• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ja tego nie mam.
Niestety mam z gąbki i jest okropna!
Takie rzeczy to się sprawdzają przy niemowlakach a nie dzieciakach w naszym wieku. Serio.
Przełam się i spróbujcie sami. My na początku laliśmy wodę jeszcze z czajnika bo u nas junkers chłodnawą tą wodę daje. Ale już mała jest przyzwyczajona do kąpieli w chłodniejszej wodzie. I zadowolona bo przestrzeń jest.

Nalejcie wody do dużej wanny, na dno połóżcie pieluchę i połóżcie dziecko na pleckach. Ja się bałam a teraz nie wyobrażam sobie inaczej;-)
Efe tak juz robilam ale Amelka jezdzi po calej wannie za swoimi kaczuszkami i chce siadac a w wannie sie strasznie lapki slizgaja heheh potrzeba mi czegos do siedzenia dla niej bo ja juz garba dostaje strasznego.kregoslup trzeszczy jak by mnie walcem rozjechano:eek:

My to mamy i beznadzieja. 2 razy użyte teraz graci.
Nalejcie wody do dużej wanny, na dno połóżcie pieluchę i połóżcie dziecko na pleckach. Ja się bałam a teraz nie wyobrażam sobie inaczej;-)
a ja mam podobną foczkę i jestem zadowolona, nie wyobrażam sobie kąpieli bez niej :tak::-)
ale jak Maja będzie sama siedzieć, to będzie trzeba pomysleć o czymś innym ;-)

Efe tak juz robilam ale Amelka jezdzi po calej wannie za swoimi kaczuszkami i chce siadac a w wannie sie strasznie lapki slizgaja heheh potrzeba mi czegos do siedzenia dla niej bo ja juz garba dostaje strasznego.kregoslup trzeszczy jak by mnie walcem rozjechano:eek:
No tak Azorek bo Amelka starsza jest od Gabrysi, więc i siedzieć chce.
Nasza leży na plecach, na brzuchu i chwilkę siedzi (podtrzymywana przez tatę) jak myje jej włosy. Ślizga się owszem ale łapie równowagę. Pare razy opiła się wody i już wie że trzeba głowę wysoko trzymać. Na brzuchu łapie kaczuszkę termometr i pcha do buzi. No i któreś z nas zawsze się z nią kąpie, bo łazienka mała i kiepski dostęp do wanny jest.
Dzięki temu nie wędruje po całej wannie.

Takie rzeczy to się sprawdzają przy niemowlakach a nie dzieciakach w naszym wieku. Serio.
Przełam się i spróbujcie sami. My na początku laliśmy wodę jeszcze z czajnika bo u nas junkers chłodnawą tą wodę daje. Ale już mała jest przyzwyczajona do kąpieli w chłodniejszej wodzie. I zadowolona bo przestrzeń jest.

No muszę, ale póki nie siedzi, to wolę nie, bo u nas kiepska łazienka, mała i ciasna.
Poza tym mam męża muzyka i często sama kąpię, więc kąpanie się z małą i wycieranie się i jej naraz byłoby trochę kłopotliwe. Bardzo bym chciała się z nią pokąpać nie ukrywam. Mam koleżankę, co kąpie się ze swym maluszkiem i to niezła frajda. Także czekam aż mała przede wszystkim wyzdrowieje i solidnie siądzie. Wtedy zacznie się zabawa!!!:tak:

ja mam siedzonko dream baby ale już chyba powoli kończymy z niego korzystać bo nie ma potrzeby (Bartek ma zintegrowane przyssawki na pupie choć i tak za zabawkami śmiga po całej naszej niemałej wannie ;)) jest troche rodzaji u nas na allegro ja jak wybierałam to zwróciłam uwagę na to żby sie dobrze otwierało bo nie wyobrażałam sobie wciskać mojego tłuścioszka górą - to niewygodne, o takie mamy http://www.allegro.pl/item904546157_skladane_krzeselko_do_kapieli_dreambaby_hit.html

uszy moczymy od zawsze i nic im się nie dzieje...

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam siedzonko babydream ale już chyba powoli kończymy z niego korzystać bo nie ma potrzeby (Bartek ma zintegrowane przyssawki na pupie choć i tak za zabawkami śmiga po całej naszej niemałej wannie ;)) jest troche rodzaji u nas na allegro ja jak wybierałam to zwróciłam uwagę na to żby sie dobrze otwierało bo nie wyobrażałam sobie wciskać mojego tłuścioszka górą - to niewygodne
a udaje ci się umyć bartka w tym siedzonku czy go wyciągasz wtedy? :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry