• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Dziewczynki, (szczególnie Mju i Meggi :-p) natknęłam sie na oferte asortymentu TK Maxx "rock star baby" :-D
Rock Star Baby by Tico Torres
Strasznie mi się podobaja niektóre rzeczy :-)

Załączniki

• collections..jpg
    collections..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 53
To Avent takie beznadziejne kubeczki ma?? :confused:
Jaki to niekapek skoro kapek?? :baffled:

Odpukać z tego NUBY tez mi na razie nic nie kapie :-)

No właśnie... jaki to niekapek skoro kapie ;) W ogóle to jakoś kiepsko leci jak się przez niego zasysa. Jakby połowa leciała powietrza. Nie wiem czy to tak ma działać. Jeśli tak mają wszystkie to beznadzieja.

my mamy niekapki z lovi i aventu, ten z lovi-nie kapie ale ustnik łatwo pogryść, ostatnio nowy wytrzymał mi tydzień tylko :( z aventu mamy jakieś 2 tygodnie i też nie kapie, ale mała woli ten z lovi- bo moze go gryść

mówiąc o gumce mam na mysli to kółeczko które zakłada się od dołu na mały bolec wystający z ustnika....no chyba że wy macie co innego???? ja mam taki tylko żółty AVENT Kubek niekapek z uchwytem MAGIC 200ml (953171688) - Aukcje internetowe Allegro
i oprócz tego po dwa zestawy ustników miekkie i twarde na których wychował się mój Karol i teraz bartek (Bartek na razie miekkie używa ) AVENT ustnik niekapek 12m+ (twardy) super cena (945531641) - Aukcje internetowe Allegro - na tych widac własnie ten bolczyk z gumką którą zdejmuje do mycia...czasem mi coś tam kapnie przez odpowietrzacz zazwyczaj no ale się nie wylewa nic...a czasem daje młodemu nawet kasze albo sok z tego bez gumki bo z gumką leci faktycznie powoli (no kasza pewnie w ogóle by nie poleciała)

reklama
Ja też mam dokładnie taki sam. Zaworek też dobrze założony. Sprawdziłam jeszcze raz i raz kapie a raz nie. Ale z dwojga złego lepiej nich kapie niż ma ciurkiem lecieć ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry