blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam wtorkowo

o to Fifi tez sie lubi bawic w kucharza
Niespodzianka udana, nic nie podejrzewał, a tu po 7 rano wchodzę z chłopakami do sypialni z tortem, chłopaki z zimnymi ogniami i śpiewem na ustach, ale miała minę, jak się zerwał

Tygrysku, fajnie że tak Ci sie dzień wczorajszy udał, a Fifi chyba wytęskniony był za mamcią, a mąż za swoja kurką?
Najgorzej jak sie teściowa wtrącaBlizniaczku super niespodzianke szykujecie dla mezusia. Na pewno bedzie mile zaskoczony
A szuflada z chochlami i drewnianymi lychami to ulubione miejsce do zabawy mojego Filipka. Jak tylko cos musze zrobic w kuchni to mu ja otwieram i dziecka nie ma. W ogole kuchnia i wszelkie szafki w niej sa u nas numerem 1, zwlaszcza smietnik i grzebanie w nim![]()

o to Fifi tez sie lubi bawic w kucharza

Niespodzianka udana, nic nie podejrzewał, a tu po 7 rano wchodzę z chłopakami do sypialni z tortem, chłopaki z zimnymi ogniami i śpiewem na ustach, ale miała minę, jak się zerwał

Dawaj trochę tej wiosny, u nas od wczoraj pada deszcz:-(Witamy wtorkowo:-) Za oknem pięknie,słoneczko świeci, cieplutko i wogóle gdyby nie ten wstrętny śnieg to bym pomyslała że wiosna już![]()
STO LATEKEwelw wszystkiego najlepsiejszego z okazji osiemnastki;-)
:-)
Tez oproszę świeżą, cieplutką bułeczkęMal ajuz pojedzonka smioga po salonie i rozrabia od samego rana a ja popijam kawke zbozowa i wcinam swiezo upieczone buleczki :-)

Tygrysku, fajnie że tak Ci sie dzień wczorajszy udał, a Fifi chyba wytęskniony był za mamcią, a mąż za swoja kurką?