reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

my juz po sniadanku....twarożek ze szczypiorkiem...:-p
teraz uczyłam Alexa jak robi piesio...:-Dpiesio nic nie robi ale krówka robi nie mu a buuuuuu:-D:-D
:-DU nas piesek robi ał ał:tak:Mała ma taką fajną książeczkę ze zwierzętami i jest piesek a obok na stronie królik i za skarby nie potrafiłam jej wymyślic jak robi królik. A ona sobie wykombinowała i pokazuje na pieska a potem na królika i mówi: ał ammmmmmm w wolnym tłumaczeniu piesek zjada królika:-D
A kot to u nas cicici:tak:

reklama
:-DU nas piesek robi ał ał:tak:Mała ma taką fajną książeczkę ze zwierzętami i jest piesek a obok na stronie królik i za skarby nie potrafiłam jej wymyślic jak robi królik. A ona sobie wykombinowała i pokazuje na pieska a potem na królika i mówi: ał ammmmmmm w wolnym tłumaczeniu piesek zjada królika:-D
A kot to u nas cicici:tak:
To my mamy tą samą ksiązeczkę:) Moja Zuzia robi "hau hau" "miauuuu" i "muuuuu"

ewelw spełnienia marzeń i dużo uśmiechu!!!

My się witamy i uciekamy.Dziś mamy wizytę kontrolną w Gdańsku w szpitalu w związku z tą nóżką więc 3majcie kciuki dziewczyny:tak:

Oj dziewczynki normalnie mam załamkę.....cały czas się zastanawiam czy to nie jest uczulenie na psa:( I co wtedy??? Trzeba będzie go oddać:( Mam nadzieję że nie:( Tylko muszę się o tym szybko przekonać choćby ze względu na psa....bo przecież potem nam i jemu chyba serce pęknie jak będziemy musieli go oddać!!!! No ale masakra.....w sumie od urodzenia Zuzia miała kontakt z psem - Bacą, tym co zdechł w zeszłym roku, i w sumie to trwalo cztery miesiące i nic jej nie było.....kurde sama nie wiem...
Ile moze u dziecka trwać taki katar zwyczajny bez innych objawów....????

ewelw spełnienia marzeń i dużo uśmiechu!!!

My się witamy i uciekamy.Dziś mamy wizytę kontrolną w Gdańsku w szpitalu w związku z tą nóżką więc 3majcie kciuki dziewczyny:tak:

Kciukaski mocno zaciśnięte:tak::tak::tak::tak:

Oj dziewczynki normalnie mam załamkę.....cały czas się zastanawiam czy to nie jest uczulenie na psa:( I co wtedy??? Trzeba będzie go oddać:( Mam nadzieję że nie:( Tylko muszę się o tym szybko przekonać choćby ze względu na psa....bo przecież potem nam i jemu chyba serce pęknie jak będziemy musieli go oddać!!!! No ale masakra.....w sumie od urodzenia Zuzia miała kontakt z psem - Bacą, tym co zdechł w zeszłym roku, i w sumie to trwalo cztery miesiące i nic jej nie było.....kurde sama nie wiem...
Ile moze u dziecka trwać taki katar zwyczajny bez innych objawów....????

Agatkas nie wiem co Ci poradzic bo nigdy psa nie mialam....
a jesli chodzi o katar to u nas kiedyś ciąnął sie 4 tygodnie:szok::szok::szok:i lekarze twierdzili że to na zęby bo nic innego nie dzialo sie, więc spokojnie oby to nie było uczulenie....:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry