_karincia_
Fanka BB :)
To tez zależy od metrażu Twojego mieszkaniano teraz mnie zakręciłyście, i teraz nie wiem łóżeczko czy kojec![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tez zależy od metrażu Twojego mieszkaniano teraz mnie zakręciłyście, i teraz nie wiem łóżeczko czy kojec![]()
ale i tak Jaś będzie spał na swoim obecnym materacyku (specjalnie patrzyłam na wymiary wewnętrzne żeby się zmieścił). Ja gdybym chciała do mojego mieszkania wcisnąć kojec to musiałabym się nauczyć latać żeby gdziekolwiek dojść
Więc stwierdziłam że najlepszym rozwiązaniem dla nas będzie takie właśnie łóżeczko-kojec, bo te szczebelki dla mojego turlaka są naprawdę niebezpieczne
no właśnie zastanawiam się jakby to u mnie było, bo Maja tylko śpi w łóżeczku, a tak siedzi w leżaczku, czyli mogłaby nie siedzieć w kojcu...Ja mam trochę inny problem... Kojec mam, ale mała nie chce w nim siedzieć. Rekord to 5 minut przesiedziane w kojcu bez płaczu :-(
Ja mam trochę inny problem... Kojec mam, ale mała nie chce w nim siedzieć. Rekord to 5 minut przesiedziane w kojcu bez płaczu :-(