madziulanatasza
Fanka BB :)
Powiedz mu ,ze to zależy od umiejetności rżnącegomadziula..mój stwierdził, że za rżnięcie płaci się grube pieniądze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mu ,ze to zależy od umiejetności rżnącegomadziula..mój stwierdził, że za rżnięcie płaci się grube pieniądze![]()

robi się pikantnie

Strachajłoto ja chyba utnę konwersacjęrobi się pikantnie
to ja lece na spacerek!! papa

to ja biorę operatora!!!!!!!!!!!!!!a mój M ma do Was pytanie
mam szok, no ale jak prosi.....
Pytanie brzmi:
"zapytaj się koleżanek czy nie potrzebują pily motorowej. Za tysiąca wraz z operatorem piły"
![]()
Widzisz, u nas też na spokojnie szła spac, bez nerwówki i krzyków, kołysanka, rybka śpi, ona tez idzie, ale zauważyłam, ze jak ogląda w łóżeczku, to spi całą noc spokojnie, a jak u nas, to sie budzi w nocy...( w miedzy czasie robiłam tez doswiadczenia i bylo to samo)hmmmm nie wiem co napisac ale skoro tak jest dobrze to niech tak bedzie.
U nas Laura tez idzie spac po misiu i kolysance na mini mini tylko ze tv mamy w pokoju a ona spi w sypialni wiec na siedzacop oglada.Ona wie ze jak skonczy sie kolysanka to pora snu i fajnie bo nie trzeba sie drzec
czasem klade ja o 20 ale to zalezy od dnia wiadomo ze jak jest spiaca to nie bede jej do 21 trzymac![]()
No witam się w reszcie. Ja obiadzio miałam o 12, hehe, bo na 13 mój do skrabówki jechał i do pracy, wieć do 13 miałą po obiedzie, posprzatane i luz. Czuję się dziś o niebo lepiej, jestem słaba, ale oczy mi nie łzawią, świetło nie razi i zatoki lżejsze. mała Kicha, ale tylko tyle, oby!
No i , bo znów zapomnę, chciałam zapytać WAS dziewczyny, co sądzicie o usypianiu dziecka przed tv na bajkach i kołysankach?
Słuchajcie, moja kiedyś ( 2 tyg temu) byla padnięta o 19.40, ale koniecznie chciala baki jeszcze, wiec włączyłam jej mini mini i położyłam o łóżeczka, zasnęła w 15 minut.
No i tak zostało. Zawze kladłą się spać zaraz po misiu i kołysance na mini mini , czyli o 21 i zasypiała dść szybko. Ale budziłą sie w nocy przyjamniej raz czy dwa. Odkąd pozwalam jej oglądać bajki w łóżeczku ( tzn pół h-Miś w niebieskim domu i kołysanka) ona przesypia spokojnie całe nocki bez budzenia sie, rano butla i śpi dalej!
I nie jest to problem wyciszenia przed snem, bo zawsze oglądała tylko tą jedną bajkę i kołysankę u mnie na kolanach, a ja ją głaskałam, albo leciutko bujałam, albo po pleckach drapałam i spać.
Co Wy na to?
Mi się gdzieskiedyś o uszy obiło, że dzieci nie powinny zasypiać przed tv, ale dlaczego???
Odkąd pamiętam zasypiałam przy bajkach, najpierw z kasety ( co uważam za bardzo zdrowe, ale nie mam żadnego małego odtwarzacza na płyty do jej pokoju), póżniej na bajkach z wyświetlacza, a póżniej przy tv. I żadnego strasznego wpływu to na mnie chyba nie mialo.
tv bardzo męczy wzrok, stąd dzieciaczki przy nim zasypiają.Luna to chyba chodzi ogólnie ,ze telewizja odmóżdza ,że nie rozwija wyobrazni
itd,

Wyciszają.
a mój M ma do Was pytanie
Pytanie brzmi:
"zapytaj się koleżanek czy nie potrzebują pily motorowej. Za tysiąca wraz z operatorem piły"
![]()
to ja biorę operatora!!!!!!!!!!!!!!

na allegro go wystaw 

a mój M ma do Was pytanie
Pytanie brzmi:
![]()

piły to mi nie trzeba ale operator................a obrotny znaczy pracowity??????????

Kerna ,rozumiem ,ze twój m ,oferuje nam rżniecie
nie przeszkadza ci to![]()

Madziula no tekst bomba

ale jak widzisz po małej że jej to pomaga raczej a nie przeszkadza to ja bym jej na to pozwalała bez problemu

więc każdy ma swoje metody grunt by były skuteczne i dawały nam rodzicom przespane noce