Mama Helenki
i Aniki :D
MH dzieki
on jest dobry tylko slabo sie sklada
nie mowie o tym co smigam na codzien,bo to ciezki kaliber
a Ty chyba to moja wyjazdowa spaceroke widzialas nie?
bylam chyba z mala u Ciebie![]()
Byłaś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH dzieki
on jest dobry tylko slabo sie sklada
nie mowie o tym co smigam na codzien,bo to ciezki kaliber
a Ty chyba to moja wyjazdowa spaceroke widzialas nie?
bylam chyba z mala u Ciebie![]()
... i chłop w pracy. Życ , nie umierać .nie ma to jak dzieci w szkole![]()
o kurczę, nie pomyślałamJusta ile to kalorii na noc![]()
humorek dopisuje?MH,ale faajnie miał ,sama bym tak chętnie pojeżdziła,a ubrania ze świata ,no pomarzyć dobra rzecz
Dorotka to sie streszczaj kobieto ,bo w pizamie pójdziesz na spacer![]()
MH,ale faajnie miał ,sama bym tak chętnie pojeżdziła,a ubrania ze świata ,no pomarzyć dobra rzecz
...
nie no teraz powaznie ide sie za cos wziac, bo maks juz sie wierci i nawet blatu w kuchni nie wytrea mam peeeeelno prasowania i prania pełny kosz czeka
![]()
Zrobiłam sobie kawe (2 łyżeczki fusów zalać wrzątkiem ,dodać trochę mleka i kropkę słodziku)
rozpaliłam w komnku i przysiadłam z powrotem,nie spiesze sie nigdzie ,obiad mam ,tylko ryzu ugotować ,posprzątać zdąrzę
MH dobrze ,ze to powiedziałaś ,no właśnie :))
Moja Klaudia w sobote kiedy pojechałam na zakupy postanowiła rozpalić w kominku ,jak wróciłam do domu to siwy dym ,czarne chmury,dostała opiernicz ,ze jest za mała i w ogóle wizje miałam jak dom puszcza z nimi w srodku...a potem zajrzałam do kominka i wybuchłam śmiechem ,rozpalała na kartonach ....po mlekui stąd ten dym ,dla niej karton to karton
![]()
To masz cgospochę w domuMoja właśnie myje pralkę od środka
Właśnie zauważyła że w pralce jest pogłos i siedzi z głową w środku i sie drze
![]()
![]()
Ubrania, ze świataNo niby noszę majki CK kupione w Las Vegas, ale kosztowały z 10 zeta i więcej bym za nie nie dała
No ja też muszę ruszyć do roboty
To tak, jak ja robisz kawkęTlko, że ja chwilowo rozpuszczalna, ze względu na Niki
To masz cgospochę w domuMoja właśnie myje pralkę od środka
Właśnie zauważyła że w pralce jest pogłos i siedzi z głową w środku i sie drze
![]()
![]()
Zrobiłam sobie kawe (2 łyżeczki fusów zalać wrzątkiem ,dodać trochę mleka i kropkę słodziku)
to jakis urazz dziecinstwa maz do mleka?:-)ja nienawidze zupy ,lecznej bleeeeeeeeeeeeeeeeja tez za lniwa na takie rzeczy
amleko gotowane dziala na mnie...bleeeeeeeee