długopisem przez mojego M

Do góry