karnitynka1982
Fanka BB :)
A do jakiego poziomu musicie schudnac bo ja 70-75 musze wazyc
)))))?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musimy sobie ustalic dietke i sie jej trzymaca wiec od czego zaczynamy??????
zastanowic sie co mozna jesc do woli co nam na pewno nie zaszkodzi. mam gdzies wypisane takie produkty. ide teraz na zakupy ale jak wroce to przeszukam szafe i napisze co dalej robimy
A do jakiego poziomu musicie schudnac bo ja 70-75 musze wazyc)))))?
Moze stworzymy jakis nowy podtemat bo niektore laski sa tutaj juz takie rakiety ze beda ich nudzily opowiesci o odchudzaniu jak uwazacie zeby nikt sie nie wkurzal hihi?
tam spokojnie możemy o tym pisać
Niezle Marta zaczyna od 70 kg a ja marze zeby tyle wazyc dobre dobre))No ale ja nigdy mniej nie wazylam niz 70 kg a juz z ta waga bylam w miare szczupla dla mojego T nawet zbyt szczupla ( jakis odmieniec) no i taka waga jest dla mnie super moze mam ciezkie kosci tak sie pocieszam
![]()