Agacia82
Mami :)
Dziękuję podniosłąś mnie na duchu.Agaciu u nas miałaś entuzjazm! Bo naprawdę wyglądasz super! Faceci się nie znają
No właśnie Tygrych znów się nic nie odzywa wstręciucha jedna!

Dziękuję , tak mam przyciemnione trochę . Chciałam , żeby fryzjerka pofarbowała mi na kolor brązowy , ale powiedziała, że nie może bo włosy robione rozjaśniaczem na kolor biały , mogą potem wyjść zielone, więc farbujemy je teraz stopniowo.Agaciu wygladasz cudnie, naprawde slicznieMezowi na pewno sie podobalo, tylko faceci juz tak maja,ze nie potrafia zareagowac w odpowiedni sposob. Ale kolorek to chyba nadal masz blond, tylko troszke ciemniejszy niz wczesniej.
Ja od zawsze marze i takiej fryzurce jak ty, ale niestety mam zbyt geste i ciezkie wlosy i wygladalabym jakbym miala hełm na glowie, wiec od kilku lat nosze ciagle ta sama fryzure, a chetnie cos bym zmienila![]()
Ogolnie mojemu mężowi podoba się kolor blond , ale jak zobaczył mnie na tych zdjęciach z propozycjami fryzur, bardzo mu się spodobałam w brązie i tak chciał żebym sobie zrobiła, ale z przyczyn ode mnie niezależnych był zonk

Dziekuję, najważniejsze, że ja się w nich dobrze czuje.Agaciu fryzurka jest super, a faceci już tak mają, ale zobaczysz przyzwyczai sięmoj tak reaguje jak wyprostuję włosy mnie się podoba, fryzjerce tez i jak mnie dorwie, to mi zawsze prostuje a on nos na kwintę
Reniu zdrówka dla malutkiej![]()
GRATULACJE !!!!!Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju
Mamy taki chodzik i wydaje mi się że on za szybko jeździ:
Ja teraz piję, ale Wy pewnie juz skonczyłyściegratulujemy
w takim razie nie bedzie chodzic tylko biegac
my mamy inny i też szybko jezdzi,albo Alex mocno pcha
kto pije kawusie mamusie?![]()

Noooooo 3 raz piszę tego posta, poprzednie mi zżarło