reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Z tatą bez zmian.Najgorsze bedą 2 doby po operacji ,ale ja wierze ze bedzie dobrze, bo bardzo kocham mojego tatkę:tak: i inaczej być nie moize:tak:

No ja sie smiałam z mojego M jak walnął tą kreche:-DAz poprawił mi humorek:laugh2:
I jeszcze z tekstem do mnie ze jak ja robie te testy bo on tylko wezmie do reki i od razu II piekne krechy:laugh2:
co do taty to trzymam kciuki...

a mąż też by mnuie rozsmieszył...ale masz pociechę:-)

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

no z tego co widziaął ten post lekko przeterminowany...mam nadzeję, ze fasolinka roznie

mysza no hej :-) a no 2 sie juz wczoraj rozkrecila... jak pierwsza po porodzi rozkrecala sie 2 dni tak teraz od razu przyszla jak dawniej przed ciazo i czuje ja bardzo dobrze ;-) wczoraj wypilam pierwsze ziolka jupii:-) oby daly efekty musze mezowi podziekowac bo rano wstalismy bzyku bzyku a on mowi ze chyba okresu dostane bo i bach kilka minut i dostalam dobry z niego wywolywacz @ haha :D

dziewuchy odnosnie jeszcze watku ziolopijek macie racje ze bedzie czytelnie ale niech jedna sie tym zajmie i dopisuje bo tak to nam sie natworzy kilka stron a lepiej zeby na jednej dwoch bylo nie sadzicie ?? jak ktoras nie chce ja sie moge tym zajac bardzo bym chciala :sorry: tak jak na ocianie bylo mi chodzi ....
przkro mi z powodu @..wątek ziiłopijek pomysł ok...będziemy dopisywały w któym cyklu zajście;-)

Wiesz,wg moich obserwacji - mam. :sorry:
Żadnych badań nie miałam zlecanych,dlatego też zmieniłam gina i idę do niego 10.03. Bo tamten kazał tylko czekać. :dry: :confused2:
I dlatego nie wiem,jakie mam pić. :-(

Dobra zmykam się upiększać. :-p Mąż mi Zuzię porwał o 9 i do tej pory ich nie ma - nawet nie powiedzieli,gdzie idą. :angry: :-D :-p Jakieś tajemnice,pf! :dry: :laugh2: :laugh2: :-p
Ale fajnie,bo wszystko na "cycuś - glancuś" sobie w domku ogarnęłam. :-D
Nieraz Nasze obserwacje jedno a rzeczywistość drugie...koniecznie potwiedż owulke monitoringiem

jestem zaaa :-)

właśnie sie dowiedziałam że przedłużyli mi umowę na czas nie określony :-D:-D:-D:-D:-D ja pierdziu ale się cieszę :-):-)
gratuluję

a ja mam dzis imieninki haha
wszyskiego naj...drówka dola Ciebie i fasolki:tak:

teraz to się zaczął 12 cykl staranek.nie wiem jak długo jeszcze dam radę.jest mi dzisiaj tak źle jak jeszcze w życiu nie było.po prostu katastroficznie i podle i masakrycznie i okropnie się czuję.

boższszsz,za co musimy tak czekać na tego naszego wymarzonego człowieczka?
głowa do góry...większosć z nas miewa takie myśli...uda się Nam:tak:

Ja kochane wybrałam sie do gina dzisiaj bo @ nie przyszłą no i jesetm po pierwszej porcyjce duphastonu...na WYWOŁANIE KRWAWIENIA...dziwna rzecz sie stała, moje endometrum w cudowny sposób zmiejszyło sie do 7 mm (w 24dc było >10):eek::szok::eek::angry: ja ju z nic z tego nie rozumiem...:no::crazy: gin powiedział, ze jak dla niego @ przjdzie za 5-8 dni...:szok:
nie musze Wam mówić jak sie czuje!!!:angry::-(

teraz ide na łyżwy bo jeszcze trochę i oszaleję...zajrzę za godzinkę

reklama
Witam dziewczyny!

Nie często się udzielam na forum, jednakże w wolnej chwili zawsze zaglądam i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi :tak:
Pomysł z HOLSAMI :-) rewelacja - wypróbujemy... ;-) :zawstydzona/y:
Ewelina i Sevnsonka - gratuluję z całego serducha! :-) I mam nadzieję że "posypie się" teraz jeszcze więcej fasolinek :tak::tak:
U mnie owu zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję) więc działamy :-)

Trzymam kciuki za Was :tak: no i za siebie również :tak:

Owocnych stosunkowo staranek ! :-)

Witam dziewczyny!

Nie często się udzielam na forum, jednakże w wolnej chwili zawsze zaglądam i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi :tak:
Pomysł z HOLSAMI :-) rewelacja - wypróbujemy... ;-) :zawstydzona/y:
Ewelina i Sevnsonka - gratuluję z całego serducha! :-) I mam nadzieję że "posypie się" teraz jeszcze więcej fasolinek :tak::tak:
U mnie owu zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję) więc działamy :-)

Trzymam kciuki za Was :tak: no i za siebie również :tak:

Owocnych stosunkowo staranek ! :-)
sliczne zdjecie jutro ide do gina wymusilam to na nich przez tego calego rendgena tak sie zchizuje ze szok

dzięki wielki - strasznie się ciesze z tego powodu mam nadzieje że teraz już bedzie z górki i może dzidzia się pojawi :tak:

ja tez zazdroszcze :tak:
tosia wyslalam ci poczta te testy pewnie dojda do 4 dni prioritet hehe dodalam kilka co mialam z pier4wszego opakowania hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak sie czujesz laseczka? a brzuszek cie nie pobolewa?bo ja wieczorami czuje taki dziny brzuszek hehhe;-)
no wlasnie taki nadety jest hehe jutro na 8:15 do gina mam musze obziorac moja fasolke z kazdejs trony he he
i znow smok ze mnie i tak przez najblizsze 8 miesiecy haha zima u nas -25 dzis masakraaaaa

no wlasnie taki nadety jest hehe jutro na 8:15 do gina mam musze obziorac moja fasolke z kazdejs trony he he
i znow smok ze mnie i tak przez najblizsze 8 miesiecy haha zima u nas -25 dzis masakraaaaa
czy ktos mi powie gdzie mozna taki fajny suwak znalezdz digitalny co pokazuje jak dziecko wyglada i caly opis jest????jedna laseczka tu taki ma ale nie pamietam ktora jasna dupa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o to fajnie masz ja mam izyte dopiero w piatek;-)ale juz nie moge sie doczekac:-Da myslisz ze u ciebie juzbedzie cos widac? kiedy mialas ostatnia @?i ktory to tydz?

reklama
:tak:
no ostatnia @ mialam 25 stycznia wiec wychodzi ze to moj 4 tydz w ciazy jakies 2mm bedzie pewnie widac haha
no ja mialam 11 stycnia wiec u mmnie z daty miesiaczki wychodzi 6 tydz:-Dale penie jest czesniejsza ciaza bo owulka byla na poczatku lutego:tak:a ten suwaczek co mam na na glownej stronie bb jak sa suwaczki to tam znalazlam:tak:

Do góry