reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja na streetcomie nie mam wogole dostępnych zadnych ankiet do wypełnienia:confused2:

ja obecnie tez nic nie mam:tak::tak::tak::tak: ale kiedys dostalam informacje o ankiecie na temat szamponu Clear i dzisiaj mam paczuszkę z szamponem i 60szt.:szok::szok::szok::szok:próbek

My juz po spacerku na dworze jest bosko:-):-):-):-) czuć wiosnę:-D

My tez już po spacerku, ale u nas dzisiaj wieje zimny wiatr...wczoraj było o wiele cieplej...aczkolwiek wiosnę tez juz czuję...tylko te roztopy:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
my po spacerku...bosko na dworku az do domu mi sie wracac nie chcialo:confused2:
cieplutko,ptaszki cwierkaja,słoneczko grzeje...ahhhh....wiosna wiosna wiosna:-D

jak jestem u mamy to idziemy na nozkach....bo tuz obok są tory kolejowe i jeżdżą pociągi a Alex na ich punkcie ma banie:-Di w sumie tak chodzimy ze Alex stoi zaprze sie i nie zamierza nigdzie łazic....a jak jesteśmy w domku i idziemy gdzies dalej to teraz wóziem ,wcześniej saneczkami:tak:a jak idziemy do teścia to na nóżkach,za raczki:tak:

reklama
My się witamy i uciekamy.Dziś mamy wizytę kontrolną w Gdańsku w szpitalu w związku z tą nóżką więc 3majcie kciuki dziewczyny:tak:
Mocno trzymamy:tak:

A wiecie że dzisiaj dostałam paczkę ze streetcomu z szamponami clear:-D:-D:-D:-D:-D
Szczęściara

My juz po spacerku na dworze jest bosko:-):-):-):-) czuć wiosnę:-D
My właśnie wróciłyśmy. Nawet nie wiem kiedy nam zleciały prawie dwie godziny:-)

A na spacerki chodzicie na nóżkach czy wózeczkiem???
My do tej pory chodziłysmy z wózkiem albo sankami. Dzisiaj tez byłyśmy z wózkami tylko troche innymi;-):-D

co dziś na obiadek dla dzieciów macie?
Narazie jesteśmy po ogórkowej a co na drugie to jeszcze sie zastanawiam

Do góry