• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Moja mała pare dni temu odkryła, że nie tylko nóżkami fajnie się wodę rozpryskuje, ale i rączkami, wiec zabawe ma przednią, ale też już myślałam nad zabawkami...
Zbliża się zajączek więc okazja jest. Znalazłam coś takiego:

Tomy PŁYWAJĄCY i SPIEWAJACY HIPOPOTAM ROBI BANKI (946627267) - Aukcje internetowe Allegro

AQUA FUN - PLUSKAJĄCY ŻÓŁWIK (921601078) - Aukcje internetowe Allegro

! RYBKA pływająca plywaczek do kapieli, do wanny (930999075) - Aukcje internetowe Allegro

Ten przybornik szalenie mi się podoba. Łazienkę mam w kolorach zieleni, więc będzie pasować :-)

Żaba BOON Organizer na zabawki do kąieli -30% (944013799) - Aukcje internetowe Allegro

Świetne są te przyborniki ale też sporo miejsca zajmują - no i spory koszt. Ja będę szukała czegoś w rodzaju siatki, lub pelikana na zabawki do wody. Jak znajdę to się pochwalę. Na razie też dysponujemy jedynie piszczącymi, gumowymi kaczuszkami ;)
Dziś przenosimy się do dużej wanny. Zobaczymy czy nikt na tym nie ucierpi :)

reklama
Fakt... Ceny niektórych powalające. Zastanawiam się też, na ile zainteresują te zabawki moje dziecię. Zacznę chyba od zwykłych gumowych kaczuszek tak jak Wy. Ale na przybornik się szarpnę, bo naprawde mi się podoba :D

Dziewczyny, Ja przymierzam sie do kupna fotelika do kapieli: SMOBY SIEDZONKO KRZESEŁKO DO KĄPIELI ŻABKA (944709724) - Aukcje internetowe Allegro
Cena dosc wysoka, ale oprocz bezpieczenstwa, ma fajny panel do zabawy wiec laczy kilka funkcji. Generalnie to raczej drogi gadzet, ale mam waska lazienke a raczej waski dostep do wanny i trzymanie i pilnowanie dziecka w czasie kapieli jest dosc niewygodne, a taki fotelik praktyczny..

No wlasnie, a jakie sa wasze opinie, moze ktoras ma taki ?

Moja mała pare dni temu odkryła, że nie tylko nóżkami fajnie się wodę rozpryskuje, ale i rączkami, wiec zabawe ma przednią, ale też już myślałam nad zabawkami...
Zbliża się zajączek więc okazja jest. Znalazłam coś takiego:

Tomy PŁYWAJĄCY i SPIEWAJACY HIPOPOTAM ROBI BANKI (946627267) - Aukcje internetowe Allegro

AQUA FUN - PLUSKAJĄCY ŻÓŁWIK (921601078) - Aukcje internetowe Allegro

! RYBKA pływająca plywaczek do kapieli, do wanny (930999075) - Aukcje internetowe Allegro

Ten przybornik szalenie mi się podoba. Łazienkę mam w kolorach zieleni, więc będzie pasować :-)

Żaba BOON Organizer na zabawki do kąieli -30% (944013799) - Aukcje internetowe Allegro
No ja wybrałam już tego hipcia na prezent dla mojej niuni. A że u nas kosztuje 77zł to chodzę koło niego i się ciągle zastanawiam ://///
Żaba fajna ale cena powaliła mnie na kolana.

reklama
Ok., dziękuję bardzo za podpowiedź i za linki :-)
Teraz juz wiem o co chodzi :tak:
Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam uwagi na wielkośc bo na zdjęciu wydawały się duże i... :baffled:

jakubka te cyferki ze Smyka tanie ale literki :szok: strasznie drogie (nawet z 20% znizką) :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry