izabela...
Fanka BB :)
a my mamy 36-37 stopniU nas też wanienka prawie pełna i do tego musi być woda ciepła -42 stopnie.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a my mamy 36-37 stopniU nas też wanienka prawie pełna i do tego musi być woda ciepła -42 stopnie.

no własnie Karolinka sie bawi w łóżeczku tylko tak wariuje ze czasem sie uderza o szczebelki i boje sie ją zostawiać by sobie krzywdy nie zrobiłaja mam podobne coś też takie duże.
aaa to nie materiał tylko obicie z ceraty ja kładę 2 kocyki jeden na drugi ale i jeden moze być toć to tyle co na dywanie nawet lepiej.
Mika zależy od dziecka jak dziecko niechętne w łóżeczku chwile poleżeć to jak stanie na nóżki kojec będzie beee na sekundę się nie da czyli wtedy np to parę miesięcy np 3-4 ja używałam do 2 lat póżniej jak chciałam się umyć czy coś ale synek był przyzwyczajony od maleńkiego od 5 miesiąca więc wiesz Jula też wcześniej w łóżeczku się bawiła więc nie ma problemu.

ja mam podobne coś też takie duże.
aaa to nie materiał tylko obicie z ceraty ja kładę 2 kocyki jeden na drugi ale i jeden moze być toć to tyle co na dywanie nawet lepiej.
Mika zależy od dziecka jak dziecko niechętne w łóżeczku chwile poleżeć to jak stanie na nóżki kojec będzie beee na sekundę się nie da czyli wtedy np to parę miesięcy np 3-4 ja używałam do 2 lat póżniej jak chciałam się umyć czy coś ale synek był przyzwyczajony od maleńkiego od 5 miesiąca więc wiesz Jula też wcześniej w łóżeczku się bawiła więc nie ma problemu.

) i leje tyle wody co Efe i też musi być cieplejsza
A czy to łóżeczko ma miękki materacyk ? wystarczy tylko prześcieradełko załozyć? i czy jest stabilne?A ja kupiłam takie łóżeczko-kojec: SUPER ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE,KOJEC - 2 POZIOMY (933259220) - Aukcje internetowe Allegro
Na standardowy kojec nie mam miejsca w Jaś właśnie o szczebelki mi się obija i jakoś boję się go samego w nim zostawić...
A co do kąpieli to ja myję Jasia na siedząco w dużej wannie, częściej w wanience włożonej do wanny (bo Jula ostatnio nie chce się z nim myć) i leje tyle wody co Efe i też musi być cieplejsza
![]()