missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza bo zrobilam nowy przed chwika
wydaje mis ie ze one sie zmieniaja wtedy kiedy zrbilismy ten suwaczek chodzi mi o godzine. ja robilam pozno w nocy go i datego dopiero 2 dc pokazal... chyba ale to tylko moje przypuszczenia chyba ze zaspal poprostu ale juz zmienilam ;-)
zaczynam pic len co dwa dni i jesc migdaly i orzeczy jak znajde wloskie albo porpostu bede jesc magnez... slyszalam ze wplywa dobrze na odbudowe endo... a kurcze jak u mnie endo w 62 dc wyglada jak po okresie to az sie boje ze nie odrosnie wystarczajaco do wczensiejsze owulki zakladajac ze ziola pomoga
wydaje mis ie ze one sie zmieniaja wtedy kiedy zrbilismy ten suwaczek chodzi mi o godzine. ja robilam pozno w nocy go i datego dopiero 2 dc pokazal... chyba ale to tylko moje przypuszczenia chyba ze zaspal poprostu ale juz zmienilam ;-)zaczynam pic len co dwa dni i jesc migdaly i orzeczy jak znajde wloskie albo porpostu bede jesc magnez... slyszalam ze wplywa dobrze na odbudowe endo... a kurcze jak u mnie endo w 62 dc wyglada jak po okresie to az sie boje ze nie odrosnie wystarczajaco do wczensiejsze owulki zakladajac ze ziola pomoga

i "musiałyśmy" pogadać,no i o 5 zasnęłyśmy znowu. ;-)
to znaczy ze moj sprzedany patent zaliczony :-);-) napewno jakas nowosc dla niego hehe ja mojego poczemecze po @ bo w czasie to nawet nie mam ochoty...;-)
dziwne uczucie