madziulanatasza
Fanka BB :)
Powiedz mu ,ze to zależy od umiejetności rżnącegomadziula..mój stwierdził, że za rżnięcie płaci się grube pieniądze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mu ,ze to zależy od umiejetności rżnącegomadziula..mój stwierdził, że za rżnięcie płaci się grube pieniądze![]()
Strachajłoto ja chyba utnę konwersacjęrobi się pikantnie
to ja lece na spacerek!! papa
to ja biorę operatora!!!!!!!!!!!!!!a mój M ma do Was pytanie
mam szok, no ale jak prosi.....
Pytanie brzmi:
"zapytaj się koleżanek czy nie potrzebują pily motorowej. Za tysiąca wraz z operatorem piły"
![]()
Widzisz, u nas też na spokojnie szła spac, bez nerwówki i krzyków, kołysanka, rybka śpi, ona tez idzie, ale zauważyłam, ze jak ogląda w łóżeczku, to spi całą noc spokojnie, a jak u nas, to sie budzi w nocy...( w miedzy czasie robiłam tez doswiadczenia i bylo to samo)hmmmm nie wiem co napisac ale skoro tak jest dobrze to niech tak bedzie.
U nas Laura tez idzie spac po misiu i kolysance na mini mini tylko ze tv mamy w pokoju a ona spi w sypialni wiec na siedzacop oglada.Ona wie ze jak skonczy sie kolysanka to pora snu i fajnie bo nie trzeba sie drzec
czasem klade ja o 20 ale to zalezy od dnia wiadomo ze jak jest spiaca to nie bede jej do 21 trzymac![]()
No witam się w reszcie. Ja obiadzio miałam o 12, hehe, bo na 13 mój do skrabówki jechał i do pracy, wieć do 13 miałą po obiedzie, posprzatane i luz. Czuję się dziś o niebo lepiej, jestem słaba, ale oczy mi nie łzawią, świetło nie razi i zatoki lżejsze. mała Kicha, ale tylko tyle, oby!
No i , bo znów zapomnę, chciałam zapytać WAS dziewczyny, co sądzicie o usypianiu dziecka przed tv na bajkach i kołysankach?
Słuchajcie, moja kiedyś ( 2 tyg temu) byla padnięta o 19.40, ale koniecznie chciala baki jeszcze, wiec włączyłam jej mini mini i położyłam o łóżeczka, zasnęła w 15 minut.
No i tak zostało. Zawze kladłą się spać zaraz po misiu i kołysance na mini mini , czyli o 21 i zasypiała dść szybko. Ale budziłą sie w nocy przyjamniej raz czy dwa. Odkąd pozwalam jej oglądać bajki w łóżeczku ( tzn pół h-Miś w niebieskim domu i kołysanka) ona przesypia spokojnie całe nocki bez budzenia sie, rano butla i śpi dalej!
I nie jest to problem wyciszenia przed snem, bo zawsze oglądała tylko tą jedną bajkę i kołysankę u mnie na kolanach, a ja ją głaskałam, albo leciutko bujałam, albo po pleckach drapałam i spać.
Co Wy na to?
Mi się gdzieskiedyś o uszy obiło, że dzieci nie powinny zasypiać przed tv, ale dlaczego???
Odkąd pamiętam zasypiałam przy bajkach, najpierw z kasety ( co uważam za bardzo zdrowe, ale nie mam żadnego małego odtwarzacza na płyty do jej pokoju), póżniej na bajkach z wyświetlacza, a póżniej przy tv. I żadnego strasznego wpływu to na mnie chyba nie mialo.
tv bardzo męczy wzrok, stąd dzieciaczki przy nim zasypiają.Luna to chyba chodzi ogólnie ,ze telewizja odmóżdza ,że nie rozwija wyobrazni
itd,
a mój M ma do Was pytanie
Pytanie brzmi:
"zapytaj się koleżanek czy nie potrzebują pily motorowej. Za tysiąca wraz z operatorem piły"
![]()
to ja biorę operatora!!!!!!!!!!!!!!
a mój M ma do Was pytanie
Pytanie brzmi:
![]()
Kerna ,rozumiem ,ze twój m ,oferuje nam rżniecie
nie przeszkadza ci to![]()