reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mysza bo zrobilam nowy przed chwika :tak: wydaje mis ie ze one sie zmieniaja wtedy kiedy zrbilismy ten suwaczek chodzi mi o godzine. ja robilam pozno w nocy go i datego dopiero 2 dc pokazal... chyba ale to tylko moje przypuszczenia chyba ze zaspal poprostu ale juz zmienilam ;-)

zaczynam pic len co dwa dni i jesc migdaly i orzeczy jak znajde wloskie albo porpostu bede jesc magnez... slyszalam ze wplywa dobrze na odbudowe endo... a kurcze jak u mnie endo w 62 dc wyglada jak po okresie to az sie boje ze nie odrosnie wystarczajaco do wczensiejsze owulki zakladajac ze ziola pomoga

reklama
Dzień dobry. :-)
Ja też dziś jakaś niewyspana,bo to pierwszy dzień,kiedy G. szedł do pracy po 2tygodniowym urlopie i od razu pobudka o 4. :sorry:
Później Zuzia się do mnie "przyczłapała" :-p i "musiałyśmy" pogadać,no i o 5 zasnęłyśmy znowu. ;-)

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

:-) to daj potem cynk, czy leczenie gardełka się spodobało... ;-)

ja tez zazdroszcze :tak:

Co do Hallsów,to powiem krótko - G. wił się jak piskorz! :laugh2: :-p ;-)
A co do sprzątanka,to zapraszam z Zuzią na spacerek - wtedy odpicowanko gwarantowane,hehehe. ;-)

Nieraz Nasze obserwacje jedno a rzeczywistość drugie...koniecznie potwiedż owulke monitoringiem

Wiem,dlatego zmieniłam gina,żeby coś polecił. ;-)

Dziewczyny błagam was o pomoc....

Byłam dzis u ginekologa... okazało się że mam w lewym jajniku torbiel.. na 5 cm. Przepisał mi Provera 10 mg. Mam brać 2x1... Jak tylko wróciłam do domu a była to godzina 16 łykłam pierwszą tabletkę... po godzinie zaczęłam plamić krwią... Wiem że tak ma być, bo to oznacza że torbiel pękł...ale czy to mozliwe w tak krótkim czasie???? Czy któraś z was miałą z tym doczynienia???? Błagam pomóżcie bo mi już najgorsze myśli po głowie chodzą....

Moja Mama ma torbiel 6cm i też się właśnie z niego leczy. Nie wiem,jakimi tabletkami,ale dostała krwawienia,więc to chyba "powszechny" objaw. Ona dodatkowo ma jakąś narośl i czeka na wyniki biopsji... :-(

agutka hmmm jak piskorz?? :-D to znaczy ze moj sprzedany patent zaliczony :-);-) napewno jakas nowosc dla niego hehe ja mojego poczemecze po @ bo w czasie to nawet nie mam ochoty...;-)

jej co tu taka cisza :szok:

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)
nie dam rady Was niestety nadrobić bo piszecie jak szalone a mnie nie było tylko 3 dni:tak: co tam u Was słychać kochane? które już zafasolkowane? jak tam Wasze cykle? pozdrawiam Was serdecznie.

;-)Witam BBomowiczki

nom a u mnie po wczorajszych perypetiach z jajnikiem ani śladu :-( może to fasola robiła sobie miejsce :szok: co taka cisza jak makiem zasiał :rofl2:

Gratulacje dla Ewelinki i Svensonki :-):-):-):-) spokojnych i zdrowych 9 miesięcy życzę:tak:
olkale kochana głowa do góry. wiadomo,człowiek się nakręci i uwierzy że ta fasolinka już tam jest, robi sobie domek a tu nicz....ja miałam to samo skarbie:-( i przeżyłam to strasznie.zresztą już chyba wszystkie to przeszły tutaj.tylko jeden miesiąc jesteśmy wyluzowane i tak tego nie czujemy a drugi....sama wiesz.tulam Cię mocno.ja chyba już nie mam tego czegoś co zwało się @ więc od dzisiaj znów staranka. miałam straszny krwotok lała się ze mnie krew przez 3 dni tak że prawie traciłam przytomność:-( ale już jest dobrze idę dalej.nie chcę nawet myśleć co oznaczała ta dziwna @...
życzę Wam kochane miłego dnia.trochę Was doczytałam.stęskniłam się przez te parę dni:tak:

tośka po ziolach dziwnie sie czulas?? ja sie czuje normalnie... pije sobie owoli na wieczor przed spaniemi nawet mi si elepiej zasypia :-) i w ogole one smakuja jak rumianek choc biorac pod uwage ile tam jest rumianku na reszte skladnikow to bym nie powiedziala ze to rumiankiem pachnie ale mi smakuja :) poje 3 oczywiscie ;-)

lena r witaj ;-) no rzeczywiscie dziwna ta twoja @, nie zaglebiaj sie lepiej co to moglobyc powiedz sobie ze mapa i tyle . pomysl sobie juz niedlugo owulka i bobosexy :-) oby tym razem sie udlo !!!

reklama
tośka po ziolach dziwnie sie czulas?? ja sie czuje normalnie... pije sobie owoli na wieczor przed spaniemi nawet mi si elepiej zasypia :-) i w ogole one smakuja jak rumianek choc biorac pod uwage ile tam jest rumianku na reszte skladnikow to bym nie powiedziala ze to rumiankiem pachnie ale mi smakuja :) poje 3 oczywiscie ;-)

lena r witaj ;-) no rzeczywiscie dziwna ta twoja @, nie zaglebiaj sie lepiej co to moglobyc powiedz sobie ze mapa i tyle . pomysl sobie juz niedlugo owulka i bobosexy :-) oby tym razem sie udlo !!!

jak tam Twoje samopoczucie dzisiaj? jajniki dokuczają :sorry:

Do góry