reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam wtorkowo
Blizniaczku super niespodzianke szykujecie dla mezusia. Na pewno bedzie mile zaskoczony:tak:
A szuflada z chochlami i drewnianymi lychami to ulubione miejsce do zabawy mojego Filipka. Jak tylko cos musze zrobic w kuchni to mu ja otwieram i dziecka nie ma. W ogole kuchnia i wszelkie szafki w niej sa u nas numerem 1, zwlaszcza smietnik i grzebanie w nim:eek:
Najgorzej jak sie teściowa wtrąca:wściekła/y:
o to Fifi tez sie lubi bawic w kucharza:szok:
Niespodzianka udana, nic nie podejrzewał, a tu po 7 rano wchodzę z chłopakami do sypialni z tortem, chłopaki z zimnymi ogniami i śpiewem na ustach, ale miała minę, jak się zerwał:-D:szok::-D

Witamy wtorkowo:-) Za oknem pięknie,słoneczko świeci, cieplutko i wogóle gdyby nie ten wstrętny śnieg to bym pomyslała że wiosna już:tak:
Dawaj trochę tej wiosny, u nas od wczoraj pada deszcz:-(

Ewelw wszystkiego najlepsiejszego z okazji osiemnastki:tak:;-):-D:-D:-D:-):laugh2::tak::tak::tak::tak::tak:
STO LATEK

Mal ajuz pojedzonka smioga po salonie i rozrabia od samego rana a ja popijam kawke zbozowa i wcinam swiezo upieczone buleczki :-)
Tez oproszę świeżą, cieplutką bułeczkę:zawstydzona/y:

Tygrysku, fajnie że tak Ci sie dzień wczorajszy udał, a Fifi chyba wytęskniony był za mamcią, a mąż za swoja kurką?

reklama
:tak::-)
Oj do kogoś się musze przytulac:sorry: a do mężowego nie bo strasznie chrapie i zawsze jest wyganiany w drugi brzeg łóżka i musi spac na jednym boku:tak::-)
Oj Moj też zaczął chrapać i scenariusz ten sam, tyle, że wolę jadnak jak Pati w łożeczku śpi, bo ona w nocy tez wędruje a moje łozko nie stoji wezgłowiem przy scianie i jakby sie wczołgała za wysoko to byłoby bardzo kiepsko wiec jak do nas zawita, to tez nie śpię, bo ją za nogę trzymam :-D

właśnie biegając z małym po podłogach,zobaczyłam moje panele:szok:sa tak porysowane,że chyba się popłacze....Alexa szuranie zabawkami tak je potraktowało:no:

To ja już z domu nie mogę wyjść!!!!!!!!!!!!!!!!!!komputera wyłączyć nie mogę na chwilę!!!!!!!!!!!!!:baffled::shocked2::errr::unsure::oo2::hmm: u mamusi bylam cały dzien u mamusi:zawstydzona/y::sorry:

Madziu poproszę przepis na kawę!!:tak: wygląda przpysznie!!:tak::-p

Ufff jest:-D:-D:-D:-D

Oj wyjść możesz ale .....co z Fifim

Ewelw wszystkiego najlepsiejszego z okazji osiemnastki:tak:;-):-D:-D:-D:-):laugh2::tak::tak::tak::tak::tak:

I my i my podczepiamy sie pod zyczenia!!!!

Dawaj trochę tej wiosny, u nas od wczoraj pada deszcz:-(
:no::no:nie oddam słoneczka:-pale zapraszam do mnie:tak::-)

agatkas moj tez kurze wyciera ale trzeba na niego uwazac bo czestobierze nawilzona husteczke i telewizor chce czyscic:szok:
Natalka też wyciera chusteczkami ale ona najczęściej blat swojego krzesełka, swoją buzię i rączki. No i jak się przewijamy to musi miec swoją chusteczkę i myje brzuszek:-)

A wiecie skąd te ciapki na Filipka brzuszku od pierdzielonego truskawkowego Panadolu w syropie:wściekła/y: zawsze po nim go wywala:zawstydzona/y: myślałam że wczesniej było to spowodowane tym ze Fifi ma coś do truskawek ale pozniej zjadał truskawkowe danonki i nic mu nie było więc teraz jak gorączkował podałam ten Panadol z myślą że juz go nie wysypie a tutaj zong:szok::no:

uuuuuu...to niedobrze a pomarańczowy próbowałas???

A w ogóle witajcie my niedawno wstałysmy, bo dzisiaj Jula zrobila sobie dwugodzinną przerwę w nocy:-p:-p:-pa ja nie mogłam spać nie wiem dlaczego:szok::szok::szok:
U nas piękne słoneczko i cieplutko wieć jemy śniadanko i zmykamy na spacerek wdychac świeże powietrze:tak::tak::tak::tak:

reklama
uuuuuu...to niedobrze a pomarańczowy próbowałas???

A w ogóle witajcie my niedawno wstałysmy, bo dzisiaj Jula zrobila sobie dwugodzinną przerwę w nocy:-p:-p:-pa ja nie mogłam spać nie wiem dlaczego:szok::szok::szok:
U nas piękne słoneczko i cieplutko wieć jemy śniadanko i zmykamy na spacerek wdychac świeże powietrze:tak::tak::tak::tak:
my juz po sniadanku....twarożek ze szczypiorkiem...:-p
teraz uczyłam Alexa jak robi piesio...:-Dpiesio nic nie robi ale krówka robi nie mu a buuuuuu:-D:-D

Do góry