kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
my juz po sniadanku....twarożek ze szczypiorkiem...
teraz uczyłam Alexa jak robi piesio...piesio nic nie robi ale krówka robi nie mu a buuuuuu
![]()

A kot to u nas cicici

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my juz po sniadanku....twarożek ze szczypiorkiem...
teraz uczyłam Alexa jak robi piesio...piesio nic nie robi ale krówka robi nie mu a buuuuuu
![]()
To my mamy tą samą ksiązeczkęU nas piesek robi ał ał
Mała ma taką fajną książeczkę ze zwierzętami i jest piesek a obok na stronie królik i za skarby nie potrafiłam jej wymyślic jak robi królik. A ona sobie wykombinowała i pokazuje na pieska a potem na królika i mówi: ał ammmmmmm w wolnym tłumaczeniu piesek zjada królika
A kot to u nas cicici![]()
Ewelw wszystkiego najlepsiejszego z okazji osiemnastki;-)
:-)
u nas to samo, na szczescie wyciera tylko szafke pod TV bo do Tv nie siegaagatkas moj tez kurze wyciera ale trzeba na niego uwazac bo czestobierze nawilzona husteczke i telewizor chce czyscic![]()
yoka kciuki zacisniete![]()
Tak?????? No to mnie troszkę pocieszyłaś bo Zuzia ma dopiero 7 dni...Kacper mialsam katar chyba na zabek 14 dni;-)
ewelw spełnienia marzeń i dużo uśmiechu!!!
My się witamy i uciekamy.Dziś mamy wizytę kontrolną w Gdańsku w szpitalu w związku z tą nóżką więc 3majcie kciuki dziewczyny![]()
Oj dziewczynki normalnie mam załamkę.....cały czas się zastanawiam czy to nie jest uczulenie na psaI co wtedy??? Trzeba będzie go oddać
Mam nadzieję że nie
Tylko muszę się o tym szybko przekonać choćby ze względu na psa....bo przecież potem nam i jemu chyba serce pęknie jak będziemy musieli go oddać!!!! No ale masakra.....w sumie od urodzenia Zuzia miała kontakt z psem - Bacą, tym co zdechł w zeszłym roku, i w sumie to trwalo cztery miesiące i nic jej nie było.....kurde sama nie wiem...
Ile moze u dziecka trwać taki katar zwyczajny bez innych objawów....????