• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Mika ja nie wiem jaki jest materacyk w tym łóżeczku, bo dopiero w piątek go zamówiłam:sorry: ale i tak Jaś będzie spał na swoim obecnym materacyku (specjalnie patrzyłam na wymiary wewnętrzne żeby się zmieścił). Ja gdybym chciała do mojego mieszkania wcisnąć kojec to musiałabym się nauczyć latać żeby gdziekolwiek dojść:sorry: Więc stwierdziłam że najlepszym rozwiązaniem dla nas będzie takie właśnie łóżeczko-kojec, bo te szczebelki dla mojego turlaka są naprawdę niebezpieczne:sorry:

Ja mam trochę inny problem... Kojec mam, ale mała nie chce w nim siedzieć. Rekord to 5 minut przesiedziane w kojcu bez płaczu :-(
no właśnie zastanawiam się jakby to u mnie było, bo Maja tylko śpi w łóżeczku, a tak siedzi w leżaczku, czyli mogłaby nie siedzieć w kojcu...

deli ty masz 2 komplety puzzli piankowych na podłodze?

Oliwia ma cały alfabet i jest 26 puzzli. Na razie wystarcza :-). Choć jak mama w kuchni to Oli pełza do mnie i niestety turla się po podłodze :(. A ja biegam i ją przenoszę na puzzle :/.

Ja mam trochę inny problem... Kojec mam, ale mała nie chce w nim siedzieć. Rekord to 5 minut przesiedziane w kojcu bez płaczu :-(

A zabawki nie pomagają :-)?. Oliwii wystarczy piłka w środku i może bawić się i zapomina o tym, ze ma mniej przestrzeni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Moja tez nie chce w kojcu siedziec:no:
I zabawki w srodku tez nie pomagaja:-( ograniczona widocznosc ma,wiec jej sie nie podoba.
Nie mam puzzli wiec rozkladam kanape w pokoju i tam siedzi zadowolona :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry