Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja sama bym jej nie wykąpała wchodząc do środka. A już myłam ją będąc na zewnątrz to faktycznie wędrowała po całej wannie. Jednak dwie pary rąk są potrzebne. Jednak ja mam jeszcze dużą pralkę która stoi przy wannie. Z jednej strony przeszkadza, bo ogranicza dostęp do wanny a z drugiej mogę szybko opatulić dziecko ręcznikiem.No muszę, ale póki nie siedzi, to wolę nie, bo u nas kiepska łazienka, mała i ciasna.
Poza tym mam męża muzyka i często sama kąpię, więc kąpanie się z małą i wycieranie się i jej naraz byłoby trochę kłopotliwe. Bardzo bym chciała się z nią pokąpać nie ukrywam. Mam koleżankę, co kąpie się ze swym maluszkiem i to niezła frajda. Także czekam aż mała przede wszystkim wyzdrowieje i solidnie siądzie. Wtedy zacznie się zabawa!!!![]()
Oleńka wodę w uszach ma zawsze. Nie rusza jej to w końcu w brzuszku też miała. A wody leje tyle ile do wanienki. Ja wiem na 4-5cm.Efe a ile wody lejesz do wanny? Mala nie przekreca sie na boczki? nie nalewa jej sie do uszkow?
No ja bym Basiu chętnie je od ciebie odkupiłaja mam siedzonko dream baby ale już chyba powoli kończymy z niego korzystać bo nie ma potrzeby (Bartek ma zintegrowane przyssawki na pupie choć i tak za zabawkami śmiga po całej naszej niemałej wannie) jest troche rodzaji u nas na allegro ja jak wybierałam to zwróciłam uwagę na to żby sie dobrze otwierało bo nie wyobrażałam sobie wciskać mojego tłuścioszka górą - to niewygodne, o takie mamy Składane krzesełko do kąpieli Dreambaby HIT (904546157) - Aukcje internetowe Allegro
uszy moczymy od zawsze i nic im się nie dzieje...
A najchetniej bym go tak jak piszesz pokopala w wannie. Mialby wtedy pole do popisu
ma może któraś z was taką zabawkę? GĄSIENICA GRZECHOTKA wysyłka TYLKO 4,50 (927225619) - Aukcje internetowe Allegro
warto kupić?

ja wycieram w pokoju a małą w ręczniku przenoszę.
Nalejcie wody do dużej wanny, na dno połóżcie pieluchę i połóżcie dziecko na pleckach. Ja się bałam a teraz nie wyobrażam sobie inaczej;-)

Jak??A wody leje tyle ile do wanienki. Ja wiem na 4-5cm.

No tak jak do wanienki. Wanienki też nie napełniałaś całej wodą prawda? Tylko na dnie tak do połowy brzuszka. I do tej samej wysokości lejesz do wanny.Jak??
Tylko 4-5cm głębokości wody nalewasz do wanny??![]()