mitemil
spełniona żona i mama
No właśnie... jaki to niekapek skoro kapieW ogóle to jakoś kiepsko leci jak się przez niego zasysa. Jakby połowa leciała powietrza. Nie wiem czy to tak ma działać. Jeśli tak mają wszystkie to beznadzieja.
Z mojego niekapka leci i to bardzo ładnie. A zasysa się dużo powietrza gdy w kubeczku jest mał picia.
mówiąc o gumce mam na mysli to kółeczko które zakłada się od dołu na mały bolec wystający z ustnika....no chyba że wy macie co innego???? ja mam taki tylko żółty AVENT Kubek niekapek z uchwytem MAGIC 200ml (953171688) - Aukcje internetowe Allegro
i oprócz tego po dwa zestawy ustników miekkie i twarde na których wychował się mój Karol i teraz bartek (Bartek na razie miekkie używa ) AVENT ustnik niekapek 12m+ (twardy) super cena (945531641) - Aukcje internetowe Allegro - na tych widac własnie ten bolczyk z gumką którą zdejmuje do mycia...czasem mi coś tam kapnie przez odpowietrzacz zazwyczaj no ale się nie wylewa nic...a czasem daje młodemu nawet kasze albo sok z tego bez gumki bo z gumką leci faktycznie powoli (no kasza pewnie w ogóle by nie poleciała)
Z tego co piszesz wszystko z moim niekapkiem ok. Sama nie wiem. Chyba zainwestuje w kubeczek z innej firmy...