• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ja mam dwa rodzaje łyżeczek z mothercare są super,ale jedne tez farbują. Chyba nie ma reguły jaka firma. Trzeba wyluzować...Ja robie tak,że tą zafarbowaną uzywam do obiadków,a deserki daje inną. Bo nie wiem jak u was,ale ta ufarbowana,ma tez ten smaczek marchewki ;-)-bleeee.. Na szczęście miseczki mi nie farbują,a tez są z mothercare.
A swoją drogą warto wchodzić do motherare bo czasem mają super przeceny:). Ja tak wlasnie te miski i sztućce kupilam.

Aha! wiedziałyscie ,ze na carrefourze sa rzeczy TT? i ceny troche niższe mają?? ja wczoraj odkrylam:)!

a ja mam pytanie do tych co maja miseczke i łyżeczke z TT?
czy wam sie łyżeczka zrobiła pomarańczowa tzn miałam niebieską i mam pomarańczową od marchewki

Zarówno miseczke jak i łyżeczki mam pomarańczowe (zupełny przypadek), dlatego nie widze zmiany kolorów, a i smak też uważam, ze pozostał bez zmiany.

reklama
Dziewczyny chciałam się Wam pochwalic że kupiłam dziś ten kubek niekapek NUBY :-)
Jest śliczny :tak:
Ma tylko jedna wadę która bardzo mnie wkurza, mianowicie nie ma podziałki (miarki) :wściekła/y:
No i już dzisiaj pierwsze podejście do Adrianka było :-p
Najpierw dziwił się a później nawet trochę wkurzał ale wypił całą herbatkę :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry