reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

O dziewczynki cos sie cichutko zrobilo wieczorowa pora;-)
Bylismy na spacerku, ale jedynie 15 minut, bo tak mi uszy przewialo, ze glowa boli mnie do tej pory:-(
Mezowy wrocil dzis troszke wczesniej z pracy, ale taki z niego pozytek, ze zjadl obiad, polozyl sie na kanapie i zasnal i jeszcze mi nagadal, ze syn naszych znajomych robi do nocnika, majac 9 miesiecy, a nasz nadal nie robi i to oczywiscie wszystko przeze mnie, bo go sadzac na sile az sie nauczy, a nie rezygnowac po kilku probach. I jeszcze tesciowa sie wlaczyla w nasza dyskusje. I wyszlo oczywiscie na mnie. Ahhh szkoda slow:-(
A Filip zasnal mi pol godziny temu na rekach, taki byl marudny, przyszedl przytulil sie, za chwilke patrze a on spi. Teraz czekam az sie obudzi i pewnie do polnocy bedzie sie bawil jak nie lepiej:eek:
Asiulka, mam nadzieję, ze kryzys zażegnany na dobre, musisz jakoś przetrwac to wspólne mieszkanie, już niedługo będziecie na swoim.;-)

Zrobiłam z chłopakami po kryjomu torta, bo mężowy ma jutro urodziny, a chyba wyjeżdża, więc obudzimy go rano tym tortem. Ale byłą konspiracja, lataliśmy na najwyższych obrotach, bo wysłaliśmy go tylko do sklepu i w tym czasie musieliśmy szybko zrobić i schować.
Madzia korzystając z okazji powyciagała szuflad chochle do zupy i rządzi na całego, to jest moja czorcica.
Blizniaczku super niespodzianke szykujecie dla mezusia. Na pewno bedzie mile zaskoczony:tak:
A szuflada z chochlami i drewnianymi lychami to ulubione miejsce do zabawy mojego Filipka. Jak tylko cos musze zrobic w kuchni to mu ja otwieram i dziecka nie ma. W ogole kuchnia i wszelkie szafki w niej sa u nas numerem 1, zwlaszcza smietnik i grzebanie w nim:eek:
dobry wieczor
ale macie tepo :szok:
ledwo co doczytalam
ktoras z Was juz nie pamietam ktora :sorry: pipsala ze myslala ze ja nie pracuje. PIslam ze pracuje w moim 2 poscie o ile sie nie myle ;-) Pracuje w kazy pon, srode i piatki do 12 :tak::-)
Asiulkaa ja jestem z glubczyc :-D
Ooo kolejna mamusia z opolszczyzny. To jest juz nas 3;-)
Agasta a gdzie mieszkasz w Holandii? Ja bylam tam dwukrotnie w pracy, na wakacjach pare lat temu, kiedy granice nie byly jeszcze otwarte i mogli jezdzic tam tylko Ci z niemieckim paszportem no i w zwiazku z tym troche poznalam to niewielkie, ale bardzo urocze panstewko:tak:

reklama
Hej dziewczynki! Ja byłam u koleżanki która ma czteromiesięczną córeczkę i kurde powiem wam że miałam stracha normalnie na początku...jak ją brać, jak ją nosić....zapomniałam już jak to jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki! Ja byłam u koleżanki która ma czteromiesięczną córeczkę i kurde powiem wam że miałam stracha normalnie na początku...jak ją brać, jak ją nosić....zapomniałam już jak to jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agatkas
my bylismy w dwumiesięcznej i szczerze to śmiałam sie że ja nie pamiętam żeby moja byla taka mała:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witam wieczorkiem....
taki miałam zarobiony dzień,że padam;-)
ja nie wiem cały czas sprzątam a w domu nadal bałagan:eek:
szkoda,że Alex tego nie rozumie:eek:
idę po jogurta....
Tygrysie teraz to sobie nagrabiłaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asiulkaa mieszkam w Nunspeet. slyszalas o delfinarium albo Walibi World? to jakies 10 min jazdy od mojego domu :-)
A Ty gdzie pracowalas?
ja juz mykam spac
do jutra

reklama
Hm a myślałam że będę pierwsza:crazy::-D:-D:-D:-D:-D

Witamy wtorkowo:-) Za oknem pięknie,słoneczko świeci, cieplutko i wogóle gdyby nie ten wstrętny śnieg to bym pomyslała że wiosna już:tak:
My już wszystkie trzy po śniadankach. Teraz Tusia liczy moje książki a Natalka zawzięcie pisze w zeszycie:-D

Do góry