reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:rofl2::rofl2::rofl2:

to jakis urazz dziecinstwa maz do mleka?:-)ja nienawidze zupy ,lecznej bleeeeeeeeeeeeeeee
płatki jem ale na zimno, na ciepło bleeeeeeeeeeeeeeeeeee:sorry::rofl2:

oj mam
napisje sie zimnego nieprzegotowanego mleka tlko
ewentualnie kakao
a zupa mleczna...na sama mysl mna trzesie
platkow z mlekiem nie tkne bo taka papka bleeeeeeeeeee:no::no::no::no:

Justa humorek to sama sobie prubuję poprawić ,zeby sie nie dołować i nie myśleć o przykrych rzeczach,o braku kasy i pracy,mój m ma pracę do soboty ,a potem cholera wie ,ale nie chce więcej o ty gadać ,bo to okropne jest po prostu............
z dobrym humorem łatwiejsze wszystko się staje.;-)Grunt to się nie poddawać.:tak:

ja jakby nie badanie to też bym w piżamce paradowała:tak: a tak to już nawet makijaż mam!!
już ? O tej porze makijaż?:szok::szok::-D:-D:-D

oj mam
napisje sie zimnego nieprzegotowanego mleka tlko
ewentualnie kakao
a zupa mleczna...na sama mysl mna trzesie
platkow z mlekiem nie tkne bo taka papka bleeeeeeeeeee:no::no::no::no:

Ja też mam uraz :confused2: Z przedszkola :eek:

dobra ide sobie
zezralo mi transferu na 3dni bo szukalam jednej rzeczy na necie:wściekła/y:

ide sie brac za robote bo za 2godz musze wyjsc z domu:eek:
milego dnia

Ja też spadam, Miłego dnia :tak:

Jeszcze coś dla Madziuli :-p:rofl2:

Ekstremalnie piekna babeczka rzucila studia i postanowila zostac bogata.
Dosc szybko znalazla sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planujac zerznac go na smierc
zaraz podczas nocy poslubnej.
Uroczystosci slubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej róznicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiaca miodowego rozebrala sie i czekala rozkosznie w lózku az malzonek wyjdzie z lazienki. Kiedy sie pojawil, nie mial na sobie nic za wyjatkiem prezerwatywy skrywajacej 30 centymetrowa erekcje. Niósl ze soba zatyczki do uszu a na nosie mial klamre do bielizny.
Przestraszona ze cos jest nie tak, zapytala:
- A to po co ci te gadzety?!
Na to dziadek odpowiedzial:
- Sa dwie rzeczy, których nie moge zniesc. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy!

Domino, takie podobne
:tak:

DOMINO DREWNIANE ZWIERZĄTKA +CYFRY 3+!KURIER 24h! (920423425) - Aukcje internetowe Allegro

Helenka zadowolona :tak: Nawet granie jej nieźle wychodzi :-D:rofl2: A farta ma giganta, bo cały czas wygrywa :-D
dzięki świetne pokażę mojej Julince czy jej się podoba bo mi tak:-):-)
Aż mi sie do płaczu zrobiło ale taka jest prawda,on czasem potrafi byc chamski np.potrafi domnie powiedziec nie wkurw**aj mnie babo :-:)-(mało co i sie złości ech szkoda gadac ide zapalic zaraz wracam
Wiki przykro mi :-:)-(ale pomyśl sama sobie odpowiadasz na pytania nie jest ci z tym dobrze:no:jesteś młoda ,ładna ,mądra i co ...i musisz męczyć się z facetem który robi co chce bo mu wolno bo jest facetem bo mieszkasz u niego??????????kochana walcz bo nic z tego dobrego nie wyniknie:no::no::no:będziesz zdołowana smutna zgorzkniała a on będzie robił co chce bo jemu wolno:wściekła/y:
Wojtek mnie tak wpienił ze o malo co nie podarlam mu zeszytu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:naopisze jaka ma prace domowa
w podanych zdaniach podkresl rzeczownik wraz z okreslajacym go przymiotnikiem napisz w jakim przypadku liczbie rodzaju wystepuje
i zdania
Szypko (tak moj synek napisał)dogadałem sie z nowymi chłopakami
W pociągu opowiadał o sprzece narciarsim
wyciag narciarski jest blisko
Na zimowisko zabrałem wełnaiana czapke
MAMA nie kupiła mi nowego szalika
Jezdziismy po stomym stoku

w kazdym zdaniu podkreslil czasownik :szok:a jak mu podpowiedzialm i wytlumaczylam to czekal ze dalej mu podyktuje :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pomijajc ze nie odrobil histori przyrody na jutro :crazy:
mój Adam robił to samo zadanie zdania wcale lepsze nie były:eek::eek::eek:
Asiu z nim sie nie da rozmawiam jak zaczynam rozmowe to on mówi przestan i nie wymyslaj ja cie nie trzymam ze jak mi zle to zebym poszła sobie.:crazy::crazy:Dzisiaj jechalismy do sklepu to mówi mi zebym mu ubranie naszykowała a ja mu mówie ze tam jest szafka i sam sobie wzią ale mysle nad tym zeby mu powiedziec ze nie kocham go tak jak kiedys i ze nie jestem szczęsliwa z nim i jak dalej bedzie taki to bedziemy w jednym domu ale nie bedzie juz tak jak dotych czas

Madziula pytałas ile mój M ma lat w tym roku bedzie miał 30
Wiki kurcze zbierz się w sobie i mu wszystko powiedz nawet jak nie bedzzie chciał słuchac to mów mów mów on i tak usłyszy .......pomysli o tym nawet jak się do tego nie przyzna...powiedz mu że nie jesteś jego matką służącą gosposią niańką że jesteś jego żoną kochanką matką jego dzieci i należy ci sie szacunek i od tej chwili nie będziesz robić tego tego i tego a będziesz dla siebie robić to to i tamto i pilnuj tego żeby tak było:tak:jak ci powie że nie wiem nie da ci kasy na zakupy bo to on zarabia powiedz ok albo płacisz mi za pracę w domu albo ty siedź a ja idę do pracy i tyle.......nie pozwól się tak traktowac bo jako młoda dziewczyna gorzkniejesz okropnie...powiem ci że czułam że jak M wróci z zagranicy i będzie w domu to będzie wam ciężko:-:)-(bo kiedy on był za granicą i pryjeżdżał to ty robiłaś dla niego wszystko bo był dla ciebie gościem w domu...a i jemu łatwiej było być miłym bo to tylko chwila i wyjedzie znów.....trzymaj sie kochana i nie daj się:no:
Dorota ale na półbuty jeszcze za wcześnie:rofl2: obiecuje ze jak tylko nie bedzie wogóle ciapy na chodnikach to wpadne:sorry:

aaa i niedługo kupuje nowy wózio dla Maksa:tak::-)
oooo ale fajowo:-)
Ja też się kiedyś w quinny zakochałam :-p Aż sobie ze stanów sprowadziłam bo chciałam cztero kołowy :-p:rofl2:

Na zdjęciu Helenka jak miała 1,5 roku :tak: No może troszkę mniej...

Spadam serwować śniadanie...
ha ha ty to kochana przwrobiłaś więcej wózków przy swoich 2 dziewczynach niż nie jedna przy 7 dzieci:-):-)przyznaj się jesteś maniaczka wózkowa:-):-)ja też bym mogła zmieniać wózki lubię to:tak::tak:
Medea ten czarny świetny z wyglądu ale jak dla mnie za mało ma przydatnych dla mnie funkcji:eek:a buzz ma kubełkowe siedzonko a one mi się nie podobają:no::no:
Anabubka ty masz słonko:szok::szok::szok:u mnie od rana ponuro +3 i pada deszcz:sorry:
Dorotka super fotki Oliwki:tak::tak::tak:
Anabubka chłop mówi że jutro zniesie wózek:-):-):-):-):-)
Madziula palenie w kominku Klaudi:-D:-D:-D:-D:-Dno coś ty chłop roboty narazie nie ma:sorry:kurcze będzie miał napewno wiosna idzie musi coś mieć najgorszy okres zimowy przetrwali:tak::tak::tak:
o tyle zapamiętałam:zawstydzona/y:
Witam wtorkowo:happy:
zaspaliśmy dziś do szkoły:eek:tak to jest jak się sexi do 2 w nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstaliśmy o 7.10 tzn dzieci nas obudziły:szok:Piotrek biegiem ich odprowadził i zdążyli:tak::tak::tak::tak:
za oknem deszcz i ciemno w domu jak w nocy:eek:Antek padł mi właśnie na fotelu idę go włożyć do łóżeczka i zaraz wracam:-D

reklama
CO chcecie od mleka ,ja lubie i gotowane i zimne,wiadomo,ze chrupiące płatki najlepsze z zimnym ,ale ja co rano prawie jem gorąca owsianke i uwazam ją za pyszne śnaidanie.Moje myśli kuchni przedszkolnej nie siegaja :-D

Do góry