• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

quote_icon.png
Napisał mju
Dziewczyny ja karmię Antka zwykłą metalową łyżeczką - to nie dobrze?:confused::confused::baffled::confused::baffled:

Nie to nie jest zle, po prostu plastikowa łyzeczka jest bardziej miekka i cieplejsza, a metalowa jest chlodna nie kazde dziecko moze to tolerowac

no, ja gdzies też czytałam że nie powinno się karmić metalową ze słoiczka, bo można go uszkodzić i jakieś szkiełko mogłoby odprysknąc - ale to chyba mocno naciągane jest:D

reklama
My nieszczęsny kubek MAM oddaliśmy wczoraj do sklepu, ale wczośniej kupiliśmy zwykły tani wyprodukowany dla tesco i jestem z niego super zadowolona. Nie widzę na stronce żeby wkleić, ale to jest trochę jak butelka z uchwytem któru można zdjąć, ma podziałkę, wyprofilowany do rączki dziecka, a ustnik jest silikonowy, trochę twardszy od smoczka, i właściwi jest przejściem ze smoczka na kubek. I ma fajny bajer, zatyczkę ustnika w środku. W niej jest pionowe nacięcie i jak dziecko pije soczek lub wodę można zatkać zeby leciało wolno, a do kaszki można go wyjąć. Zwykła, tania rzecz a jak cieszy!

ja tez dostałam niekapka z nuby i też zwróciłam uwagę na brak miarki, szkoda....
Maja nawet była nim zainteresowana, ale chyba soczek jej nie podzsedł ;) w sumie to nie dziwię się, bo jak sama spróbowałam to mi tez nie smakował :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry