reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczyny dzisiaj miałam ciśnienie 154/110
odrazu wysłali mnie na pogotowie...a tam już znacznie niższe...ale myślałam,że wykituje a oczy na wierzch mi wyjdą
:-(
jeśli się to będzie powtarzać mam porobić badania.Starość nie radość

mamusia2008
mamusia Karolinki
dziewczyny dzisiaj miałam ciśnienie 154/110odrazu wysłali mnie na pogotowie...a tam już znacznie niższe...ale myślałam,że wykituje a oczy na wierzch mi wyjdą
:-(

puchy jak nic

Biedna malutka wiem ja cierpi bo Gabi wyszły wszystkie czwórki jednocześnie to była po prostu masakra, oby szybciutko powychodziły.Cześć kochane;*
Przepraszam za nieobecność ,ale my pogrążeni w chorubsku i ząbkach Mari....
Chora i ja i mężowy.....tzn. strasznie boli nas gardło, ja w ogóle nie czuje smaków, mis już lepiej,ale w weekend to on "umierał"...
Mariczce wychodzą czwórki chyba....ma spuchnięte dziasełka i u góry i na dole w ich miejscu....to sobie wyobraźcie jak marudzi...ciągle chce na ręce, picku nie, jeść nie, nawet mleczka nie dopiła wczoraj...co jej sie nie zdarza.....oj mówię Was siedem światów...
A nawet Wam nie pisałam wyobraźcie sobie, ze nasz wózek się znalazł.....no dobrze czytacie....w sobotę wieczorkiem przybiegła do mnie koleżanka, że na naszej miejskiej stronce w internecie znalazła ogłoszenie ,że jakaś kobieta znalazła wózek spacerówkę, prawdopodobnie komuś skradzioną i prosi o kontakt, jak komuś zginęła..podała mi numer zadzwoniłam umówiłam się z Panią na niedziele.....popołudniu poszła i okazało się ,ze to faktycznie nasza....babeczka opowiedziała mi,że jej mąż znalazł ją w czwartek około 22 pod garażem, spory kawałek od mojego osiedla...kobieta nie wahała się i wystawiła ogłoszenie gdyż kiedyś jej 5 miesięcznej córeczce też ukradli wózek więc wie co to znaczy......strasznie się cieszę....szkoda tylko ,ze kupiliśmy następny....ale teraz mamy w planach ten po prostu sprzedać z gondolą...
Mówię Wam dziewczyny zaczynam ponownie wierzyć w ludzi ....Kamil zawsze mi mówi, że jestem za dobra dla innych i dlatego tak zawsze dostaje po "dupie",ale powiem Wam ,że jak widać czasem to dobro wraca....
Jak tylko będę miała troszkę więcej czasu to obiecuje być częściej:*:* buziaczki dla Was kochane;*
Super że wózek się znalazł. Oby udało się go szybko i bez problemów sprzedać.
pyciolek87
właśnie nie ,wypiłam 2 i to słabe rozpuszczalne...bo ja prawdziwej nie pije,bo nie bardzo lubiea moze za duzo kawki wypilas?
puchy jak nic![]()

edee24
Mama Alanka :-)
Jeeesteeem 

Kana super, że wózek się znalazł
U nas od kilku dni jest taka pogoda, że aż się żyć chce :-):-)
, świeci słonko, i dochodzi nawet do 10-15 stopni 
Wczoraj było tak super na polku, że łazikowałam z Alankiem i koleżanką z jej synkiem 4 godziny
:-)
Kto pije kawę ???:-):-)

U nas od kilku dni jest taka pogoda, że aż się żyć chce :-):-)

Wczoraj było tak super na polku, że łazikowałam z Alankiem i koleżanką z jej synkiem 4 godziny

pyciolek87
dzień dobry śpiochy

pyciolek87
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-d:-d:-d:-djeeesteeem :-d:-d:-d:-d
kana super, że wózek się znalazł
U nas od kilku dni jest taka pogoda, że aż się żyć chce :-):-), świeci słonko, i dochodzi nawet do 10-15 stopni
Wczoraj było tak super na polku, że łazikowałam z alankiem i koleżanką z jej synkiem 4 godziny:-)
kto pije kawę ???:-):-)
reklama
pyciolek87
Jeeesteeem
U nas od kilku dni jest taka pogoda, że aż się żyć chce :-):-), świeci słonko, i dochodzi nawet do 10-15 stopni
Wczoraj było tak super na polku, że łazikowałam z Alankiem i koleżanką z jej synkiem 4 godziny:-)
a ja tutaj nie zanm praktycznie nikogo i nie mam z kim udać się na spacerek:-(