reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu u nas miałaś entuzjazm! Bo naprawdę wyglądasz super! Faceci się nie znają;)

No właśnie Tygrych znów się nic nie odzywa wstręciucha jedna!
Dziękuję podniosłąś mnie na duchu. :tak:
Agaciu wygladasz cudnie, naprawde slicznie:tak: Mezowi na pewno sie podobalo, tylko faceci juz tak maja,ze nie potrafia zareagowac w odpowiedni sposob. Ale kolorek to chyba nadal masz blond, tylko troszke ciemniejszy niz wczesniej.
Ja od zawsze marze i takiej fryzurce jak ty, ale niestety mam zbyt geste i ciezkie wlosy i wygladalabym jakbym miala hełm na glowie, wiec od kilku lat nosze ciagle ta sama fryzure, a chetnie cos bym zmienila:eek:
Dziękuję , tak mam przyciemnione trochę . Chciałam , żeby fryzjerka pofarbowała mi na kolor brązowy , ale powiedziała, że nie może bo włosy robione rozjaśniaczem na kolor biały , mogą potem wyjść zielone, więc farbujemy je teraz stopniowo.
Ogolnie mojemu mężowi podoba się kolor blond , ale jak zobaczył mnie na tych zdjęciach z propozycjami fryzur, bardzo mu się spodobałam w brązie i tak chciał żebym sobie zrobiła, ale z przyczyn ode mnie niezależnych był zonk :laugh2:
Agaciu fryzurka jest super, a faceci już tak mają, ale zobaczysz przyzwyczai się:tak: moj tak reaguje jak wyprostuję włosy mnie się podoba, fryzjerce tez i jak mnie dorwie, to mi zawsze prostuje a on nos na kwintę :sorry:

Reniu zdrówka dla malutkiej :tak:
Dziekuję, najważniejsze, że ja się w nich dobrze czuje.
Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju:)
Mamy taki chodzik i wydaje mi się że on za szybko jeździ:
GRATULACJE !!!!!
gratulujemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
w takim razie nie bedzie chodzic tylko biegac:-D
my mamy inny i też szybko jezdzi,albo Alex mocno pcha:eek::-D

kto pije kawusie mamusie?:-D
Ja teraz piję, ale Wy pewnie juz skonczyłyście :zawstydzona/y:

Noooooo 3 raz piszę tego posta, poprzednie mi zżarło :wściekła/y:

reklama
Wrocilam, ze spacerku i drobnych zakupów, na koniec poszłam do Tomka pod szkołę, a on mi na to, ze wraca do domu z kolegą (ach to dorastanie:zawstydzona/y: na szczescie kolega z tych grzecznych i ciesze sie, ze sie kumplowac zaczeli, bo wczesniej wolał tych co w same tarapaty wpadaja ) no i same wrociłysmy:sorry: teraz w koncu robie żarełko zapiekanke z ziemniaków z mieskiem mielonym mniammm :-p:tak:

Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju:)
Mamy taki chodzik i wydaje mi się że on za szybko jeździ:
Super ten jeździk, bardzo chciałam taki kupić,a le Madzia dostała od chrzesnej taki: CHODZIK JEŹDZIK SKUTER PLAYSKOOL HASBRO TANIO! (917722900) - Aukcje internetowe Allegro
i już szkoda było kupowac następny.
I też nie umiała z nim chodzić, szła na kolanach i pchała go przed sobą, dopiero jak już sama zaczęła chodzić to sobie go pcha, a jak sie uczyła chodzić, to lepiej był krzesło przesuwać.:szok:

Asiulka, mam nadzieję, ze kryzys zażegnany na dobre, musisz jakoś przetrwac to wspólne mieszkanie, już niedługo będziecie na swoim.;-)

Zrobiłam z chłopakami po kryjomu torta, bo mężowy ma jutro urodziny, a chyba wyjeżdża, więc obudzimy go rano tym tortem. Ale byłą konspiracja, lataliśmy na najwyższych obrotach, bo wysłaliśmy go tylko do sklepu i w tym czasie musieliśmy szybko zrobić i schować.
Madzia korzystając z okazji powyciagała szuflad chochle do zupy i rządzi na całego, to jest moja czorcica.

reklama
dobry wieczor
ale macie tepo :szok:
ledwo co doczytalam
ktoras z Was juz nie pamietam ktora :sorry: pipsala ze myslala ze ja nie pracuje. PIslam ze pracuje w moim 2 poscie o ile sie nie myle ;-) Pracuje w kazy pon, srode i piatki do 12 :tak::-)
Asiulkaa ja jestem z glubczyc :-D

Do góry