reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wrocilismy od ortopedy i wszystko jest bez zarzutu:) jestem bardzo zadowolona bo mimo wszystko podswiadomie sie denerwowalam. nastepna wizyta za 6tyg.

reklama
witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi :) ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
!
ojjjj cudownie dziś :tak: u nas w cieniu az 11 stopni:szok: mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla :tak:

ojjjj cudownie dziś :tak: u nas w cieniu az 11 stopni:szok: mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla :tak:

Ale fajnie:tak: U mnie 4 stopnie i wiaterek ale i tak łącznie 3 godz na spacerku, dzisiaj 2 razy po 1,5 godz, a zazwyczaj chodzimy 2-3 godzinki. jak jest w miarę ciepło szkoda w domu siedziec;-)

Trochę humorku:tak:
Zdjęcie z portalu Nasza-klasa:-D

Załączniki

• 8cb944eea2.jpg
    8cb944eea2.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 44
A my już po spacerku :tak: Dzisiaj zaszaleliśmy i byliśmy 3h :-)
co do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej:tak:
Ja też zmarzluch jestem i u nas w sypialni i pozostałych pomieszczeniach jest 22 stopnie ;-) Wyrodni rodzice, za namową laryngologa ;-) (Maciek miał zapalenie ucha w 2 tygodniu), tylko u dziecka w pokoju zmniejszyli temperaturę :-D

No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego:no:
Sokow nie pije rzadnych:no:owocow tez nie jem:no:wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic:no:jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym:no:no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne:eek:tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-:)-:)-(ach dziewczyny mam dosc:-:)-:)-(
kopciuszku nie chcę ci zabierać następnych produktów :-p ale spróbuj odstawić szynkę na kilka dni bo te sklepowe są bardzo chemiczne ;-)
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z wędlinami, ale nie jem ich od jakiegoś czasu i Maciek nie ma ani jednej krosteczki :confused2: Na śniadanie jem owsiankę z bananem, startym jabłkiem i rodzynkami a od kilku dni kanapki z serem białym :-) Żaden rarytas, ale mi smakuje i co najważniejsze Maciek nie ma wysypki ;-)

Nie chce mi się nic pisać bo jestem załamana:-:)-:)-:)-:)-:)no:
Ja tam wszystkim dobrze życzę.....
ale dziś moja szwagierka zdała prawko za pierwszym razem:no:
A ja kuźwa 6 razy nie umiałam zdać i teraz mam już rok przerwy więc prawie nauka od nowa:no:
Buuuu...chyba się poryczę:-(

reklama
Nie wolno sadzac tak dziecka:no:nawet obkladajac poduszkami:no:ma zdecydowanie za slaby kregoslup zeby tak siedziala:tak:

A zdjecia wysypki Patryka sa w albumie,rzuccie okiem i sie wypowiedzcie.

tak ja pisze ze nie sadzam jej przeciez tylko pytam od kiedy Asia sadza Fiflipka bo juz widzialam foty jak siedzi z poduszka a ma ponad 3 miesiace.... a zreszta.... nie jestem czytana ze zrozumieniem.

Do góry