Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
My to mamy i beznadzieja. 2 razy użyte teraz graci.
Nalejcie wody do dużej wanny, na dno połóżcie pieluchę i połóżcie dziecko na pleckach. Ja się bałam a teraz nie wyobrażam sobie inaczej;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nalejcie wody do dużej wanny, na dno połóżcie pieluchę i połóżcie dziecko na pleckach. Ja się bałam a teraz nie wyobrażam sobie inaczej;-)
Takie rzeczy to się sprawdzają przy niemowlakach a nie dzieciakach w naszym wieku. Serio.Ja tego nie mam.
Niestety mam z gąbki i jest okropna!
Efe tak juz robilam ale Amelka jezdzi po calej wannie za swoimi kaczuszkami i chce siadac a w wannie sie strasznie lapki slizgaja heheh potrzeba mi czegos do siedzenia dla niej bo ja juz garba dostaje strasznego.kregoslup trzeszczy jak by mnie walcem rozjechano

a ja mam podobną foczkę i jestem zadowolona, nie wyobrażam sobie kąpieli bez niejMy to mamy i beznadzieja. 2 razy użyte teraz graci.
:-)No tak Azorek bo Amelka starsza jest od Gabrysi, więc i siedzieć chce.Efe tak juz robilam ale Amelka jezdzi po calej wannie za swoimi kaczuszkami i chce siadac a w wannie sie strasznie lapki slizgaja heheh potrzeba mi czegos do siedzenia dla niej bo ja juz garba dostaje strasznego.kregoslup trzeszczy jak by mnie walcem rozjechano![]()
Takie rzeczy to się sprawdzają przy niemowlakach a nie dzieciakach w naszym wieku. Serio.
Przełam się i spróbujcie sami. My na początku laliśmy wodę jeszcze z czajnika bo u nas junkers chłodnawą tą wodę daje. Ale już mała jest przyzwyczajona do kąpieli w chłodniejszej wodzie. I zadowolona bo przestrzeń jest.

Efe a ile wody lejesz do wanny? Mala nie przekreca sie na boczki? nie nalewa jej sie do uszkow?My to mamy i beznadzieja. 2 razy użyte teraz graci.
a udaje ci się umyć bartka w tym siedzonku czy go wyciągasz wtedy?ja mam siedzonko babydream ale już chyba powoli kończymy z niego korzystać bo nie ma potrzeby (Bartek ma zintegrowane przyssawki na pupie choć i tak za zabawkami śmiga po całej naszej niemałej wannie) jest troche rodzaji u nas na allegro ja jak wybierałam to zwróciłam uwagę na to żby sie dobrze otwierało bo nie wyobrażałam sobie wciskać mojego tłuścioszka górą - to niewygodne