reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
My kąpiemy Manię póki co u nas w pokoju. Ma swoją wanienkę, którą stawiamy na stojaku. Chlapie to chlapie, ale póki nie siedzi tak nam wygodnie. Jak twardo siądzie to z małą wanienką wyemigrujemy do dużej i tak na zasadzie matrioszek - mała wanienka z małą Marysią w dużej wannie:D

chce ja przeniesc do duzej wanny- w malej sie prawie juz nie miesci i chlapie na okolo ze wszystko mam mokre( a wanienke stawiamy na lozku bo nam wygodniej):-) i raczej cos takiego kupie: baby bath seat on eBay (end time 25-Feb-10 21:12:28 GMT) wydaje sie bardziej odpowiednie:tak:

też o czyms takim myśle, ale to jak Julka będzie sama siedziała bo na razie ją jeszcze chwieje :-D

Daj znac Azorek czy to nie "pływa" razem z dzieckiem jak sie więcej wody naleje

reklama
Do góry