reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Akurat u mnie karuzelka jest prawie nie używana. Aluś uwielbia leżeć na macie albo siedzieć w foteliku i lampić się w tv jakie to tak światełka migają:)

Dziewczyny karmiace piersia czy wszystkie podajecie swoim dzieciaczkom witamine D?

Moj maluszek caly czas (z jedna mala przerwa na karmienie, prawie nic nie zjadl) odkad wrocilismy ze szczepienia spi :eek: (od 15 juz) Czy ktoras z Was tak miala?
Ja podaję 1 kroplę dziennie, choć czasami wkropią mi się 2 :zawstydzona/y:
Maciek też przespał praktycznie cały dzień po szczepieniu ;-)

Mój nosi już praktycznie na 6-9 mies a niektóre na 3-6 i ma 65 cm i 6100g
Według moich pomiarów Maciek też ma 65cm i około 5500g, ale w poniedziałek dowiem się dokładnie bo idziemy do pediatry ;-)

Cherie ja mam ta karuzelke
KARUZELA TINY LOVE SYMFONIA W RUCHU -JAK NOWA! (5442717) - Świstak darmowe aukcje
i powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie nie miec karuzelki bo maly bardzo dlugo moze pod nia lezec interesuje sie na maxa nia wodzi oczkami rmacha przy niej rekoma i nogami jak wariat hihi a za mata nie przepada
karnitynka fajna ta karuzelka... My cały czas nie mamy i zastanawiam się czy kupować :confused2: dlatego że Maciek nie spędza wogóle czasu w swoim łóżeczku, tylko w nim śpi :no:

reklama
Jeśli mieszanka ma w sobie wit. D to się nie podaje, a zazwyczaj mają :)

My jesteśmy na piersi;-) i wit d podajemy...k też dawałam ale już jakieś 2 tyg nie daję

A nasz pediatra też uważa że przy butli wit D trzeba podawać

a co do jej zawartości w wit dla kobiet....
ja mam np zaleconą jedną kroplę wit D
niektóre dają po dwie
a Asia chyba nawet 3 daje
więc wątpię żeby ta ilość w naszych witaminach zaszkodziła:tak:

Byłam taka przybita dzisiaj;-) że nie napisałam że znów byliśmy na spacerku..1,5 h
było fajnie..jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Hanię, która i tak 3 razy pocałowała się z ziemią i wszystkie ciuchy trafiły po powrocie do prania:-)
A Tomek grzecznie przespał:tak:

Emwu witamy:-):-):-)
I jak tam konsultacja lekarska:-)
Miałaś mieć 10 lutego?
Już po?

Do góry